Brad o regreta pe Jennifer. Prietenii lui Brad Pitt cred ca acesta inca mai are sentimente pentru fosta lui sotie, actrita Jennifer Aniston, la care se gandeste foarte des. Potrivit unor surse apropiate lui Pitt, starul este nefericit in relatia sa cu Angelina Jolie si este nostalgic privind perioada in care a fost casatorit cu Jennifer Aniston, scrie Gardianul.

Ramona Gabor s-a sarutat in club cu un barbat insurat. In weekend, Ramona Gabor a petrecut la Bamboo, unde a mers special pentru recitalul celebrului rapper Ja Rule. Cumnata lui Irinel a fost poftita la masa lui Cristi Tavan, un obisnuit al vietii noapte, care este, insa, insurat. Nu a durat mult si atmosfera s-a incins. La un moment dat, cei doi au devenit atat de intimi incat, fara sa le pese de cei din jur, s-au sarutat, scrie Cancan.

Lori si-a lasat sotul balta pentru Tania! Cum nu exista an in care Tania Budi sa nu-si bifeze ziua de nastere cu o petrecere de pomina, am incercuit din timp data de 6 februarie in calendar si am lasat loc liber in agenda. Surpriza serii a fost prezenta Loredanei Groza, care a fugit de acasa, de la petrecerea sotului ei, Andrei Boncea, pentru a se distra la cheful Taniei, scrie Click.

Pamela Anderson, la ziua lui Țantareanu? Cristian Tantareanu ar putea avea parte de o surpriza de proportii pe 16 aprilie, cand va implini 64 de ani. Sotia lui, Manuela, vrea sa o invite la resedinta lor din Paradisul Verde pe insasi Pamela Anderson. Pentru acest costisitor “cadou”, familia Țantareanu are de scos din buzunar “doar” 100.000 de dolari, mult mai putin decat ar fi fost dispus milionarul sa dea cu doi ani in urma, scrie Libertatea.

Cheeky Gabriela a cerut 20.000 de euro ca sa “danseze pentru tine”. Producatorii concursului “Dansez pentru tine” se pregatesc pentru un nou sezon, iar printre vedetele aflate in tratative cu ProTV se numara si Gabriela Irimia, cantareata din trupa Cheeky Girls. Fata a pretins un onorariu pe masura fitelor sale deja celebre: 20.000 de euro ca sa se dea in stamba pe ritmuri latino, rap sau tiganesti, scrie Gardianul.

Mirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi ani! Apropiatii il stiu, fara exceptie, drept Nanu. In buletin insa are alte doua prenume: Dan Alexandru. Nimeni nu l-a strigat vreodata nici Dan, nici Alexandru. Doar Nanu. Are 33 de ani si putine persoane, cat sa le numere pe degetele de la o mana, ii cunosc trecutul. Este unicul fiu al cantaretei Mirabela Dauer, de care aceasta s-a rupt cand micutul implinise abia doi ani. De atunci, baiatul a ramas in grija tatalui sau, fostul regizor de la TVR Traian Popovici, scrie Cancan.

Cele mai nereusite operatii estetice din showbiz-ul romanesc. Cum chirurgia estetica a devenit deja o moda, VIP-urile feminine s-au inghesuit la cabinetele medicilor, pentru a-si corecta defectele, dar, surpriza! Unele dintre ele au avut ghinion, si, cand s-au privit pentru prima data in oglinda in urma interventiilor chirurgicale, au ramas inmarmurite. Ultima patita este Ramona Gabor, cea care, la sfarsitul lunii decembrie, si-a operat sanii, gambele si nasul, scrie Click.

Oprah Winfrey, dependenta de cocaina? Un fost iubit al prezentatoarei americane de televiziune Oprah Winfrey (foto) o acuza pe aceasta ca s-ar fi drogat cu cocaina in trecut, potrivit revistei National Enquirer. In cartea sa “Vrajitorul din O: Viata mea alaturi de Oprah”, care va aparea curand pe piata, Randolph Cook dezvaluie faptul ca vedeta de televiziune a fost dependenta de cocaina in anii ’80 si ca se drogau impreuna de cel putin doua ori pe saptamana, scrie Libertatea.

Dani, o iei de sotie pe Mihaela Radulescu? De Ziua Indragostitilor, conducerea postului Antena 1 a decis ca toti prezentatorii si prezentatoarele cu statutul de celibatari sa-si rezolve problema si sa intre in randul oamenilor cu “saiba” pe deget. Printre cei care au primit ultimatumul se numara, evident, si Mihaela Radulescu cu al ei iubit, Dani Otil. Pentru un rating rasunator, conducerea postului spera ca acesta sa-si ia inima in dinti si sa o ceara in casatorie pe Mihaela, scrie Click.