Anna Lesko se declara geloasa si posesiva in relatia cu Elan Foarte secretoasa cu viata personala, “papusa ruseasca” de la Chisinau recunoaste ca este foarte geloasa si posesiva cu barbatii din viata ei, in speta Elan Schwartzenberg, noul ei iubit. Anna Lesko se abtine de la comentarii suplimentare privind viata lor de cuplu, insa ne asigura ca se intelege foarte bine cu fostul sot al Mihaelei Radulescu, spunand despre el ca este un romantic incurabil, care o copleseste cu daruri si multe flori. La råndul sau, Elan este si mai rezervat in legatura cu noua poveste de dragoste pe care o traieste cu basarabeanca. Nu a facut niciodata declaratii in legatura cu Anna, ba chiar a dat de inteles ca este mult prea ocupat pentru ea, scrie Gardianul.

Dragos Gardescu, sau mai bine zis Puya, este un om al controverselor, pe care le-a stårnit inca de cånd a aparut pe piata muzicala, prin colaborarile lui cu BUG Mafia si Codul Penal. Mereu insa, elementul care l-a mentinut pe linia de plutire a fost si este unul singur: muzica. Din vårful chart-urilor muzicale de la noi, Dragos se gåndeste la posibilitatea de a fi onorat in mod oficial. Ii cam suråde ideea unei strazi care sa ii poarte numele! „Nu cred ca as vrea o statuie, dar nu m-ar deranja sa existe o strada cu numele meu. Chiar in spatele blocului meu exista una fara nume, deci primarul sectorului 3 ar putea sa-mi faca o bucurie...“, a mai spus starul hip-hop, scrie Curentul.

George Clooney a decis sa se mute cu iubita sa, Lucy Wolvert, o chelnerita in varsta de 23 de ani, cu care are o relatie de doar doua luni, cei doi urmand sa locuiasca in apartamentul din Los Angeles al actorului. Initial, cei doi au tratat relatia ca pe un flirt, „dar lucrurile au inceput sa se precipite foarte tare si el (George Clooney, n.r.) le-a spus prietenilor ca planuiesc sa petreaca o mare parte a verii impreuna. Ea vorbeste despre mutatul impreuna cu George la Los Angeles, ceea ce este putin cam spectaculos, tinand cont ca nu se cunosc decat de doua luni“, scrie Curentul.

Michael Jackson le-a cerut organizatorilor celor 50 de concerte pe care le va sustine la Londra, din iulie, sa transforme proprietatea pe care va locui pe timpul sederii in Marea Britanie intr-o replica a fostei sale resedinte, celebra ferma Neverland, informeaza 7Plus.

Trei luni au rezistat separat Iulia Vantur si Marius Moga. Vedeta Pro TV si vestitul compozitor s-au impacat de pe vremea cand Iulia inca se intalnea cu frumuselul manechin Bogdan Vladau. Dupa cateva intalniri in oras cu sexi-bucatarul Nicolai Tand si cu handbalistul Marius Novanc si dupa o aventura de cateva saptamani cu Bogdan Vladau, iata ca blonda a revenit in bratele mai vechiului ei iubit, Marius Moga, scrie Click.

Ashton Kutcher, stresat de jucariile sotiei Tanarul sot al actritei Demi Moore (46 de ani), Ashton Kutcher (31 de ani), a facut recent o dezvaluire socanta despre unul din hobby-urile actritei. Demi e innebunita dupa jucarii. Are o colectie de 3.000 de papusi, intre care si sute de papusi Barbie. Jucariile il streseaza pe Ashton, fiindca se considera urmarit de mii de ochi tot timpul, scrie Click.

Javier Bardem si Julia Roberts ar putea juca impreuna in filmul „Eat, Pray, Love” („Mananca, roaga-te, iubeste”), o adaptare dupa memoriile scriitoarei Elizabeth Gilbert. Daca Bardem inca mai negociaza contractul, Roberts si Richard Jenkins s-au inteles deja cu producatorii peliculei, nimeni altii decat Brad Pitt si Dede Gardner, informeaza Click.

Vedeta americana Britney Spears este recunoscuta pentru lipsa de inhibitii si pentru viata scandaloasa pe care o are. Desi nu se poate plange ca nu-si gaseste partener de sex, ca doar a fost si maritata cu dansatorul Kevin Federline, iar dupa divortul de acesta s-a incurcat cu barbati mai mult sau mai putin celebri, cu care a avut fie aventuri de-o noapte, fie iubiri de-o vara, cantareata a facut recent o dezvaluire-bomba, marturisind ca obisnuieste sa se masturbeze ca sa scape de tensiunea acumulata in turnee, dar si in urma vietii extrem de agitate pe care o duce. "Nu e nimic rau in a te satisface sexual de unul singur. Chiar daca nu fac asta in fiecare zi, este un lucru extrem de benefic pentru mine. Ma simt senzational dupa", a afirmat ea, citata de Cancan.

Dupa ce CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, ca Gabriel Sandu, in varsta de 46 de ani, ministrul Comunicatiilor, are o relatie de dragoste cu o tanara de 26 de ani pe care a angajat-o consiliera la biroul sau, Ana, fosta sotie a ministrului, a hotarat sa rupa tacerea. Femeia a marturisit reporterilor CANCAN ca motivul divortului dintre ea si Gabriel l-a constituit chiar Andreea Iulia Stoiciu, consiliera ministrului, cu care acesta se iubea inca de pe vremea cand era casatorit.

Convinsa fiind ca fostul iubit, Chris Brown, este responsabil pentru aparitia pozelor pe internet in care ea apare goala, Rihanna vrea sa se razbune neaparat pe el. „Are poze cu Chris gol, poze care nu-l pun intr-o lumina tocmai favorabila si planuieste sa le faca publice. Rihanna zice ca o sa-l faca de rusine”, a declarat o prietena a vedetei. Nu este totusi singurul mod prin care cantareata vrea sa i-o plateasca fostului iubit care a batut-o bine in luna februarie a acestui an, scrie Libertatea.

Crystal Harris este o superba blonda de 23 de ani care i-a furat, se pare, pe vecie, inima “taticului” Playboy, Hugh Hefner, 84 de ani. Recent, batranelul a recunoscut ca nu vrea sa o mai lase pe Crystal sa scape, iar vara aceasta au de gand sa faca nunta mare. Blonda e pe cat de frumoasa, pe atat de desteapta, fiind studenta la Psihologie, la Universitatea San Diego, din SUA, informeaza Libertatea.