Naomi Campbell, tandra cu iubitul pe plaja. Se apropie cu pasi repezi de pragul varstei de 40 de ani, insa arata la fel ca la 20. Naomi Campbell, una dintre cele mai dorite femei din lume, se iubeste acum cu milionarul rus Vladimir Boronin si nu face un secret din asta. Porumbeii au fost surprinsi pe plaja din Miami, relaxandu-se la soare, fara a lipsi din peisaj atingerile tandre, un adevarat deliciu pentru paparazzi. Cu o silueta de invidiat si imbracata intr-un costum de baie alb care ii scotea in evidenta culoarea pielii, fotomodelul de 38 de ani si-a alintat iubitul, l-a sarutat in repetate randuri si l-a tinut de mana aproape tot timpul, desi stia ca este vanata de paparazzi, dar si de zeci de fani care nu au scapat-o din vedere, scrie Gardianul.

Florin Chilian a refuzat 200.000 de euro. Daca in urma cu cateva zile, Florin Chilian era acuzat in presa ca se imbogateste prin concertele sustinute in campaniile electorale, iata ca artistul a luat atitudine in aceasta privinta, infirmand zvonurile ca s-ar "vinde" pentru bani. Intr-un comunicat de presa al casei sale de discuri, este mentionat faptul ca artistul nu a cantat in nici un concert cu tema electorala, refuzand un onorariu ce ar fi putut ajunge si la 200.000 de euro, relateaza Curentul.

Pusa pe liber de Prima TV, Teo Trandafir a negociat in urma cu cateva saptamani cu conducerea postului Antena 2, ea fiind vazuta in zile diferite la discutii. Potrivit unor surse apropiate, Teo Trandafir ar fi putut semna un contract cu trustul Intact inca dinainte de a semna cu Prima TV, numai ca suma de bani oferita de postul Antena 1 a fost mult mai mica comparativ cu ce ii oferise Prima TV. Vedeta a uitat ca parasise Romantica TV din cauza lipsei ratingului. Cum audienta emisiunii sale a lasat de dorit si la Prima TV, Teo regreta acum alegerea facuta si potrivit aceleiasi surse se pare ca din sezonul viitor ea va reveni la Antena 2, impreuna cu toata echipa care i-a fost alaturi, acolo unde va realiza o emisiune, scrie Atac.

Cancerul lui Patrick Swayze s-a extins la ficat. Aflat in lupta cu cancerul de la inceputul anului, Patrick Swayze a demonstrat ca dorinta de a trai, dragostea celor din jur si tratamentul revolutionar te pot ajuta sa invingi moartea. Din pacate, uneori toate lucrurile acestea nu sunt suficiente. De curand insa acesta a mai primit o lovitura. Cancerul s-a extins in organism si i-a afectat ficatul. "Patrick a aflat recent ca boala s-a extins si la ficat. A ajuns in momentul in care zilele ii sunt numarate. Uneori este atat de slabit, incat abia poate merge fara sa lesine. De multe ori se simte sufocat si trebuie sa se aseze", a declarat un apropiat al actorului, scrie Libertatea.

Actrita americana Scarlett Johansson, in varsta de 24 de ani, si-a propus sa isi sporeasca numarul fanilor barbati, motiv pentru care a acceptat sa apara goala in cel mai recent film al sau, intitulat "He's Just Not That Into You". Astfel, de dragul artei, dar si al admiratorilor, Scarlett face baie in piscina in costumul Evei, spre bucuria partenerului ei din film, actorul Bradley Cooper, afirma Cancan.

Prima doamna a Frantei, fostul fotomodel Carla Bruni, a fost surprinsa facand schimb de priviri tandre cu primul-ministru francez Franiois Fillon. Fotografia, care a fost publicata de "Novella 2000", ii prezinta pe cei doi privindu-se languros, ca doi indragostiti. Scena surprinsa de paparazzi a avut loc in cadrul unei ceremonii oficiale, la care au participat atat sotia presedintelui Sarkozy, cat si premierul francez, scrie Cancan.

Cele mai proaste videoclipuri Surpriza! “DÉJÀ VU”-ul lui Beyonce pare-se c-ar fi cel mai dintre cele mai. Nu atat pentru calitatea deplorabila a cadrelor, cat pentru faptul ca a dezamagit in asa masura fanii, incat acestia au cerut refilmarea. Petitia celor 4.000 de ascultatori impatimiti de Beyonce sta marturie pentru o coregrafie “incredibil de ridicola”, informeaza Click.