Ogica s-a cuplat cu o actrita porno. Dupa aventura cu braileanca Laurette Atindehou, Stelian Ogica a "atacat" din nou in orasul de pe malul Dunarii si s-a combinat cu o blonda care joaca in filme pentru adulti. Noua femeie din viata lui Ogica are un nume de scena elocvent - "Sexy Braileanca" - si se pare ca este chiar una dintre prietenele modelului de culoare Laurette, scrie Cancan.

Mircea Badea isi duce iubita in Cipru. Mircea Badea si iubita lui, Carmen Bruma, au decis sa-si petreaca vacanta de vara departe de bliturile paparazzilor romani, alegand o destinatie exotica - Cipru. Cei doi au fost surprinsi cu o luna in urma pe plaja din Mamaia, in tandreturi, scrie Click.

Diana ex-Pops a pozat pentru Playboy. Inca o cantareata se adauga frumusetilor autohtone care au acceptat sa isi lase fotografiate formele apetisante pentru revista 'iepurasului cu papion'. Diana Bisinicu, ex-componenta a formatiei Pops, e cea mai noua vedeta care va putea fi admirata, spre bucuria barbatilor, in paginile Playboy din aceasta luna, intr-un pictorial care ar putea fi considerat cel putin incendiar, scrie Libertatea.

Kate Moss petrece in Spania cu alcool si multi barbati. Aflata in vacanta in Spania, Kate Moss nu pare sa-i duca lipsa iubitului ei, Jamie Hince, cu care are o relatie de certuri si impacari frecvente. Cele mai proaspete fotografii cu topmodelul, realizate in acest week-end in Formentera, ne-o arata pe Kate foarte bine dispusa si inconjurata de un grup de barbati bronzati, distrandu-se impreuna pe un iaht, scrie Gardianul.

Teo a fost concediata de unguri. Vedeta de televiziune a fost "sabotata" de CNA-ul din Ungaria. La finalul primului sezon de difuzare, Teo a fost nevoita sa renunte la proiectului "Momentul adevarului", dupa un an in care, pentru a inregistra editiile difuzate in Romania, a facut naveta pe ruta Bucuresti-Budapesta, scrie Cancan.

Aguilera, Britney si Kylie au aceeasi dublura. Sint faimoase, frumoase, adulate si invidiate. Dar pina si Britney Spears, Christina Aguilera si Kylie Monigue apeleaza la trucuri pentru "a da bine" . In cazul in care propriul corp le joaca feste sau pur si simplu nu au chef sa faca efort, cele trei dive apeleaza la aceeasi dublura, pe numele ei Rachael Carr, pentru a le inlocui, in videoclipuri, fie parti ale corpului, fie intregul trup, scrie 7Plus.

Secretele sexy ale Victoriei dezvaluite in GQ. Celebra companie producatoare de lenjerie intima, Victoria's Secret, a decis ca in noul numar al revistei GQ, sa isi prezinte cele mai frumoase modele. Secretele Victoriei sunt dezvaluite de supermodelele ce apar in acest material. Cele mai sexy fete alese sunt: Heidi Klum, Adriana Lima, Marisa Miller, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Selita Ebanks, Isabelli Fontana, Candice Swanepole, Julia Stegner si Rosie Huntington-Whiteley, scrie Click.