Adele a reuşit să slăbească 10 kilograme făcând un simplu exerciţiu. Cântăreaţa britanică Adele a reuşit să slăbească aproximativ zece kilograme, la scurt timp după ce s-a aflat că divorţează de soţul ei, Simon Konecki. Artista spune că a făcut un simplu exerciţiu pentru a reuşi asta. Se pare că Adele ar fi luat clase de ”Reformer Pilates”, exerciţii care sunt menite să îmbunătăţească forţa musculară şi flexibilitatea. Acestea sunt tot mai populare în ultima vreme în rândul celebrităţilor precum Madonna şi Jennifer Aniston, potrivit Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Ce se obervă în toate fotografiile în care Keanu Reeves apare cu fanele. O serie de imagini cu Keanu Reeves au devenit virale pe internet, după ce o admiratoare a remarcat modul în care acesta tratează femeile care își doresc o fotografie cu el. Canadianul pare că evită să le atingă, ținându-și mâinile suspendate în aer, potrivit cnn.com citat de Unica. Tânăra a publicat un colaj foto, în dreptul căruia a scris „Keanu nu riscă nimic“. Într-una din fotografii, actorul apare alături de Dolly Parton, semn că regula lui se aplică chiar și atunci când vine vorba de vedete.

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase apariţii de până acum. Royal Ascot, eveniment tradiţional dedicat curselor de cai, este un moment important pentru britanici, iar deschiderea a fost făcută, ca în fiecare an, de familia regală cu procesiunea trăsurilor. Cu această ocazie, Ducesa Kate a marcat şi una dintre cele mai fermecătoare apariţii ale sale de până acum, criticii de modă lăudând-o pentru ținuta impecabilă. Soţia Prinţului William a ales o superbă rochie blue ciel din dantelă, creaţie a celebrului designer libanez Elie Saab, potrivit Harper's Bazaar citat de Adevarul.

Cum arăta Lidia Buble cu 12 kilograme în plus. Artista a postat o imagine din urmă cu ani, când spune ea că era mai plinuță. „Când aveam pleata lungă și câteva kilograme bune în plus… P.S: aproape 12 kg în plus?”, a scris artista în dreptul imaginii. „Și părul lung și kilogramele îți stăteau foarte bine”, „Îmi plăceai mai mult așa”, „Erai mai frumoasă”, „Îți stă mult mai bine cu părul lung și cu kilogramele la fel”, „Arătai super bine”, „Arătai super! Acum ești prea slabă”, i-au transmis cei care o urmăresc în mediul virtual, potrivit Libertatea.

Cardi B și-a etalat silicoanele în haine minuscule. Cardi B a și pățit-o de câteva ori din cauza ținutelor mult prea riscante. Recent, în timp ce dansa, pantalonii extrem de strâmți pe care îi avea pe ea s-au rupt în zona posteriorului. Cântăreața s-a purtat foarte profesionist și a dus până la bun sfârșit melodia pe care o cânta, însă imediat după a fost nevoită să se schimbe într-o altă costumație. Ea este foarte mândră de formele ei și știe să își aleagă outfit-uri care să îi scoată corpul în evidență. Pe Instagram, acolo unde are 45.9 milioane de urmăritori, procedează la fel. Artista postează fotografii și videoclipuri extrem de sexy, la care primește sute de mii de comentarii și de aprecieri, potrivit Click.