Cheeky Girls ii baga in sperieti pe britanici. Gemenele romance Cheeky Girls au fost incluse, pe locul patru, intr-un top al celebritatilor care starnesc cosmaruri britanicilor. Sondajul, la care au participat 3.500 de adulti, a fost realizat de un lant hotelier din Marea Britanie. Pe primul loc s-a situat turbulenta diva a muzicii soul Amy Winehouse. Ea a fost urmata, in ordine, de Marilyn Manson, premierul Gordon Brown si de trupa Cheeky Girls, relateaza Gardianul.

Pitt, cu pantalonii rupti in fund. Renumitul actor Brad Pitt a avut parte de o surpriza neplacuta cu vestimentatia. Iesit la plimbare cu copiii, actorul a gasit ragazul sa se joace cu ei, insa pantalonii i-au cedat in partea din spate, din cauza agitatiei continue a starului. Constient ca pantalonii i s-au rupt la fund, Brad a continuat sa se joace cu copiii, fara sa se sinchiseasca de felul in care arata, scrie Cancan.

Femeile lui Keo isi fac confidente amoroase. Andreea si Keo formeaza un cuplu de mai bine de doi ani iar relatia lor merge ca pe roate. Desi Keo a recunoscut ca iubita sa este geloasa, se pare ca blonda nu se simte deloc amenintata de admiratoarele care roiesc in jurul partenerului ei. Mai mult, Andreea a legat o stransa prietenie cu fosta iubita a lui Keo, Laura de la Wassabi, iar cele doua nu ezita sa-si faca, reciproc, confidente amoroase, sustine Click.

Trupa Indiggo, facuta praf in SUA. Mihaela si Gabriela Modorcea, gemenele romance de la Indiggo, care participa la concursul “America’s Got Talent”, sunt facute praf de criticii muzicali in presa din SUA. “Cele doua romance se imbraca precum doua prostituate pe care le platesti cu 5 dolari si nu au pic de talent”, a spus un critic muzical pentru postul TV MSNBC. Cu toate criticile, gemenele au ajuns in semifinala concursului, care va avea loc in Las Vegas pe 26 august, noteaza Libertatea.

Mariah Carey a angajat oameni sa o stearga cu prosopul. Mariah si-a angajat doi oameni ce au datoria s-o ajute cind vrea sa intre sau sa iasa din mare, pentru ca nu cumva "majestatea sa" sa-si fractureze vreun picior sau, mai rau, sa-si rupa o unghie. Dar cum lenea este mare, Carey a mai angajat doi oameni care trebuie s-o stearga cu prosopul, insa nu oricum, ci cit se poate de gentil, facindu-i si un masaj usor. Toate acestea dupa ce diva plateste persoane "calificate" sa-i duca geanta si sa-i arunce guma indelung mestecata, scrie 7plus.

Deputatul Raluca Turcan si-a retusat buzele si sprancenele dupa modelul Elenei Basescu. Protejata lui Theodor Stolojan, am numit-o pe Raluca Turcan, a apelat, joi, in jurul pranzului, la serviciile unui salon cosmetic de cinci stele, pentru a-si "ajusta" anumite trasaturi ale fetei. Raluca a suferit o interventie numita "contur permanent" la buze si sprancene, care face o gura mai senzuala si ochi mai "lunecosi", anunta Cancan.

Ginger l-a rapus pe Tantareanu in piscina. Ginger a pasit, ieri, in Paradis. Mai exact, in locuinta lui Cristian Tantareanu, care pare a fi rupta din Rai. Aer curat, verdeata, piscina, cascada si plante exotice. De toate astea s-a bucurat vedeta porno, care nu a ratat ocazia sa se balaceasca in piscina, alaturi de omul de afaceri, care s-a aratat sedus de nurii frumoasei fete, sustine Click.

Andra & Maruta au primit cadou insulita de pe Jiu. Primaria municipiului Targu Jiu s-a hotarat sa ofere gratuit insulita de pe Jiu mirilor Andra si Maruta care, pe 23 august, vor face aici petrecerea de dupa cununia religioasa. Primarul orasului, Florin Carciumaru, invitat, de altfel, la nunta, spune ca a decis ca terenul sa fie pus la dispozitia familiei Maruta, fara nicio taxa, fericit ca faima celor doi va ajuta la promovarea orasului care gazduieste operele lui Brancusi, noteaza Cancan.