Cât încasează Antonia pentru prezența la un eveniment. Nu te-ai fi așteptat la asta. Atunci când este adus în discuție subiectul ”banii primiți de vedete pentru a participa la diferite evenimente”, întrebările sunt firești. În funcție de notorietate, artiștii și artistele cer sume impresionante pentru prestațiile lor artistice, iar organizatorii se conformează. O vedetă atrage publicul ca un magnet și este cheia succesului financiar, motiv pentru care și pretențiile acestora sunt pe măsură. Antonia este un ”nume greu” al showbizului, fiind nu numai o frumusețe incontestabilă, ci și o artistă care asigură o atmosferă electrizantă de fiecare dată când urcă pe scenă. Firește, fanii s-au întrebat de multe ori ce sumă încasează Antonia atunci când participă la un eveniment, iar informațiile apărute în mediul online transmit că suma respectivă nu este de neglijat. Antonia ar încasa 3.500 de euro pentru un concert, justificându-și, astfel, ”puterea de convingere”, scrie Cancan.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Poze rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta a împlinit 12 ani. 12 ani de iubire necondiționată au trecut pentru Andreea Marin, care și-a sărbătorit unica fiica, pe Violeta. Fetița vedetei și a lui Ștefan Bănică a împlinit 12 ani, ocazie cu care celebra sa mamă a făcut o excepție de la discreția cu care abordează viața fiicei sale și a împărtășit un colaj cu câteva imagini care o surprind pe Violeta în ipostaze jucăușe și expresive. Cu părul negru și lung și cu ochii albaștri, Violeta este lumina din viața părinților săi. Într-o zi de mare sărbătoare pentru familie, fosta "Zână a Surprizelor" a lăsat să se vadă cât de mândră este de unicul ei copil. "12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea!", a scris Andreea, potrivit Click.ro.

Câți bani a făcut Selly din videoclipurile lansate pe YouTube. Clipurile sale strâng chiar și peste 20 de milioane de vizualizări într-o singură lună. Astfel, tânărul de 19 ani ar trebui să fie unul dintre cei mai bogați vloggeri de la noi, însă Selly refuză să vorbească despre subiectul monetizării în interviuri. Într-o discuție cu corespondentul Știrilor ProTV Vitalie Cojocari din aprilie, Selly a reacționat pe această temă. Este vorba de 824 de dolari produși de cele aproape 4 milioane de vizualizări adunate de clipurile postate de el, în 28 de zile. Asta înseamnă că pentru o lună întreagă, Selly câștiga din YouTube în urmă cu 2 ani, aproape 900 de dolari. Dacă ne raportăm la sumele plătite de YouTube la acea vreme pentru afișările monetizate, înseamnă că Selly câștigă în prezent cel puțin 4.000-4.500 de euro lunar, arată Știrile Pro Tv.

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie, la 2 ani de când a devenit mamă. Vedeta a încins atmosfera pe plaja din Maldive. Ilinca Vandici a postat pe contul de socializare, mai multe imagini din vacanța în Maldive, acolo unde se află zilele acestea împreună cu soțul ei și câțiva prieteni. Ilinca a purtat la plajă un costum de baie din două piese, ce i-a pus în valoare silueta perfectă pe care a dobândit-o după ce a devenit mamă. Soțul i-a făcut pozele și prezentatoarea tv le-a publicat pe contul de socializare, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Ilinca arată mai bine ca niciodată și a primit zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc, notează Libertatea.

"Protectorul” Danielei Crudu şi-a făcut operaţii estetice la 62 de ani! Transformarea incredibilă a milionarului Ioan Neculaie! Protectorul” Danielei Crudu şi-a făcut operaţii estetice, după cum se poate vedea dintr-o fotografie recentă a afaceristului Ioan Neculaie, creditat de Forbes cu o avere de 30 milioane de euro. Ioan Neculaie (62 de ani) a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni, prin contopirea a doua sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, se arată în articolul Wowbiz.ro.