Divort de 200 de milioane euro!CANCAN a descoperit ca mariajul lui Dan Ostahie (41 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, proprietar al imperiului "Altex", trece printr-o uriasa criza! Sotia multimiliardarului a depus la Judecatorie actele prin care cere desfacerea casatoriei. Surse judiciare au dezvaluit ca Marilena Ostahie (40 de ani) a inaintat divortul joi, cerand, in plus, sa-i fie incredintati copiii, miliardarul sa fie obligat la plata unei pensii alimentare catre acestia si, peste toate, sa fie partajate bunurile dobandite in timpul casatoriei.

Cristina Rus a ajuns la spital din cauza unor probleme cu plamanii. Cristina Rus a ajuns de urgenta la spital zilele trecute, dupa ce s-a ales cu o raceala de toata frumusetea. Cantareata a petrecut cinci ore sub perfuzii, in urma carora s-a pus pe picioare si a putut pleca linistita spre casa. Cristina Rus s-a ales zilele trecute cu o raceala care a tinut-o o noapte intreaga la pat. Cantareata era singura acasa cand a inceput sa se simta rau si nu a avut puterea necesara nici macar pentru a suna la Salvare. „Mi-a fost extrem de rau. Am crezut ca o sa ma sufoc in noaptea aceea. Pur si simplu nu puteam respira, ce sa mai zic de vorbit. Nu am fost in stare nici macar sa sun la Salvare. Am avut febra peste 40, frisoane, ameteli, stari de voma. A fost infiorator. Eram singura acasa si m-am speriat foarte tare. Nu era nimeni care sa aiba grija de mine sau care sa sune dupa medic, iar eu nu aveam putere. Gandindu-ma ca o sa-mi treaca, am luat un Fervex cand am inceput sa ma simt rau, dar nu a avut nici un efect. Dimineata m-am simtit putin mai bine si am mers la o clinica privata unde merg eu de obicei. Este acolo o doctorita extraordinara. Am stat cinci ore sub perfuzii cu vitamine, calciu, glucoza si alte medicamente, iar in cinci ore mi-am revenit complet. Din cate mi-a spus doctorita respectiva, am avut o forma de gripa, scrie Gardianul.

Monica Columbeanu si-a angajat profesor de dansuri populare. Monica Columbeanu s-a declarat pasionata de dansurile populare in momentul in care Dan Negru a invitat-o sa-si arate un talent ascuns in emisunea sa de la Antena 1. Sotia miliardarului Irinel Columbeanu a imbracat portul popular si s-a pus pe treaba, chiar daca i-a sfidat putin pe ceilalti concurenti. In loc sa se foloseasca de conditiile oferite de producatorii show-ului si sa mearga la pregatiri cu instructorul pus la dispozitie de Antena, asa cum face toata lumea, Moni s-a incapatanat sa-si arate aptitudinile la un nivel profesionist, scrie Cancan.

Sanda Ladosi va avea o fetita. Insarcinata in cinci luni, Sanda Ladosi a aflat, in sfarsit, ca va avea o fetita si nu tot un baietel, asa cum credea initial. Cantareata si sotul sau, afaceristul Stefan Tache, nu-si mai incap in piele de fericire, mai ales ca bebelusul va veni pe lume in aceeasi zi, 14 februarie, ca si Bogdanel, acum in varsta de 1 an si 8 luni, noteaza Gardianul.

Andreea Marin la negocieri cu fiica ei, Violeta, in brate. Paparazzii CANCAN au surprins-o ieri pe fosta "zana a surprizelor" la sediul "Prime Time World", compania lui Valeriu Lazarov. Surpriza, Andreea era insotita de fiica sa in varsta de zece luni, Violeta, si de bona. Cum sotia lui Stefan Banica Jr. a renuntat la postul de director al casei de productii dupa ce a devenit mamica, putem presupune ca vizita de ieri a fost in interes de afaceri.

Recidiveaza! Oana Roman s-a dat iar in stamba cu iubitul sau liftier. Oana Roman si iubitul sau liftierul Alexandru Cascatau au profitat de deschiderea unui nou club din capitala, Shade, pentru a se da din nou in stamba. Cei doi porumbei au ajuns la petrecere in jurul orei 3 dimineata si au petrecut cateva ore bune pe ringul de dans. S-au rasfatat toata seara cu sampanie si alte sortimente de bauturi fine, iar la parasirea localului erau ametiti bine, informeaza Gardianul.

