​​Povestea numelui ales de Ștefan Bănică Junior pentru băiețelul lui și al Laviniei Pîrva.Așa l-a chemat pe fratele artistului, care a murit într-un accident rutier. Ștefan Bănică Junior a devenit tată pentru a treia oară. Actuala sa soție, Lavinia Pîrva a născut în data de 16 mai 2019. Acesta este primul copil al cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Cântăreața a adus pe lume un băiețel care a primit numele Alexandru, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Anca Serea, gravidă a șasea oară, bate orice record. Cât s-a îngrășat până în luna a șaptea. Mămica eroină a showbiz-ului autohton nu s-a îngrășat decât patru kilograme și spune că sarcina decurge în cele mai bune condiții. ”Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană!”, a declarat Anca pentru click.ro.

Pamela Anderson, pozată de un fotograf român pentru prima ei copertă Vogue. Cum arată şedinţa foto specială. A ajuns pe coperta Vogue abia la 51 de ani, dar recuperează intensiv, fiindcă blonda a realizat trei variante de coperte Vogue. De data aceasta, vorbim despre Vogue Cehia, care a invitat-o să realizeze o şedinţă foto specială în Franţa, la Cassis, în ţinute Chanel, Saint Laurent, Versace şi Savage x Fenty, totul văzut prin obiectivul talentatului fotograf român Dan Beleiu, conform okmagazine.ro.

Managerul lui Britney Spears anunță sfârșitul carierei vedetei? Cântăreața a fost sub tratament psihiatric. Contrar a ceea ce s-a vehiculat în presă, se pare că ea însăşi a cerut să facă un nou control la un centru de boli mintale, pentru a fi pusă sub un tratament de specialitate. „Ca persoană care are grijă de cariera ei, îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată”, a spus Rudolph, care i-a fost manager lui Spears încă de la primul ei album, scrie click.ro.

Alexia Eram, despre operațiile estetice. Nu este fan al acestor intervenții: ”Fiecare face ce vrea cu pielea lui”. Alexia Eram are 19 ani și nu se declară fan al acestor tipuri de intervenții de înfrumusețare. Fiica Andreei Esca nu ar spune nici nu, dar preferă să fie cât mai naturală. Deși nu este foarte pasionată de aceste modificări ale aspectului fizic, Alexia Eram nu judecă pe nimeni și consideră că fiecare este liber să facă ceea ce dorește, conform viva.ro.