Pipaita pe sani, in direct. Telespectatorii emisiunii "Carramba che Fortuna", un show realizat in Italia in colaborare cu Loteria Nationala, au avut parte de o surpriza de proportii. La spectacol au participat, printre altii, si Raffaela Carra, cantaretul Tiziano Ferro si modelul Manuela Arcuri, considerata una dintre cele mai frumoase si mai voluptuoase femei din Italia. La un moment dat, in timpul show-ului, cei trei au inceput sa discute despre fermitatea sanilor, cand, brusc, solistul italian s-a apropiat de focoasa Manuela, pe care a inceput sa o pipaie pe sani, scrie Cancan.

Tom Cruise, candidat pentru cel mai prost actor. Tom Cruise se numara printre nominalizatii initiali de anul acesta pentru Zmeura de Aur. Vedeta, impreuna cu Mark Wahlberg si Keanu Reeves, concureaza pentru “premiul“ pentru cel mai prost actor la ceremonia “Golden Raspberry“, organizata in ajunul decernarii premiilor Oscar, scrie Click.

Sienna Miller si-a lasat iubitul...somer. Actrita Sienna Miller ii face viata grea iubitului ei Balthazar Getty. Cunoscuta ca o devoratoare de barbati, se pare ca relatiile pe care le-a avut in trecut ii afecteaza activitatea profesionala lui Balthazar Getty. Acesta a ramas fara job dupa ce seful lui, Matthew Rhys, unul dintre producatorii serialului "Brothers ans Sister" nu a vazut cu ochi buni relatia dintre cei doi si l-a trimis pe Getty la ...plimbare, scrie Libertatea.

Michael Jackson mai are sase luni de trait. National Enquirer scrie ca Michael Jackson este pe moarte. Primele zvonuri despre o boala genetica rara de care sufera cantaretul au aparut in decembrie, dar acestea au fost infirmate de purtatorul de cuvant al lui Jacko. National Enquirer sustine, totusi, ca starea de sanatate a lui Michael se deterioreaza rapid, din cauza dependentei sale de calmante si alcool. O sursa a declarat pentru tabloid: "Este tragic. Boala a evoluat extrem de rapid, m-as mira daca ar mai rezista sase luni", scrie Romantica.

Cove s-a insurat cu fiica lui Carmen Movileanu. Fostul asistent al Andreei Marin si-a facut ordine in viata. Dupa ce prin viata lui au trecut, pe rand, Oana Zavoranu, Ioana Ginghina si Alina Sorescu, actorul Gabriel Covesanu, alias Cove, i-a jurat credinta vesnica Mariei, fiica vedetei Carmen Movileanu. Pentru cei doi lucrurile au mers putin in sens invers. Maria si Cove s-au cunoscut in urma cu mai bine de un an, iar la cateva luni au anuntat ca vor avea un copil, scrie Cancan.

Ileana, asta nu-i burtica de gravida? Ileana neaga cu inversunare ca ar fi, din nou, insarcinata, insa burtica proeminenta o tradeaza. Ea a fost surprinsa de fotoreporterii Click! imbracata cu un pulover larg, dar care se mula obraznic pe talie, sub care parea ca se ascunde o sarcina de cel putin patru luni.

Ramona, «tunata». Dupa ce s-a operat la nas, sani si gambe, Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, a fost, zilele trecute, la chirurgul estetician Adina Alberts pentru a scapa de bandaje. Rezultatul? Excelent, chiar daca putin dureros. Libertatea va prezinta in premiera imagini cu noua Ramona.

Sandra Bullock, goala-pusca. Una dintre cele mai apreciate actrite de comedii romantice, Sandra Bullock, a acceptat sa se dezbrace complet in urmatorul ei film, "The Proposal", care va aparea in cinematografele din SUA in iunie. Scena cu pricina o arata pe Sandra intr-o situatie stanjenitoare, in timp ce intra intr-o camera si incearca sa-si acopere zona intima cu un prosop si unul dintre sani cu o mana, scrie Cancan.

Staruri copy-paste. Cine ar fi sesizat asemanarea izbitoare dintre actrita latino-americana Salma Hayek si diva din filmul “Ghost”, Demi Moore, daca cele doua nu si-ar fi spus una alteia la o gala internationala de film “soro”? Dar cele doua nu sunt singurele celebritati care seamana izbitor de tare. Potrivit tabloidului german “Bild”, fanii actorului american Elijah Wood il confunda pe acesta cu interpretul lui Harry Potter, Daniel Radcliffe. Cindy Crawford si Eva Mendes par a fi nascute de aceeasi mama, cu atat mai mult cu cat natura le-a “potrivit” fiecareia aceeasi alunita pe obraz, scrie Click.

Sarah Jessica Parker divorteaza. Zvonurile potrivit carora Sarah Jessica Parker divorteaza de Matthew Broderick prind contur, dupa ce actrita din serialul "Sex in the City" a anuntat ca se va muta singura. Sarah a declarat pentru prima data in luna august, anul trecut, ca intentioneaza sa divorteze, dupa ce revista "America’s Star" a dezvaluit ca sotul sau are o aventura cu o femeie mai tanara, scrie Cancan.