Anna Lesko in patul lui Codin Maticiuc. Anna Lesko s-a intors iar in bratele lui Codin Maticiuc, dupa doua luni petrecute cu Elan Schwartzenberg. Anna si Codin au sarbatorit, miercuri seara, impacarea la Nisa, la concertul trupei U2. Anna Lesko si Codin Maticiuc formeaza din nou un cuplu. Chiar daca fiecare a incercat sa-si refaca viata alaturi de alti parteneri - Anna cu Elan Schwartzenberg, iar Codin cu Raluca Lazarut si cu Alina Crisan - se pare ca cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de celalalt. Cu atat mai mult cu cat se despartisera in conditii civilizate si au pastrat legatura cat timp au fost separati. Se pare insa ca momentul decisiv care a determinat-o pe Anna sa revina la Codin a fost recentul scandal de la terasa Bonton din Bucuresti, in care tanarul a fost implicat. Atunci, Florin Moldoveanu, prietenul lui Codin, a fost injunghiat chiar sub ochii acestuia, noteaza Libertatea.

Scene lesbi in clipul lui Sisu. Tudor Sisu (La Familia) si Costi Ionita isi promoveaza piesele cu scene erotice si femei fatale. Un Ferrari rosu, multa sampanie si doua fete apetisante, care se pipaie ca intr-un film erotic. Acestea sunt ingredientele primului videoclip de pe albumul solo semnat Tudor Sisu, pe care jumatatea trupei La Familia l-a filmat miercuri, la Buftea. Ce vinde mai bine decat o femeie sexy? Doua femei sexy. Aceasta pare a fi reteta pe care artistii autohtoni o aplica in ultimul timp pentru a-si promova proiectele profesionale, doi dintre cei care confirma aceasta teorie fiind Costi Ionita si, mai nou, Tudor Sisu, noteaza Click.

Iuliana Marciuc accepta mangaierile lui Adrian Enache, chiar daca are o relatie cu grecul Mihalis. Cantaretul a fost prins de paparazzi, marti dupa-amiaza, in Herastrau, intr-un moment de tandreturi cu fosta amanta. Inima Iulianei Marciuc pare sa bata in acest moment pentru doi barbati. Pe de o parte, vedeta TV are o relatie (recunoscuta public) cu grecul Mihalis, pe de alta parte, cantaretul Adrian Enache (de care o leaga si un baietel, David) este inca prezent in viata ei, scrie Cancan.

Adrian Mutu: «Sunt comorile mele». Consuelo (32 ani) si Adrian Mutu (30 ani) au petrecut trei saptamani de vis in luxoasa statiune Casa de Campo din La Romana (Republica Dominicana). Pentru prima data, aveti ocazia sa-l vedeti pe celebrul fotbalist relaxandu-se alaturi de copii si de parinti. Dupa un sejur de trei saptamani petrecut la Miami, unde a participat si la un meci in scopuri caritabile, alaturi de vedetele Europei si din NBA, Adrian Mutu si-a continuat vacanta in celebra statiune Casa de Campo din La Romana (Republica Dominicana), noteaza Libertatea.

Flo Rida a cerut elicopter pentru deplasarea pe litoral. Unul dintre cei mai in voga artisti americani ai momentului a aterizat ieri pe Otopeni, la ora 17.30. Flo Rida se afla la prima vizita in Romania pentru a sustine, astazi, un concert pe litoral, la club Bamboo Mamaia. Artistul a cerut in mod "expres" sa fie transportat de la Bucuresti la Mamaia cu un elicopter special, ce va trebui dotat "obligatoriu" cu sampania sa preferata (Crystal Rose) si capsuni. Flo Rida vine insotit de un staff constituit din cinci persoane, dar este putin probabil ca acestia sa-l fi insotit in elicopter. Flo Rida doreste sa transmita fanilor sai sa se astepte la cea mai fierbinte seara si un concert de neuitat, scrie Cancan.

