"Sunt gay si m-am insurat cu printesa doar pentru ovulele ei!". Avocatul american Perry Zizy Vito a afirmat ieri ca mariajul cu printesa nu a fost decat un aranjament in folosul ambelor parti. "Sunt gay si m-am insurat cu printesa doar pentru ovulele ei!", a marturisit Vito. Sotul Briannei a prezentat mai multe declaratii notariale date de colegii de serviciu, ba chiar si a unui consilier al Uniunii Europene, care stiau ca Pery si amantul sau, Jerome, cunoscut si ca Lestat Monroe, au o relatie de dragoste din anul 2000, scrie Cancan.

Anamaria Prodan, regina sanilor. Sexy-impresara bate tot! Ea a reusit, mai nou, sa-si detroneze rivalele si la capitolul sani. Dupa nasterea lui Reghe jr., primei femei presedinte de club din Romania i s-a marit circumferinta bustului cu nu mai putin de 10 cm. Daca inainte de a deveni din nou mamica Anamaria Prodan masura la nivelul bustului 97 de cm, acum are 107 cm, scrie Click.

Lily Allen si-a cumparat o plaja la betie. Omul la bautura face si spune multe. Acest lucru este, bineinteles, valabil si in cazul vedetelor. Un astfel de exemplu este celebra cantareata Lily Allen, care a baut atat de mult incat, fara sa-si dea seama, a cumparat o plaja in Caraibe. Cantareata nu regreta insa investitia, scrie Libertatea.

Victoria Beckham, de nerecunoscut pe coperta Vogue-ului rusesc. A facut furori in Vogue-ul britanic, apoi in cel indian si a venit momentul ca Victoria Beckham sa-i cucereasca pe rusi in numarul de februarie. Posh Spice apare pe coperta intr-o postura inedita...sugandu-si degetul, scrie Romantica.

A facut sex de la sapte ani. Vocalistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a marturisit recent ca a trait prima experienta sexuala la o varsta frageda. Conform rockerului, acesta a deprins tainele amorului la doar sapte ani, in compania unor surori gemene si adolescente. Impresionat de cele traite, mai tarziu Tyler i-a cerut Teresei Barrick, cea de-a doua nevasta, sa organizeze o partida de sex in trei, alaturi de sora ei geamana, dar a fost refuzat categoric, scrie Cancan.

Iubitul Elenei Basescu, baiat de cartier. Iubitul Elenei Basescu, Ionut Daniel Gheorghe, Joe pentru prieteni, are la scara o masina exclusivista, dar locuieste singur intr-un apartament dintr-un bloc prapadit din Drumul Taberei. Joe, tanarul de 29 de ani care a sucit mintile fetei presedintelui, e cunoscut in cartier ca avand o viata haotica, nu de putine ori el fiind asociat de catre vecinii lui cu “baietii rai” din Drumul Taberei, scrie Click.

Ramona Gabor a cucerit un miliardar arab. Bacauanca Ramona Gabor a intrat in gratiile miliardarului arab Mohamed Al Habtoor, cunoscut in Romania mai degraba cu numele de Max. Acesta a facut o adevarata pasiune pentru frumoasa romanca, pe care a invitat-o sa-si petreaca sarbatorile in Dubai, scrie Libertatea.

Britney Spears - scriitoarea. Vedetele americane se pricep mai bine ca oricine sa faca bani chiar si pe timp de criza. Un exemplu in acest sens este Britney Spears, care face bani povestindu-si viata. "The Mirror" a publicat un articol conform caruia Britney se afla in negocieri cu o editura pentru a-si lansa, in urmatorii 10 ani, o serie de 5 carti autobiografice, scrie Curentul.

Amy Winehouse, salvamar la Santa Lucia. Louise Williams, o turista britanica in varsta de 39 de ani, aflata in vacanta in insula Santa Lucia, din Caraibe, a povestit cum Amy Winehouse a devenit eroina ei, pentru ca a salvat-o de la inec. Louise se afla pe o mica ambarcatiune cu panze si, la un moment dat, un val urias a aruncat-o in apa. Abia respirand, femeia a reusit sa ajunga aproape de mal si s-a prabusit aproape de locul unde Amy statea cu un prieten la plaja. Cum a vazut-o, cantareata a luat-o la fuga spre Louise, care zacea in agonie in apa, fiind in pericol sa se inece, scrie Cancan.