Eurovision, plagiat „reincarcat“. Fanii concursului contesta originalitatea piesei „Believe“, a rusului Dima Bilan, castigatorul din acest an, scrie EvZ. La cateva zile dupa ce a castigat concursul Eurovision 2008, piesa „Believe“, interpretata de Dima Bilan, din Rusia (compusa de Dima Bilan si Jim Beanz, un producator din echipa lui Timbaland) este suspecta de plagiat dupa melodia „Wild World“ (1970), compusa si interpretata de Cat Stevens. Ca de cele mai multe ori, atentionarile vin din partea fanilor concursului (nu de putine ori, piese participante in concurs au fost descalificate in urma sesizarilor facute de fani), care au postat comentarii si mixaje cu cele doua piese pe YouTube si pe diverse site-uri si bloguri dedicate Eurovisionului.

Amy Winehouse, obiect de studiu la Cambridge. Amy Winehouse a fost subiect pentru examen la Cambridge University! Studentii englezi au fost invitati sa analizeze contrastele din cateva texte ale unor piese, printre care si "Love is a Losing Game" cantata de Amy Winehouse, relateaza Romantica. Piesa artistei a fost comparata cu "Boots of a Spanish Leather" a lui Bob Dylan, "Fine And Mellow" a lui Billie Holiday, "As You Came from the Holy Land" a lui Sir Walter Raleigh. In publicatia universitatii, The Cambridge Student, este explicata decizia profesorilor de a introduce piesa artistei la examen. Potrivit acestora, studentii ar trebui sa se obisnuiasca sa compare texte din perioade diferite, iar intrebarea de la examen este mai degraba interesanta decat surpirinzatoare.

Naomi Campbell, la un pas de inchisoare. Fotomodelul Naomi Campbell (38 de ani) a fost pusa sub acuzare pentru atacarea unui agent de ordine pe Aeroportul Heathrow din Londra, la inceputul lunii aprilie, relateaza Reuters, citat de Click. Incidentul s-a petrecut dupa ce vedeta a constatat ca i-au disparut bagajele in timp ce se imbarca intr-o cursa cu destinatia New York, cauza fiind o defectiune de sistem pe Terminalul 5 al aeroportului londonez. Campbell a devenit nervoasa, a agresat personalul avionului si un ofiter venit sa o calmeze. Atunci a fost arestata, dar eliberata cateva ore mai tarziu pe cautiune.

Andreea Spataru: «Tata e sofer de taxi si m-a invatat sa injur», titreaza Click. Din cauza traficului aglomerat, toti bucurestenii au de suferit, astfel ca drumul spre serviciu sau scoala este un adevarat cosmar, de care nu au scapat nici vedetele. Acestea se plang ca intarzie la filmari sau concerte, pentru ca petrec ore intregi in masina. Pe cat e de micuta si finuta, la volan Andreea Spataru se comporta ca un adevarat barbat. Se ia la cearta cu ceilalti soferi si nu ezita sa le spuna raspicat vorbe de duh. “Sunt muti barbati care, daca vad o blonda la volan, o eticheteaza drept proasta. Sunt un sofer bun, pentru ca tata m-a invatat sa conduc”, ne-a marturisit blonda de la National TV. Tatal vedetei este taximetrist cu state vechi in Bucuresti, astfel ca tupeul la volan l-a mostenit de la el.

Busuioc, in duet cu Julio Iglesias. Cariera la care a visat romanul Costel Busuioc, supranumit 'Pavarotti din Carpati' datorita vocii sale extraordinare, a luat avant puternic inca din prima zi a lansarii albumului de debut, in Spania. Costel a fost laudat de presa iberica, care a afirmat ca romanul va ajunge un superstar in scurt timp, noteaza Libertatea. Costel Busuioc se pregateste sa vina in Romania. El va sustine un concert impreuna cu Julio Iglesias la mijlocul lunii iulie, pe stadionul 'Ion Moina' din Cluj. Artistul roman si-a lansat cu succes primul album muzical, in cadrul unui eveniment special organizat la Madrid si urmeaza sa cante in deschiderea concertului sustinut de Julio.

Liv Tyler, dieta de speriat. Actrita Liv Tyler a gasit cea mai eficienta solutie sa scape de kilogramele in plus, desi pare ca nu ar avea nevoie. Nu este vorba despre vreo cura de slabire si nici despre medicamente, ci...despre un rol intr-un film horror. Liv Tyler spune ca rolul din "The Strangers" a ajutat-o sa dea jos numai putin de cinci kilograme, iar asta in doar doua saptamani, cat au durat filmarile la acest horror, sustine Romantica.

Alina Plugaru face baie in lapte cu miere. Daca Elisabeta Bathory facea baie in singe de fecioara pentru a-si pastra aspectul catifelat al pielii, Alina Plugaru incearca sa obtina acelasi efect utilizind metode ceva mai blinde. Vedeta porno marturiseste ca de doua ori pe saptamina isi cumpara citeva zeci de kilograme de lapte proaspat, in care pune miere din belsug, folosind amestecul la ... imbaierea trupului. Cea care a sfatuit- o sa adopte aceasta "metoda" a fost insasi Cicciolina, femeia pe urmele careia vedeta noastra vrea sa calce si cu care spune ca pastreaza o relatie de prietenie, tinind cont de absolut toate sfaturile oferite de aceasta, sustine 7Plus. Mai ramine sa gaseasca o solutie si pentru "catifelarea" neuronului.

Cabral se iubeste cu Andreea, actrita principala din "Inima de tigan". Pe platourile din Buftea se vorbeste prin spatele decorurilor despre o noua idila infiripata la locul de munca. Desi secventele in care joaca cei doi sunt filmate in locatii diferite, iar sansele de a da nas in nas sunt aproape infime, Cabral si Andreea Patrascu, actrita principala din telenovela "Inima de tigan" (Acasa TV), au descoperit ca se plac si au decis sa fie impreuna. Relatia celor doi a inceput in urma cu cateva luni si, cu toate acestea, putini sunt cei care au aflat despre povestea lor de dragoste, dezvaluie Cancan.