​Robert de Niro, viaţa unui actor faimos dincolo de cortină: "Câteodată consum cocaină". În aşteptarea celei de-a opta nominalizări la Oscar, după interpretarea magistrală din The Irishman, actorul de 76 de ani nu se retrage în glorie. Pregăteşte trei filme în 2020, unul dintre ele despre România. Robert Anthony De Niro Jr. s-a născut într-o familie de pictori renumiţi în peisajul artistic newyorkez al anilor ’40 şi ’50. Bobby, cum îi spun apropiaţii lui De Niro Jr., a dezvoltat treptat o adevărată obsesie pentru tatăl său, în ciuda faptului că acesta nu-l inserase niciodată printre priorităţile lui, iar mama a fost singura care şi-a asumat responsabilitatea creşterii băiatului. „Câteodată consum cocaină, câteodată nu”, declara după un divorț, Robert de Niro, conform Ok Magazine.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Paralela tristă făcută de Mihai Şora la moartea Cristinei Ţopescu: „Ar trebui să ne dea de gândit“. Filozoful Mihai Şora (103 ani) a făcut o paralelă tristă între moartea jurnalistei Cristina Ţopescu, care a fost descoperită decedată după mai multe zile, şi un bărbat din Nantes, care murise de 11 ani când a fost găsit în apartamentul în care locuia. Mihai Şora a adus în atenţie, prin intermediul unui text postat pe Facebook, cazul unui bărbat care a fost găsit mumificat în urmă cu un an, în Nantes, în apartamentul în care locuia, după ce murise în urmă cu 11 ani. „Anul trecut, o ştire franceză a răvăşit sufletele şi conştiinţele oamenilor: la Nantes, în inima oraşului, un bărbat fusese găsit mort în apartamentul în care locuia. M u m i f i c a t. Autopsia a revelat faptul că decesul avusese loc cu unsprezece ani înainte. În tot acest răstimp, plăţile curente fuseseră făcute prin virament bancar, inclusiv chiria locuinţei. Şi poate că nu ar fi fost descoperit nici până astăzi dacă proprietarul apartamentului nu ar fi avut, la un moment dat, intenţia să pună în vânzare acea locuinţă şi nu s-ar deplasat la faţa locului, după câteva telefoane rămase fără răspuns“, potrivit Adevărul.ro.

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: "Încercăm amândoi". Deși au spus în urmă cu o lună că se despart, se pare că cei doi nu au putut sta separați prea mult timp. Oana Roman și Marius Elisei au anunțat acum ceva timp că sunt hotărâți să se despartă, după mai bine de 7 ani de mariaj. Însă din câte se vede, Oana și Marius nu au putut să își spună adio și au hotărât să o ia de la capăt. Cei doi și-au mai acordat o șansă și au petrecut sărbătorile împreună cu fiica lor, Izabela, ca o familie fericită. Oana a decis să facă primele dezvăluiri după ce a decis să regândească relația ei cu Marius, notează Wowbiz.ro.

„Am visat la asta de la vârsta de 7 ani!” Matei Dima a făcut istorie cu „5GANG: Un altfel de Crăciun”, cel mai de succes film românesc 5GANG: Un altfel de Crăciun -Primul film regizat integral de Matei Dima a înregistrat cel mai mare succes de box-office al unei producții românești din ultimii 30 de ani, succes la care visează orice producător. „De la 7 ani. De când eram mic visam la asta. Nu știam ce sunt filmele și îmi plăceau. Am zis de atunci că aia vreau să fac și aici sunt. Dacă ar fi să mulțumesc cuiva, faptul că-s sunt aici se datorează părinților și fratelui meu. Ei m-au împins de la spate, mai ales în primii ani, au strâns tot ce trebuie și mi-au dat aripi, iar eu am reușit să trag mai departe. Dacă nu erau ei, să mă susțină, probabil nu eram aici”, ne-a povestit Matei Dima. Chiar dacă filmul îl are ca personaj principal pe Selly, cel mai admirat și urmărit vlogger din România, Dima nu se aștepta ca în prima săptămână filmul lui să aibă încasări de aproape trei milioane de lei și să fie vizionat de peste 150.000 de spectatori, arată Libertatea.

Ducesa Meghan ar fi semnat un contract pentru un proiect Disney. Ducesa Meghan de Sussex ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, iar încasările obținute vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice. Publicația britanică The Times scrie, citând surse, că ducesa Meghan va dona suma obținută pentru acest proiect organizației Elephants Without Borders. Se pare că tranzacția a fost încheiată înainte ca aceasta și soțul ei, prințul Harry, să anunțe că vor renunța la rangul de membri "seniori" ai familiei regale britanice. Anterior, ducii de Sussex au mai colaborat cu Disney pentru premiera europeană, de la Londra, a filmului "The Lion King", din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizația African Parks, susținută de prințul Harry, scrie Digi24.