Satula de numeroasele atacuri pe care le-a primit din partea unor persoane publice in ultima perioada, Mihaela Radulescu spune ca ii va da in judecata pe cei care arunca declaratii rautacioase la adresa ei. Prezentatoarea Antenei 1 este de parere ca multe dintre comentariile care s-au facut despre ea si iubitul ei, Dani Otil, ii incalca dreptul la propria imagine si nediscriminare, astfel ca se vede nevoita sa se apare in instanta. Vedeta nu a nominalizat pe nimeni, insa e limpede ca printre cei care au suparat-o se afla si Adriana Bahmuteanu sau Monica Tatoiu, scrie Gardianul.

Pe coperta din februarie a revistei "One" troneaza, zambitoare, Simona Patruleasa, care povesteste cateva picanterii despre viata sa. Printre altele, ea a vorbit despre presupusele operatii estetice pe care le-ar fi suferit, insa, dintre toate variantele, nu a recunoscut decat una: "Daca tot ai deschis aceasta discutie, as vrea sa lamuresc o data pentru totdeauna faptul ca nu mi-am operat nici nasul, nici buzele, iar daca as fi facut-o, nu as fi tinut secret acest lucru. Singura modificare la care am recurs a fost la sani, pe care i-am marit cu exact un numar", a spus Simona, care a dat revistei si cateva fotografii exclusive de la nunta sa de anul trecut cu Sabin Ivanof, scrie Curentul.

Actrita Kate Winslet a declarat recent ca se simte "grasa si nefericita" fata de actritele de la Hollywood. Winslet, in varsta de 33 de ani, care a primit recent a sasea nominalizare la premiile Oscar din cariera ei, pentru rolul din filmul "The Reader", a marturisit ca a fost un copil plinut si ca se simte si astazi stanjenita de silueta ei. "Ca adolescenta, nu m-am simtit niciodata atractiva. Eram grasa si nefericita pe atunci, iar acest tip de gandire te insoteste pentru tot restul vietii", a declarat Winslet, citata de Gardianul.

Episodul doi al interviului realizat in exclusivitate de Libertatea cu primul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan, ajunge astazi la faza dureroasa a infidelitatii. Desi au trecut doua decenii de atunci, barbatul din fata noastra nici nu clipeste cand rememoreaza secventele, chinuitoare pentru el, in care sotia sa, viitoare mare vedeta, il insela. Degradarea casniciei dintre cei doi nu ajunsese insa in punctul culminant, pentru ca Bogdan i-a mai dat o sansa Mihaelei. Inutil, insa. "Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac, actuala directoare a Circului. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile. Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama. Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa", scrie Libertatea.

Interpreta australiana se poate lauda ca si-a mai adaugat in palames un trofeu, chiar daca neoficial de acesta data. Intr-un sondaj realizat de Digital Cinema Media, reclama denumita "Proof", in care ea apare doar in lenjerie intima foarte provocatoare, calarind un taur mecanic, a fost votata cea mai buna din istorie. Chiar daca a starnit cateva discutii in 2001 cand a fost lansata, reclama i-a adus si o cota mai ridicata in randul barbatilor lui Kylie, scrie Libertatea.

Russell Brand face sex cu trei femei pe zi. Actorul de origine britanica s-a laudat de curand ca face sex cu cel putin trei femei noi pe zi. Ciudateniile sexuale ale comediantului de 33 de ani starnesc intotdeauna atentia publicului, pe langa faptul ca a declarat ca face sex cu 90 de femei pe luna, Russell a dezvaluit intr-un interviu acordat revistei GQ ca in tinerete a avut o aventura cu o femeie de 61 de ani. “Imi place la nebunie sa fac sex. Sunt o persoana dependenta si este foarte usor pentru mine sa devin vicios atunci cand vine vorba de ceva senzual”, a declarat Brand citat de Libertatea.

Dupa tot scandalul iscat cu prilejul divortului de fostul fotomodel Heather Mills, Paul McCartney vrea sa-si refaca viata, scrie tabloidul britanic Daily Mirror, citat de Click. Legendarul membru al trupei Beatles doreste sa se casatoreasca cu iubita lui, Nancy Shevell, care a devenit libera dupa ce a divortat in decembrie 2008. De aceasta data, Sir Paul spera sa aiba mai mult noroc, avand acum si acordul fiicei sale, creatoarea de moda Stella McCartney, care s-a opus cu inversunare casatoriei dezastruoase si costisitoare cu Heather Mills.