Oana Roman, prima reacţie despre zvonul divorţului: «Am decis de comun acord să ne separăm!». Oana Roman şi Marius Elisei au luat o pauză în relaţia lor de cuplu, vedeta fiind cea care a făcut anunţul. Apropiaţii lor s-au întrebat de ce în ultima vreme cei doi nu au mai apărut împreună la evenimentele la care au fost invitaţi. Marius Elisei nu a fost prezent nici la lansarea colecţiei capsulă a Oanei Roman din urmă cu două săptămâni, deşi proiectul ei în modă este un pas important în cariera profesională, notează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Brad Pitt a vorbit despre femeile alături de care a fost surprins, după divorțul de Angelina Jolie. Deși nu obișnuiește să vorbească adesea despre viața sa personală, acesta a făcut o excepție pentru cei de la New York Times Magazine, de data aceasta. „Nu fac orice ca să evit acest subiect. Pur și simplu nu caut să vorbesc despre el. Nu știu cu câte femei s-a spus că m-am întâlnit în ultimii doi, trei ani, însă nu este nimic adevărat. Doar am apărut cu ele, asta nu înseamnă nimic', a explicat starul, potrivit sursei citate, scrie Viva.

La cei 93 de ani ai săi, Regina Elisabeta încă mai poate urca pe cal. Chiar şi acum, şefa casei regale britanice continuă să-şi facă toate plăcerile, inclusiv aceste ieşiri în împrejurimile castelului Windsor. Elisabeta a II-a nu s-a temut de temperaturile scăzute ale unei dimineţi de decembrie şi a ieşit la o plimbare călare, însoţită de un responsabil al hergheliei regale, relatează Ok magazine.

Beyoncé, hărţuită sexual în adolescenţă! Tatăl ei a făcut şocanta dezvăluire. Mathew Knowles a dezvăluit, zilele trecute, că faimoasa lui fiică şi Kelly Rowland au fost hărţuite sexual la numai 16 ani de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. Conform celor declarate de tatăl vedetei, managerul muzical Matthew Knowles (67), pentru Vlad TV, întregul incindent a avut loc când Jagged Edge şi Destiny's Child, trupa cu care s-a lansat Beyoncé, erau în turneu împreună, în acelaşi autocar, potrivit Click.

Prinţul Charles a marcat 30 de ani de la revoluţia română din 1989, la Londra. Prinţul Charles, prieten declarat al României de ani buni, a fost invitatul de onoare al unui eveniment găzduit de Dan Mihalache, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, cu prilejul comemorării Revoluţiei din 1989. Evenimentul a continuat cu proiecţia filmului documentar „After the Revolution / După revoluţie”, conform Ok magazine.