In urma unui sondaj facut pe site-ul vdtonline.ro, cantareata Anda Adam este vedeta cu cel mai sexy fund din showbiz-ul romanesc. Printre fetele care au pierdut locul I se numara Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Monica Barladeanu, Andreea Antonescu, Anna Lesko, Nicoleta Luciu. Tot pe acelasi site, titlul de „femeia ideala” a fost acordat Alinei Plugaru, iar cel de posesoare a celor mai atragatoare picioare ale unei prezentatoare TV, Simona Patruleasa. Acum, iubita lui Victor Slav a fost desemnata vedeta cu cel mai apetisant posterior. Norocos esti, Victoras!, scrie Atac.

Raluca si Denisa, cele doua surori care formeaza trupa Bambi, s-au intors recent dintr-un sejur petrecut in statiunea Belek din Antalya, unde plecasera pentru a filma trei videoclipuri. Cele doua cantarete si-au depasit insa scopurile profesionale in aceasta vizita, pentru ca s-au transformat in principalii entertaineri pentru milionarii de varsta a treia care venisera sa joace golf in statiunea turceasca. Au cantat, au dansat si au filmat, distrandu-i pe cei care asistau, vrand-nevrand, la show-ul lor. Fetele si-au vandut imaginea in schimbul cazarii in luxosul hotel, care le-a gazduit gratuit nu doar pe ele, ci si intreaga echipa care ajuta la filmarea clipurilor, scrie Gardianul.

Cantaretul pop Michael Jackson, care, in 2005, a fost judecat si achitat de un tribunal american dupa ce a fost acuzat de pedofilie, intentioneaza sa adopte un copil in perioada pe care o va petrece in Marea Britanie, unde, incepand cu 8 iulie, va sustine o serie de 50 de concerte. Controversatul cantaret a recunoscut ca doreste sa isi mareasca familia, prin adoptarea unui copil in perioada pe care o va petrece in Marea Britanie, in cursul acestui an, scrie Gardianul.

Katy Perry a declarat ca s-a obisnuit sa fie catalogata ca o vedeta prost imbracata. Cantareata isi motiveaza alegerile vestimentare prin faptul ca ei nu ii place sa se imbrace la moda. „Imi place sa experimentez si nu am nicio problema ca am ajuns sa fiu numita prost imbracata. Mi s-a intamplat de foarte multe ori, dar sunt mandra de alegerile mele. Nu urmaresc trendurile si nu-mi place sa ma imbrac la fel ca toata lumea“, a declarat Katy Perry pentru revista „Women's Health“, scrie Curentul.

Tribune Media Services l-a dat in judecata pe actorul si regizorul Warren Beatty pentru a recupera drepturile asupra utilizarii personajului de benzi desenate Dick Tracy in cadrul continuturilor realizate pentru televiziune sau cinema, informeaza Curentul.

Fetele de la Pagina 5 din ziarul Libertatea fac ravagii printre vedetele autohtone de sex masculin. Ultimul care a cazut prada unei tinere devenita celebra in urma aparitiilor in Libertatea e nimeni altul decat Luis Lazarus, 42 de ani. El a fost impresionat de frumusetea Andreei Podarescu, 22 de ani, o voluptuoasa bruneta, care a putut fi admirata de cititorii nostri luna trecuta, afirma Libertatea.

Dezastru pe toata linia pentru cantareata Rihanna, 21 de ani, care in urma cu o luna a fost snopita in bataie de iubitul ei, Chris Brown. Dupa ce presa americana a speculat ca Rihanna l-ar fi iertat pe rapper si chiar s-ar fi casatorit cu el, ieri, Brown a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu frumoasa cantareata, ci chiar cu impresara lui, Tina Davis, o femeie in varsta de 40 de ani. Un site de barfe sustine ca Tina are de ceva vreme relatii intime cu tanarul star si ca, pus sa aleaga, Chris Brown a decis sa pastreze... “experienta”, afirma Libertatea.

Greu de crezut, dar adevarat. Bomba sexy Pamela Anderson, 41 de ani, e tinuta din scurt de mama ei, Carol, care, de curand, s-a mutat in casa vedetei, in Malibu, statul american California. Conform propriilor afirmatii, Pamela nu o mai suporta: “Mare greseala am facut cand am chemat-o sa ma ajute. Ma terorizeaza”. Se pare ca doamna Anderson a inceput sa-i faca program divei si sa o asalteze cu telefoane daca intarzie acasa, relateaza Libertatea.

A aratat tuturor ca poate face un rol de exceptie si intr-un lungmetraj, nu numai intr-o telenovela, iar acest lucru l-a demonstrat sub bagheta regizorului Stere Gulea, in filmul “Weekend cu mama”. Pentru ca a jucat rolul unei dependente de droguri, Adela Popescu a trebuit sa invete sa fumeze cu foc. Chiar daca acest viciu nu facea parte din viata ei de zi cu zi, ea a acceptat provocarea si a fumat numai tigari medicinale pe tot parcursul filmarilor, scrie Click.

Cantareata de country Leann Rimes se poate considera norocoasa dupa ce a reusit performanta de a face amor salbatic pe marele ecran alaturi de barbatul care i-a sucit mintile si in viata de zi cu zi. Scenele de sex au fost atat de bine jucate incat sotul solistei s-a facut foc si para, scrie Cancan.