De unde stia Andreea Marin de acum patru luni de divortul Raduleascai? Vestea ca una dintre cele mai iubite vedete de televiziune de la noi, Mihaela Radulescu, divorteaza a fost un soc atat pentru cunoscuti, dar si pentru majoritatea admiratorilor sai. Nu insa si pentru rivala sa, Andreea Marin, care se pare ca ar fi stiut despre relatiile reci dintre Mihaela si sotul sau, Elan, inca de prin luna aprilie. „Zana Surprizelor” a aruncat o sageata cu privire la secretul din viata Mihaelei, insa la acea data nimeni nu a inteles ce vroia cu adevarat sa sugereze diva. Andreea Marin a tinut totul sub tacere, din respect pentru cel care i-a impartasit bomba, nimeni altul decat bunul sau prieten, Ion Tiriac, sustine Interesul Public.

Mariah Carey nu a citit nici macar o carte in viata ei. Intr-un interviu acordat revistei Now, Mariah Carey a declarat cu nonsalanta ca nu a citit nici macar o carte in viata ei, si ca singurele coperte pe care le-a deschis au fost cele ale Bibliei. “Singura carte pentru care mi-am facut timp a fost Biblia”, a spus cu zambetul pe buze Mariah Carey, potrivit Gardianul.

Cu un san pe afara, Mischa Barton ne arata cum NU ar trebui sa urcam in taxi. O modalitate extrem de stanjenitoare de a incheia o seara stilata petrecuta la un show de moda din Londra. Unul din sanii Mischei Barton a tasnit din rochie in momentul in care actrita s-a suit intr-un taxi. Evident afectata de momentul jenant, Mischa si-a acoperit fata cu mainile, in timp ce masina se indeparta, scrie Romantica.

Paris Hilton - o toapa care se scarpina in nas pe strada. Deja cunoscuta vedeta de filme pentru adulti, cantareata, mostenitoare a unui lant hotelier si fitoasa a Americii Paris Hilton se imbraca precum o "toapa". Starleta, care se pare ca si-a abandonat catelul mic si alb care a facut-o celebra, a fost surprinsa recent de paparazzii americani dupa ce a fost la cumparaturi intr-un magazin de haine, de unde a iesit cu o tinuta mai mult decat penibila si grosolana. Ca un ultim detaliu, dupa cum se poate observa din fotografii, singurul lucru care se asorteaza cu tinuta vedetei este scarpinatul in nas, noteaza Curentul.

Moni, ce picioare sexy ii arati soferului! Satula probabil sa fie tratata ca un bibelou de sotul ei, dar si de angajatii de la Izvorani, Monica s-a razvratit de curand, in plina strada, in Dorobanti. Dupa ce a facut un masaj la o clinica de lux, timp in care soferul a asteptat-o neclintit, Moni a avut chef sa urce ea la volan si sa-si testeze abilitatile de soferita. Deliciul abia acum incepe, sotia lui Iri avand o maniera a naibii de sexy de a urca in masina. Tanara si-a ridicat rochia pana sub fund, dezvelindu-si picioarele lungi, in toata splendoarea lor, sub ochii indrazneti ai bodyguardului, relateaza Click.

De ce nu suporta Mircea Badea divele grase? Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei", de la Antena 3, are o aversiune clara fata de femeile grase in general si de fata divele supraponderale in special. Este greu de banuit cand a dobandit aceasta aversiune, insa acum, cand o are alaturi pe Carmen Bruma, atitudinea lui e de inteles. Vedeta Realitatea TV are un corp sculptural, lucrat zilnic in sala de fitness. In plus, stirista recunoaste ca tine o dieta la sange, greu de respectat de multe dintre vedetele care se straduiesc, zadarnic, sa se mentina in forma, noteaza Cancan.

Cheeky Girls isi schimba look-ul. Se pare ca pentru surorile Cheeky Girls a venit vremea schimbarilor. Dupa ce Gabriela a avut parte de o despartire urata de parlamentarul britanic Lembit Opik si a impanzit ziarele cu declaratii care mai de care mai scandaloase si mai socante, romancele vor sa isi spele imaginea si se pare ca primul pas in acest demers ar fi o schimbare de look. Gabriela si Monica Irimia au declarat, recent, ca isi pregatesc in mare secret un nou look. Cantaretele au decis sa renunte la fustite scurte, tinute decoltate si extravagante sau sutiene 'la vedere', anunta Libertatea.

Oana Roman: «Am facut avort cand eram cu Pasat» La peste trei ani de la despartirea de liderul trupei Flamingo Boys, Cornel Pasat, Oana Roman a dezvaluit in premiera ca, la sfarsitul relatiei cu acesta, a ramas insarcinata, insa a decis sa nu pastreze copilul. Fiica cea mica a lui Petre Roman nu regreta cei sapte ani pe care i-a petrecut alaturi de stripper, perioada in care a fost foarte indragostita, tocmai de aceea acum ii pare foarte rau ca a facut intrerupere de sarcina, dezvaluie Click.

Laura Andresan isi face scoala de sex on-line. Controversata Laura Andresan a reusit ca intr-un an sa impuna in showbiz noul sau brand, „profa de sex”. Desi s-a facut remarcata datorita scandalurilor sexuale in care a fost implicata, Laura Andresan s-a gandit sa foloseasca experienta sa din viata intima pentru a-i ajuta pe cei care nu indraznesc sa se prezinte la medic spre a-si rezolva diverse probleme. Astfel, Laura a trecut peste toate vorbele urate cu care a fost caracterizata si a intrat pe un drum ceva mai lin, din care nu lipsesc totusi aventurile sexuale zbuciumate. De aproape un an, Laura Andresan s-a facut profa de sex, aceasta construindu-si un site si un blog unde este asaltata de mii de intrebari, evident marea lor majoritate privitoare la probleme sexuale, noteaza Interesul Public.

Elan, pentru ea divortezi? Este o alta femeie motivul pentru care s-au racit relatiile dintre Elan si Mihaela Radulescu? Gurile rele spun ca da! Senzuala tanara care l-ar fi fermecat pe miliardarul roman este Madalina Radu, de la OTV, sustine Click. In urma cu aproape o luna, pe Lacul Siutghiol din statiunea Mamaia a avut loc Grand-Prix-ul, unde Mihaela Radulescu si-a facut aparitia la bratul lui Elan Schwartzenberg. Desi inca nu se zvonea nimic despre divortul din familia prezentatoarei tv, carcotasii au sesizat cum atentia lui Elan se indreapta spre Madalina Radu, cunoscuta pentru relatiile sale cu barbati potenti financiar.