Andreea Antonescu a fost ceruta de sotie in masina. Cantareata a avut parte de o surpriza de zile mari. In urma cu cateva zile, Traian Spak, iubitul ei, a oprit masina in care se aflau si i-a propus sa-si uneasca destinele. Andreea a acceptat pe loc. Ce nu te omoara, te intareste. Parca acesta a fost mottoul Andreei Antonescu in ultima perioada. Dupa publicarea de catre CANCAN a filmului in care vedeta era protagonista unei scene de amor alaturi de un fost iubit, multi "binevoitori" ar fi bagat mana in foc ca Traian Spak, barbatul alaturi de care traieste de aproximativ trei ani, o va parasi. Dar asta nu s-a intamplat.

Becali: Basescu m-a trimis sa candidez impotriva lui Tariceanu. Liderul PNG-CD, George Becali, sustine ca presedintele Traian Basescu i-a trasat drept sarcina sa candideze in acelasi colegiu cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Invitat, joi seara, la un post de televiziune, Becali a declarat ca mesajul a fost transmis prin intermediul viceprimarului Razvan Murgeanu: “Sa va mai spun un lucru de senzatie, ce imi propune mie, prin Murgeanu, Traian Basescu. (...) Cica spune-i lui Gigi ca il rog, auzi al naibii la ce dusmanie s-a gindit, ca il rog sa candideze cu Tariceanu in colegiu, in Ilfov. Auzi al naibii la ce il duce mintea, sa ma invrajbeasca cu Tariceanu saracul, ca din cauza lui m-am certat cu Tariceanu, tot asa ca ii luam apararea lui, si Tariceanu nu a fost dusmanos de nici un fel, desi tot am dat in el. A fost baiat bun, nu s-a razbunat, nu nimic”, noteaza 7plus.ro.

Constantin Cotimanis nu se uita la filmele in care joaca. Constantin Cotimanis este unul dintre actorii cu cele mai multe roluri obtinute in coproductiile romano-americane. Desi este un titlu de lauda, acesta se rezuma la a-si face treaba cum stie mai bine si nu are nici macar curiozitatea sa-si admire prestatia. "Am fost pe platou si mi-am jucat rolul. Habar nu am avut ca au fost si alti romani in distributie. Nu obisnuiesc sa vizionez filmele in care joc", a declarat Cotimanis, citat de Cancan.

Monica Barladeanu vrea sa locuiasca intr-o casa de chirpici. Desi este iubita unui milionar si traieste in buricul Americii, Monica Barladeanu incearca sa ne convinga de faptul ca ar renunta oricand la un trai in puf pentru o casa de chirpici undeva la tara. Monica Dean, asa cum se prezinta peste hotare si identificandu-se in ochii conationalilor drept un mare star de cinema de la Hollywood are pretentia ca noi sa o si credem. O rasfatata a sortii, cel putin de cativa ani incoace, Monica are in spate o intreaga echipa platita sa o faca celebra in “tara tuturor posibilitatilor”, scrie Gardianul.

Ion Iliescu o face "vipera ticaloasa" pe Corina Dragotescu. Incarcerarea lui Victor Stanculescu pare sa ii fi dat lovitura de gratie lui Ion Iliescu, ai carui nervi dau semne ca cedeaza. Ieri, fostul presedinte a avut o reactie de o violenta incredibila impotriva ziaristei Corina Dragotescu, pe care a contactat-o pentru a-i transmite o serie de insulte si de acuzatii grave. Corina Dragotescu este o "ticaloasa" si "o mercenara care scrie la comanda politica" in viziunea lui Ion Iliescu. Enervat de un editorial al jurnalistei, aparut in "Cotidianul", Iliescu a sunat-o, ieri, si a revarsat asupra ei un potop de invective: "Ca esti plina de venin si esti o vipera, am spus de mult. Dar esti si ticaloasa. Ma asteptam de la tine, ca esti informata, sa nu scrii asemenea lucruri. Cum adica, eu l-am impuscat pe Ceausescu? Si a mai scris unul, tot in ziarul la care scrii ("Cotidianul" n.n.), o multime de tampenii despre mine. Da? pe ala nici nu l-am bagat in seama, dar tu esti o ticaloasa", si-a inceput Ion Iliescu conversatia cu ziarista, scrie Cancan.