Premiile MTV. Sărutul dintre Shawn Mendes și Camila Cabello a isterizat fanii. Cuplul anului, Shawn Mendes și Camila Cabello, care au cântat pe scena premiilor MTV celebra piesă "Señorita", au încins atmosfera și au ținut publicul cu sufletul la gură. Toată lumea a așteptat ca cei doi să se sărute la finalul melodiei. „Aproape sărutul” celor doi a isterizat fanii și i-a dus în delir. Shawn Mendes şi Camila Cabello au făcut un show senzual în timpul melodiei de succes "Señorita" la Premiile MTV Video Music Awards, iar publicul a aşteptat ca cei doi să se sărute la sfârşit, scrie Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Gestul făcut de Ed Sheeran pentru o fană care suferă de cancer în stadiu terminal. O adolescentă britanică cu o tumoare cerebrală inoperabilă a bifat un alt vis de pe lista ultimelor sale dorinţe atunci când l-a întâlnit pe cântăreţul Ed Sheeran. Sian Reeds, din oraşul Portsmouth, Anglia, l-a cunoscut pe Ed Sheeran atunci când a participat la concertul vedetei britanice din Leeds, cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani. Tânăra a fost diagnosticată cu gliom pontin intrinsec difuz, un tip agresiv de tumoare canceroasă care se formează în trunchiul cerebral, în timpul unui control de rutină la ochi anul trecut, conform Știrile Pro Tv.

Oana Roman, despre politică: „Am primit propuneri pe care le-am refuzat”. Vedeta a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să facă politică: „Eu nu mi-am dorit să fac politică niciodată. Nu-s bună, pentru că nu-s diplomată deloc, eu spun ce gândesc şi nu ar fi fost un avantaj pentru mine”, a declarat Oana Roman. Oana Roman a mărturisit că a lucrat numai în mediul privat și nu a avut niciodată contracte cu statul, notează Libertatea.

Andreea Marin vânează reduceri în maşină de 90.000 €. Ce și-a luat de la mall. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, însă pentru fosta „Zână a Surprizelor” se pare că au apus vremurile când punea marfa în coşul de cumpărături fără să se uite înainte la preţ. Fotografii Click! au surprins-o pe Andreea Marin la „vânătoare” de chilipiruri pentru care a scos din buzunar 268 de lei. Bucuria de a cumpăra chilipiruri vine din copilăria grea pe care a avut-o. Chiar ea povestea că, la 9 ani, a rămas orfană de mamă după un accident cumplit în care cea mai dragă fiinţă şi-a dat ultima suflare în braţele ei.

Miley Cyrus de mână cu o femeie după despărțirea de Liam Hemsworth. Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după 10 ani de relație și 8 luni de mariaj. Solista a avut și prima apariție publică după ce a anunțat că a pus punct căsniciei cu Liam. Miley Cyrus a apărut de mână cu actuala ei parteneră, bloggerița Kaitlynn Carter. Cele două nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public. S-au îmbrățișat și sărutat de față cu toată lumea, semn că Miley l-a dat uitării pe bărbatul care i-a stat alături în ultimii 10 ani, scrie Verdict.