Actrita de telenovele si-a vazut visul cu ochii. In urma cu cateva saptamani bune, testul de sarcina a iesit pozitiv, spre bucuria viitorului tatic, Zsolt Czergo, iubitul vedetei. Nicoleta Luciu va deveni mamica in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie. De cand a aflat marea veste, bruneta este cat se poate de prudenta, mai ales ca anul trecut s-a zvonit ca a pierdut o sarcina pe care si-o dorea nespus.

Desi, in primele luni zborul cu avionul este interzis gravidelor, Nicoleta a plecat la Cannes, locul unde se desfasoara unul dintre cele mai mari targuri internationale de productie TV, abia dupa ce a depasit perioada critica. Mai mult, a inceput sa dea importanta cuvenita programului de masa si somn.

Saptamana viitoare, Nicoleta este programata pentru o ecografie 4D cu ajutorul careia, cel mai probabil, ginecologul va stabili sexul bebelusului. In ciuda faptului ca stiu de ceva timp ca vor avea un copil, Zsolt si Nicoleta nu se grabesc, se pare, cu planurile de nunta. Pesemne, vor alege o zi obisnuita si vor semna actele de cununie in fata ofiterului Starii Civile, urmand ca dupa nastere, proaspata mamica sa imbrace rochia de mireasa.

Integral in Cancan.