De neoprit aceasta rebela a lumii muzicale! Se pare ca Amy Winehouse a luat la bataie doi barbati alaltaieri noapte, iar faptele ei ar putea avea repercusiuni destul de grave de aceasta data.

Problemele au inceput marti seara, cand Amy si un grup de prieteni au ajuns la un bar din Camden, dupa ce isi petrecusera dupa-amiaza band acasa. Odata intrati, Amy l-a lovit pe muzicianul marocan Mustapha el Mounm, dupa ce aceasta a refuzat sa-i cedeze locul la masa de biliard.

Mustapha, care avea un ochi vanat si o buza umflata, a declarat: "Sunt foarte nervos. M-a lovit tare si n-am putut sa ripostez pentru ca e femeie".

Amy s-a intors acasa, dar putin mai tarziu, inspre dimineata, s-a dus la un bar din apropiere, Bartok. Un martor a povestit: "Arunca cu bauturi si rasturna mesele. A inceput sa tipe ca ea e o legenda, sa-i dea pe ceilalti afara pentru ca ea vrea sa se drogheze".

In aceeasi noapte, cantareata a si sarutat un barbat misterios. Imediat dup aceasta intamplare s-a decis sa plece, iar un alt client al barului a vrut sa-i cheme un taxi, pentru a se asigura ca ajunge intreaga acasa. Dar Winehouse a fost sigura ca individul vrea sa o molesteze, astfel ca l-a lovit si pe el.

Barbatul a reclamat-o la politie si ancheta este in curs. Daca va fi gasita vinovata, englezoiaca risca detentia si o amenda de 2000 de lire sterline.

Romantica