Si-a cautat-o cu lumanarea! Libanezul Nicola a ramas fara iubita dupa ce si-a facut de cap cu „fata de la pagina 3” la ziua lui Claudiu Patrascu. Gina Pistol i-a dat papucii si o face praf pe Roxana Nemes, „rivala” ei. Calma si deschisa la dialog. Asa ne-a raspuns ieri, la telefon, Gina Pistol (29 de ani), care s-a schimbat insa brusc atunci cand subiectul discutiei a ajuns la infidelitatea iubitulului ei. Sau, mai bine zis, fostului ei iubit, scrie Click.

Surse din randul organizatorilor ne-au spus ca Madonna va circula, in Romania, cu un microbuz construit special pentru transportul VIP-urilor. Este vorba despre un model special de Mercedes Vito blindat, care in interior este similar unei limuzine. Automobilul are tapiseria din piele intoarsa cu insertii de lemn de mahon, lucrate manual. Masina are un televizor LCD cu 400 de posturi, plus un DVD-player, la care vedeta va putea urmari filme clasice americane in frunte cu "Pe aripile vantului" si "Casablanca". Nici ziarele nu lipsesc de pe lista de servicii. Madonna va avea in masina exemplare la zi din "Financial Times", "Business Magazin" si "New York Times". Soferul nu este unul oarecare. Sursele noastre sustin ca acela care va sta la volan face parte dintr-un lot de soferi specializati in transport VIP, care au urmat cursuri in strainatate, relateaza Cancan.

Cel mai bogat burlac din tara pare a fi Stefan Vuza, un afacerist de 39 de ani care tocmai a divortat recent. Barbatul este o prada buna pentru orice blonda siliconata pentru ca averea lui se ridica la nici mai mult, nici mai putin de 425 milioane de euro. Omul de afaceri poate fi gasit in Cluj, acolo unde locuieste, dar si in Bucuresti, unde are, de asemenea o casa. Este pasionat de munte, acesta fiind si motivul pentru care sotia sa a ales sa divorteze. Vuza a pus pe primul plan cariera, apoi muntele si abia pe locul trei familia. S-a nascut intr-o familie saraca, dar a reusit sa se imbogateasca inca din perioada studentiei, iar acum detine 17 societati adunate sub cupola Serviciilor Comerciale Romane. Are o colectie impresionanta de pantofi al caror pret trece de 1.000 de euro/ perechea, ceasuri de peste 20.000 de euro, dar si limuzine luxoase. Si, cel mai important, nu are verigheta!, scrie Gardianul.

Locuinta din Los Angeles a lui Lindsay Lohan a fost sparta de hoti, aceasta fiind a doua oara in trei luni cand infractorii incearca sa intre in casa actritei americane, politia facand cercetari in acest caz, informeaza Reuters. Potrivit politiei din Los Angeles, nicio persoana nu se afla in locuinta in momentul jafului. De asemenea, agentul lui Lohan, Leslie Sloane, a precizat ca „mai multe obiecte personale ale actritei au fost furate in timpul spargerii“, care a avut loc duminica, la ora 6.30 dimineata. Site-ul TMZ.com mentioneaza ca Lindsay a descoperit ca locuinta ei a fost sparta in momentul in care a ajuns acasa, in jurul orei 15.00. Ea si-a sunat imediat tatal, Michael Lohan, care a sunat la politie, scrie Curentul..

Oprah Winfrey intentioneaza sa inchida portiuni din autostrada West Side din New York, anul viitor, pentru o petrecere gigantica care sa marcheze cei 10 ani de existenta ai revistei sale. Mogulul media a lansat 'O, The Oprah Magazine' in urma cu noua ani si planuieste o petrecere uriasa pentru luna mai a anului viitor, pentru a sarbatori longevitatea publicatiei. Winfrey vrea sa inchida portiuni din West Side Highway pentru o petrecere a fanilor, pe langa un eveniment muzical cu multe staruri la Radio City Music Hall, scrie Libertatea.

Katie Price, alias Jordan, atrage scandalurile ca un magnet. Fotomodelul britanic a avut parte de un incident neplacut intr-un un fast-food din Marea Britanie. In timp ce statea cu noul ei iubit, Alex Reid, la coada, Katie a fost recunoscuta de o alta clienta, care a inceput sa o jigneasca in gura mare. “Esti o taratura!”, a strigat femeia, in timp ce se apropia amenintator de Jordan. Alex a incercat sa calmeze spiritele, dar fara prea mult succes, fiind nevoie de interventia echipelor de securitate, scrie Libertatea.

Lady Gaga s-a obisnuit sa scandalizeze opinia publica cu stilul ei vulgar si totodata original. Mai nou, cantareata a declarat ca baietii de la trupa Take That, Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen si Jason Orange, sunt atat de draguti, incat i-ar vrea pe toti laolalta la ea in patul din dormitor. Lady Gaga este gata oricand sa incerce un sex in cinci cu acestia, dupa cum a marturisit ea insasi reporterilor de la publicatia “Daily Star”. Interpreta a tinut sa sublinieze ca nu a fost refuzata niciodata de vreun barbat. Cand i-a placut de cineva, l-a avut!, scrie Click.

S-au iubit intens, timp de cateva luni si, cand toata lumea astepta ca povestea de dragoste dintre Tania Budi si Lucian Viziru sa devina din ce in ce mai serioasa, iata ca cei doi s-au despartit. Surprinzator, dar Tania a declarat, pentru site-ul agentiadepresamondena.com, ca relatia lor a fost una de fatada. Astfel, dupa spusele fostei vedete TVR, fiecare dintre ei a incercat sa-si promoveze afacerea: ea, clubul Crush din Mamaia, iar el bonurile de vacanta BlackSea Pass, relateaza Click.

Bianca Elena Constantin, reprezentanta Romaniei la "Miss Universe 2009", a purtat, duminica seara, in Paradise Island din Bahamas, un scurt dialog cu temutul Donald Trump. Inainte de a intra in competitia castigata in final de Stefania Fernandez, reprezentanta Venezuelei care a fost incoronata "Miss Universe 2009", Bianca a discutat cu magnatul american posibilitatea ca Romania sa fie gazda viitoarei editii a concursului de frumusete, acesta aratandu-se incantat de idee, scrie Cancan.