Oricat de mult s-a straduit Elan Schwartzenberg sa tina ascuns numele noii sale iubite, iata ca planul i-a fost deturnat de fotoreporterii Click! Ei l-au surprins pe miliardar sambata, la miezul noptii, in Aeroportul Henri Coanda, impreuna cu noua sa cucerire amoroasa. Cine alta, decat Anna Lesko? Luni de zile i-au trebuit lui Elan sa isi refaca viata amoroasa, dupa divortul cu cantec din noiembrie anul trecut, de Mihaela Radulescu. Vazand ca nu mai are nici cea mai mica sansa de a se impaca cu mama copilului lor, Ayan, miliardarul a dat iama printre vedetele disponibile. Gurile rele sustin ca prima lui tinta ar fi fost Andreea Raicu, pe care o apreciaza atat pentru frumusete, cat si pentru prestanta si seriozitate.

La doar o luna dupa ce a fost aleasa Miss Rusia 2009, frumoasa Sofia Rudieva, 19 ani, a ramas fara titlu si fara dreptul de a participa la concursul Miss Univers. Motivul: pozele sexy pe care le-a realizat in urma cu mai multi ani. Castigatoarea titlului de Miss Rusia 2009, in urma competitiei ce a avut loc in februarie, a pierdut atat coroana, cat si dreptul de a-si reprezenta tara la Miss Univers in luna august, in Bahamas. Scandalul a inceput in martie, la doar o luna dupa ce Sofia a fost numita cea mai frumoasa femeie din Rusia, iar hotararea a fost luata pe data de 3 aprilie, in urma unei sedinte. Bruneta nascuta in Sankt Petersburg a aflat cu stupoare ca va trebui sa renunte la coroana din cauza unor fotografii care circula pe Internet. Realizate cu ceva vreme in urma, imaginile cu pricina sunt de-a dreptul incendiare, scrie Click.

Cantareata Fergie sustine ca are o colectie de peste 500 de perechi de pantofi, balerini si sandale. “Sunt cocheta si ador accesoriile. De aceea am dulapuri imense si nu-mi place sa arunc nimic”, a declarat vedeta, in varsta de 34 de ani. Fergie a tinut sa precizeze ca ea si sotul sau continua sa amenajeze camere in casa pentru a avea cat mai multe dulapuri, deoarece garderoba ei capata proportii de la o zi la alta, informeaza Libertatea.

A nascut un baietel in noiembrie 2008, dar Corina este deja gata sa-si lanseze un nou single. Piesa se cheama “One, two, three” si este prima pe care cantareata a inregistrat-o dupa ce a devenit mamica, scrie Gardianul.

Mel B a facut un spectacol special in cadrul show-ului topless Peepshow. Fosta Spice Girls a jucat in show-ul topless alaturi de Kelly Monaco, o concurenta de la „Dancing With The Stars“, informeaza „The Sun“. Mel B a jucat rolul principal, lady Peep Diva, care a fost descrisa ca fiind foarte indrazneata, un exemplu pentru emanciparea femeilor. Vedeta nu a facut topless, ci a aparut in anumite scene purtånd doar un sutien, care nu acopera foarte mult, si chiloti tanga, scrie Curentul.

Cantareata britanica Amy Winehouse s-a intors pe Insula St. Lucia din Caraibe, unde, la inceputul anului, a petrecut o vacanta prelungita, pentru a cumpara resedinta Firefly Villa, informeaza femalefirst.co.uk. Aceasta resedinta privata, amplasata pe un teren de un hectar, a fost scoasa recent la vanzare, iar cantareata britanica a luat imediat avionul spre mica insula din Caraibe. O sursa din presa britanica sustine faptul ca Amy Winehouse doreste sa se intoarca din nou pe aceasta insula idilica pentru a incerca sa se distanteze de influentele negative ale vietii sale din Londra si sa se concentreze mai mult asupra viitorului ei material discografic, scrie Curentul.

Cantareata Kylie Minogue (40 de ani) nu se fereste sa spuna ca si-a injectat de cateva ori toxina botulinica in pometi, frunte si buze, pentru un look mai proaspat si pentru a parea mai tanara. “Femeile apeleaza la tot felul de artificii pentru a arata cat mai bine. Iar una dintre procedurile de infrumusetare sunt injectiile cu Botox. Aceasta e realitatea in care traim. Eu am incercat Botoxul, am incercat toate tratamentele”, a declarat frumoasa australianca pentru revista Elle, afirma Libertatea.