Amy Winehouse a furat cocaina din poseta lui Kate Moss. Amy Winehouse a furat doua grame de cocaina din poseta top modelului britanic Kate Moss, in timpul unei petreceri private, ce a avut loc la New York, in 2007, potrivit declaratiei lui Blake Fielder-Civil, fostul sot al cantaretei. Blake Fielder-Civil a declarat pentru presa engleza ca aceasta petrecere, la care au participat multe alte top modele si o serie de staruri de la Hollywood, a avut loc in apartamentul lui Kate Moss din hotelul Gramercy Park, in New York, scrie Gardianul.

Gina, ai donat si tu ovule? Scandalul in care este implicata de cateva zile clinica de fertilizare Sabyc, care apartine medicilor israelieni Harry Mironescu si Yair Miron, a explodat pur si simplu dupa ce procurorii care instrumenteaza dosarul au dezvaluit ca pe lista pacientelor sunt si cateva vedete din showbizul autohton, carora au refuzat insa sa le decline identitatea. Una dintre starletele care au trecut pragul clinicii Sabyc este cu siguranta Gina Pistol, scrie Cancan.

Si-a prins sotul cu o pitipoanca in padure. In urma cu doi ani isi punea pirostriile unul dintre cele mai reusite cupluri din showbiz. Acum, exotica Doria Ivan si sotul ei, Laurentiu Niculescu, au decis sa puna punct unei casnicii, la capatul careia fosta prezentatoare de la National TV isi acuza partenerul de infidelitate si chiar violenta domestica, scrie Click.

Doua dintre membrele trupei Sugababes, bolnave de gripa porcina. S-a confirmat! Dupa ce au fost diagnosticate cu o forma severa de gripa, in urma controalelor medicale amanuntite la care au fost supuse, s-a dovedit ca doua dintre componentele trupei Sugababes, Heidi Range si Amelle Berrabah sunt infestate cu virulsul A(H1N1), scrie Libertatea.

Bendeac s-a aruncat la o ziarista. Mihai Bendeac, componentul trupei Mondenii, este un baiat insistent in ceea ce priveste femeile, iar daca n-a avut succes cu frumoasa bruneta pe care a dus-o saptamana trecuta la doua noaptea la padure, ca s-o combine, a incercat la cateva zile dupa, cu o ziarista blonda. Bendeac a fost la Mall Vitan la film cu jurnalista Oana Dobre, cei doi fiind surprinsi de paparazzii Cancan in masina, "Banel" nefiind deloc incantat ca si de aceasta data a fost descoperit si tras in poze.

Lembit Opik a inlocuit-o pe Cheeky Gabriela cu un model de 21 de ani. Dupa ce a fost cu Sian Lloyd, „fata de la vreme” si, apoi cu Cheeky Girls, Gabriela Irimia, politicianul liberal-democrat englez Lembit Opik, de 44 de ani, s-a aciuat pe langa superbul manechin Katie Green, de 21 de ani, scrie Click.

Dani a cerut-o de nevasta pe Mihaela? Conform unor surse citate de cel mai recent numar al revistei “Star”, Dani Otil si-a luat inima in dinti si a cerut-o de nevasta pe iubita sa, Mihaela Radulescu. In publicatie se precizeaza ca tanarul prezentator ar fi recurs la acest gest pentru a o convinge pe diva sa nu plece definitiv la Monte Carlo. Se pare insa ca diva nu s-a lasat induplecata, preferand sa stea departe de tara ei natala si de toti cei dragi pe care i-a lasat aici, scrie Libertatea.

Fiica lui Cher si-a intrat in pielea de barbat. Fiica celebrei cantarete Cher, Chastity Bono, in varsta de 40 de ani, se adapteaza din ce in ce in ce mai bine la viata de barbat. Aflata sub tratament hormonal, Chastity incepe sa arate din ce in ce mai mult ca un barbat, ceea ce nu face decat sa o bucure, dupa cum le-a declarat ea fotografilor care au surprins-o la sosirea la resedinta personala din West Hollywood in timp ce cobora din masina, scrie Cancan.

Katie Holmes a scapat ca prin minune din flacari! Katie Holmes a vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care tragea o scena pentru filmul ”Sa nu iti fie frica de intuneric”, a fost cuprinsa de flacari. Actrita de 30 de ani abia a apucat sa coboare din automobil si sa se adaposteasca, cand masina a explodat, scrie Click.

EBA, cuplata cu prietenul lui Hrebe jr? Libertatea a aflat cine este misteriosul tanar cu care Elena Basescu a fost vazuta weekendul trecut la mare. Acesta se numeste Vlad Alexandru Ciocarlan, alias “Cioc”, si este prieten apropiat al lui Andrei Hrebenciuc, fostul amorez al europarlamentarei EBA.