Dincolo de discursurile lor, mai mult sau mai putin consistente, femeile din politica starnesc laude si mai ales critici in legatura cu stilul lor vestimentar. Sunt luate peste picior cand afiseaza decolteuri prea adanci, dar sunt barfite si cand poarta sacouri terne si coafuri batranicioase, intr-o sobrietate autoimpusa si inutila. L-am rugat pe analistul de moda Alin Galatescu sa arunce o privire peste cateva fotografii cu femei-politician. Roberta Anastase - Nu stiu daca asa se imbraca in general doamna Anastase, insa aici mi se pare ca arata ca o stewardesa sau ca o receptionera de hotel. Este o vestimentatie extrem de formala, lipsita de culoare. De fapt, ai senzatia ca este o uniforma. Nu exprima nimic altceva decat o aliniere la niste reguli care, probabil, exista doar in mintea ei. Monica Iacob Ridzi – Observ ca oamenii cu bani au optiuni ieftine in materie de vestimentatie. Ieftine cel putin la nivel vizual. Tinuta aceasta este prea corecta, as spune, si prea aranjata, vrea sa para dichisita, insa nu reuseste decat sa fie plictisitoare. A incercat o combinatie alb-negru care, gandita bine, este una dintre cele mai frumoase in moda, insa nu e cazul aici. Are un look de fata batrana, din nefericire, este absolut plata, searbada, scrie Gardianul.

Multe vedete nu rezista sa stea prea multa vreme fara iubit, insa nu este si cazul lui Drew Barrymore careia ii place la nebunie ca este singura. Vedeta nu are un suflet pereche de ceva timp si e incantata ca lucrurile stau asa. “Sunt singura de opt luni. Nu sunt intr-o relatie gresita si e grozav”, a sustinut actrita. Drew a marturisit si ca sinceritatea este una din regulile pentru a pune capat unei idile sortite pieirii. “Sa nu mi se spuna? Asta ma scoate din sarite mai mult ca orice. Pot face fata. Sunt fata mare. Oh, el mi-a spus ca nu il interesez? Ei bine, nu e nimic de analizat acolo. Nu mai pierzi timpul”, a declarat vedeta, afirma Gardianul.

Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au cam saturat, se pare, sa-si duca viata de cuplu fericit si indragostit in locul mult prea mic al garsonierei prezentatorului de la matinalul Antenei 1, asa ca s-au hotarat sa-si cumpere o vila in Pipera. Pentru achitarea noului imobil, Mihaela Radulescu si Dani Otil ar urma sa ia impreuna un credit ipotecar, sustin surse din anturajul vedetelor, scrie Curentul.

Elena Basescu a ramas singura! Se pare ca toate detaliile despre trecutul tumultuos al lui Joe, noul ei iubit, l-au suparat pe tata Traian Basescu. Presedintele ar fi pus piciorul in prag, asa ca Elena si Ionut s-au despartit! Picanteriile legate de Joe, craiul din Drumul Taberei, nu l-au lasat indiferent pe “tata socru”. Ionut, noul iubit al mezinei presedintelui, s-a dovedit a fi mai degraba un baiat rau, cotat la rang de interlop, si nu un print pe cal alb! In plus, de cand Elena s-a reindragostit, presedintele Basescu nu mai are liniste. Apropiatii Elenei ne-au povestit ca si-a certat de nenumarate ori fiica din pricina lui Ionut, zis Joe. Dar lucrurile par sa se fi aranjat in favoarea sefului statului, pana la urma. Prieteni apropiati ai cuplului Elena-Joe ne-au destainuit, fara nici un regret, ca relatia dintre cei doi e de domeniul trecutului!, afirma Click.

S-au facut de ras la show-ul televizat America’s Got Talent, unde, pentru suma de 10.000 $, au acceptat sa se maimutareasca in fel si chip. Dar iata ca gemenelor de la Indiggo li se prevede un viitor stralucit, nu de alta, dar un cunoscut regizor roman le-a propus sa faca parte dintr-o trupa de teatru din New York: “Fetele mele nu se mai intorc niciodata in Romania, acolo sunt tratate ca niste staruri. De curand, s-au intalnit cu regizorul Andrei Serban si vor pune in scena o piesa la celebrul teatru "La MaMa" din New York”, a declarat Grid Modorcea, tatal lor, pentru Click! Mihaela si Gabriela si-au cumparat un apartament luxos in Manhattan, unde, in ultimele doua luni, si-au gazduit si parintii, informeaza Click.

Pamela Andreson, pictorial fara silicoane De curand au aparut pe internet un pictorial vintage al Pamelei Anderson. Imaginile au fost realizate in urma cu 20 de ani cand celebra blonda nici nu visa la postura de sex simbol. Pictorialul, unul dintre primele realizate de Pamela Anderson, o prezinta fara silicoanele imense si parul oxigenat cu meticulozitate. Destul de lasciva si pe vremea aceea, vedeta a dat marea lovitura abia dupa aparitia in Playboy si in Baywatch, afirma Click.

In ultima parte a interviului acordat Libertatii, Bogdan Radulescu povesteste cum i-a marcat viata Mihaelei, chiar si dupa despartire, prezentandu-i-o lui Banica junior, cel care avea sa-i devina al doilea sot. Bogdan nu da nici o sansa idilei dintre Mihaela si Dani Otil si prezice ca victima va fi Dani, afirma Libertatea.

In ciuda faptului ca infidelitatea Romanitei Iovan a fost demonstrata de paparazzi, chiar in perioada in care aceasta era insarcinata, noile dezvaluiri pot arata o alta realitate: se pare ca relatia cu ziaristul Radu Popa nu a fost decat un act de razbunare impotriva unui sot infidel. Surse apropiate celor doi ne-au povestit ca primul care a calcat stramb a fost Adrian Iovan. Relatia acestuia cu doctorul ginecolog Mihaela Steriu dureaza inca de la inceputul casniciei cu creatoarea de moda, fapt despre care, dupa ce a aflat, Romanita nu s-a ferit sa discute cu anturajul sau. Sursele noastre ne-au declarat ca au auzit-o pe Romanita povestind ca Iovan o insela inca din prima zi, afirma Cancan.

Dupa ce a reusit sa il entuziasmeze pe Hugh Heffner cu aparitia sa nud pe coperta "GQ", Jennifer Aniston a fost abordata de "taticul Playboy" pentru o aparitie incendiara in paginile revistei. Actrita a refuzat insa oferta, in ciuda celor patru milioane de dolari care i-au fost promise. Surse din apropierea lui Aniston au dezvaluit ca aceasta ar fi putut sa primeasca chiar si zece milioane de dolari, daca revista s-ar fi epuizat rapid de pe tarabe, scrie Cancan.