Joshua Perper, un medic legist din SUA, de origine roman, isi spune parerea in legatura cu cazul lui Michael Jackson. Joshua Perper: «A fost clar supradoza». Are 76 de ani si este unul dintre cei mai mediatizati medici legisti din Statele Unite. Romanul Joshua Perper, originar din Bacau, este seful institutului de medicina legala din districtul Broward, statul Florida. E un om sobru si nu-i place sa iasa la rampa. Numai ca a avut “ghinionul” ca in zona care intra sub jurisdictia sa sa existe cateva cazuri de decese extrem de mediatizate. A efectuat mii de autopsii in cei 37 de ani de cand lucreaza ca medic legist, dar nici una atat de discutata precum cea a bombei sexy Anna Nicole Smith, care s-a stins din viata in februarie 2007. Acum doctorul Perper a acceptat sa-si spuna parerea, in Libertatea, despre decesul lui Michael Jackson.

100 de genoflexiuni pe zi. Asa a slabit Pasarin. A starnit poftele masculilor in Playboy cu formele sale apetisante, insa acum a ajuns piele si os. Cosmina Pasarin a reusit sa dea jos mai mult de sapte kilograme, in timp record, dupa ce a inceput sa faca acasa, zilnic, peste 100 de genuflexiuni si abdomene. „Nu mancarea e problema. Eu sunt norocoasa, pentru ca am un organism care nu asimileaza mai deloc. Nu trece insa nici o zi fara sa fac exercitii fizice. Nu ma duc la sala de fitness sa dau banii aiurea. Eu fac gimnastica la mine acasa. Cel putin 100 de genuflexiuni si abdomene pe zi!”, ne-a declarat bruneta, care arata din ce in ce mai slaba in ultima vreme, scrie Click.

Catalina Ponor i-a platit amantului datoria la camatari. Fosta campioana olimpica a fost implicata intr-o relatie cu colegul de breasla, Robert Stanescu, in perioada 2005-2008. Acesta din urma a decis sa puna punct idilei, afland ca iubita sa avea un amant in Constanta, impatimit al jocurilor de noroc. La mai bine de un an de la despartirea dintre cei doi sportivi, CANCAN a intrat in posesia unor dovezi care o indica in mod direct pe Ponor drept aceea care a calcat stramb si a dus la sfarsitul frumoasei idile. Conform cadrelor surprinse, laureata olimpica se iubea in secret cu un tanar pe nume Alex, din Constanta, in acelasi timp fiind combinata cu Robert Stanescu. "Catalina profita de fiecare vizita la Constanta pentru a se intalni cu Alex, ba chiar tanarul era invitat in Capitala cand Robert era plecat la concursuri sau in cantonamente", explica o apropiata a sportivei, noteaza Cancan.

Blonda lui Mihai Morar, tatuaj sexy la 16 ani. Asistenta lui Mihai Morar(Antena 2) are o mare pasiune: tatuajele. La doar 16 ani, a mers de capul ei la un salon si si-a ales un desen sofisticat. Acum, Marina doreste sa-si imprime pe piele si un citat din Shakespeare, dupa modelul actritei ei preferate, Megan Fox. Desi la prima vedere da impresia unei femei firave si sensibile, blonda lui Morar, Marina Dina (23 de ani) , indura cu stoicism durerea atunci cand vine vorba de tatuaje. La doi ani dupa ce si-a luat buletinul, ea si-a facut, fara aprobarea familiei, un desen tribal, in zona lombara. “Si tata si fratele meu aveau tatuaje. Pot spune ca am mostenit aceasta pasiune. Cand am venit insa acasa cu el facut, s-au suparat foate tare pentru ca nu le-am spus inainte”, ne-a declarat Marina. In timp, desenul s-a estompat, asa ca, anul trecut, blonda a mai trecut o data pe la salon pentru a-l reface, noteaza Click.