Brad Pitt, mărturisire la care puțină lume s-ar fi așteptat. Brad Pitt face o mărturisire la care puțină lume s-ar fi așteptat. Celebrul actor a mărturisit că și el plânge. Mai mult, o dată cu înaintarea în vârstă, acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des. În vârstă de 55 de ani, vedeta spune că nu mai plânsese de mai bine de 20 de ani, dar în ultimul timp îl emoționează până la lacrimi lucruri legate de copiii și prietenii săi sau anumite știri. Brad Pitt spune că îi place că a devenit mai sensibil și crede că e un lucru bun. La transformarea sa a contribuit și faptul că traversează o perioadă mai dificilă, scrie Digi24.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Concertul în memoriam Avicii a fost sold out în 30 de minute. Va fi live pe social media. A fost poate pentru prima oară în istoria muzicii electronice când o tragedie a scos la iveală problemele cu care mulți dintre DJ se confruntă: depresia, anxietatea, abuzul de alcool, de substanțe interzise. Familia suedezului a pus bazele unei fundații caritabile, The Tim Bergling Foundation și va organiza un concert caritabil Avicii Tribute Concert în Stockholm, în data de 5 decembrie, biletele pentru acest event fiind vândute in 30 de minute. Acesta este motivul pentru care organizatorii au luat decizia de a face livestream via YouTube, Instagram și Facebook, dar și pe câteva stații radio și posturi de televiziune, potrivit Știrile Pro Tv.

Mihai Bendeac, filmat gol pușcă la duș. Ce declarații obscene a făcut apoi. Mihai Bendeac a fost filmat gol pușcă la duș în propria casă! Și nu, nu este o glumă… În plus, chiar actorul a fost cel care le-a făcut publice pe o rețea de socializare. Pe înregistrări, juratul de la “iUmor” apare și în timp ce face declarații tranșante și nu a evitat să folosească cuvinte obscene. Mihai Bendeac se numără printre bucureștenii ghinioniști, care, de aproape o lună, nu au apă caldă și căldură. Seara trecută, după ce s-a întors acasă de la filmările show-ului de la Antena 1, el și-a făcut baie, însă, înainte să meargă la duș, a transmis un mesaj înregistrat pe contul său de Instagram. În timpul mărturisirilor, actorul a înjurat, arată Cancan.ro.

Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, a vorbit despre relaţia cu starul: „Poate fi frustrant.“ Modelul şi actriţa Camila Morrone (23 de ani) a vorbit despre relaţia pe care o are cu actorul Leonardo DiCaprio (45 de ani) mărturisind că este frustrant să fie privită doar ca iubita unui star, însă a precizat că în aceeaşi măsură înţelege curiozitatea oamenilor privind viaţa amoroasă a partenerului său. Ea a subliniat că înţelege curiozitatea oamenilor când vine vorba de viaţa amoroasă a unuia dintre cei mai cunoscuţi actori din lume, însă a mărturisit că în acelaşi timp este deranjată că unii oameni o privesc doar ca pe „iubita lui DiCaprio“. Morrone a spus că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va obţine recunoaştere şi pentru munca şi talentul ei, relatează Adevărul.ro.

Cum este trecută Andra în telefonul lui Cătălin Măruță. Nu vei ghici niciodată. Cătălin Măruță a dezvăluit cum este trecută Andra, soția lui, în telefon. Andra și Cătălin Măruța sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa cântăreață și soțul ei nu au fost niciodată implicați în scandaluri publice și au doi copiii împreună, iar fanii speră că ea va rămâne din nou însărcinată. Nu doar că se înțeleg foarte bine, dar Andra și Cătălin Măruță par să împărtășească și simțul umorului. El a trecut-o în telefon „Andra sau alți 2”, glumind pe seama faptului că uneori, de pe telefonul ei, sună și David sau Eva. Andra a declarat în mai multe rânduri că nu ar exclude posibilitatea efectuării unei operații estetice pe viitor, asta dacă va depăși teama de ace, notează Wowbiz.ro.