«Fratii mei sunt niste trantori». Mai multe inregistrari realizate, fara stirea lui Michael Jackson, de catre biograful sau la ferma Neverland a cantaretului, au fost difuzate ieri, in premiera, de saptamanalul britanic News of The World. De-a lungul conversatiei cu biograful, Jackson il face praf pe fiecare membru al familiei sale, in special pe fratii cu care a format trupa Jackson 5, numindu-i “trantori mereu nemultumiti”. Nimeni din familie nu a scapat de critica vehementa a lui Michael Jackson, acesta catalogand- o pana si pe mama lui, Katherine, drept o “dezamagire”, mai ales dupa ce femeia a dat un interviu despre viata fiului ei, fara acordul lui Michael, scrie Libertatea.

Naomi Campbell lanseaza o noua declaratie-soc. Celebrul fotomodel acuza, de aceasta data, rasismul din lumea modei, care, spune ea, privilegiaza modelele albe. De altfel, Naomi Campbell a si lansat o campanie internationala impotriva rasismului din lumea creatorilor de moda care „vor numai manechine albe", scrie Click.

Moni, ce prospatura ti-ai tras! Doamna Columbeanu nu rateaza nicio sansa de a se simti o femeie libera. Weekendul acesta, Moni a petrecut de minune in club Fratelli in compania unui tanar cu fizic de manechin. In jurul orei 04.30, sotia lui Iri si noul sau companion au plecat impreuna din discoteca si au mers la terasa Mon Amour. Dupa ce au ras in mare viteza o pizza, cei doi, insotiti de soferul Banderas Filote, s-au indreptat spre conacul din Izvorani, Moni dorind probabil sa ii arate noului amic cum si unde stie sa traiasca o doamna din inalta societate, scrie Cancan.

Fiica Andreei Marin Banica, pazita de o armata de bone. Aparitiile publice ale micutei Violeta sunt foarte rare, iar atunci cand se intampla sa fie zarita in afara portilor casei, paparazzi sarbatoresc evenimentul cu titlu de prima pagina. Fiica de aproape doi ani a Andreei Marin Banica nu se poate juca in parc, alaturi de alti copii daca in jurul ei nu se afla o armata de bone. De fiecare data cand iese din casa, cea mai de pret comoara a “Zanei surprizelor” este pazita indeaproape de una sau doua bone, de bunica din partea tatalui, dar si de portar, care joaca uneori si rol de bodyguard, scrie Gardianul.

Ela Prodan, noua achizitie Divertis. Actrita va pune zambetul pe buzele romanilor in fiecare seara de duminica, din 4 octombrie la ProTV, alaturi de vestita echipa de divertisment, compusa din Silviu Petcu, Doru Antonesi, Catalin Mireuta, Cristian Gretcu, Doru Parcalabu, Ioan Gyuri Pascu si alti actori. "Pentru mine este extraordinar tot ce se intampla. M-am bucurat foarte mult cand am primit vestea ca, dupa mai multe probe, am fost acceptata sa joc alaturi de cei din Divertis. Este o mare onoare pentru mine. Simt ca am intrat intr-o alta etapa, in care voi avea ocazia sa arat ca pot aduce la lumina personaje cat mai variate", a marturisit Ela Prodan, scrie Libertatea.

Luis Lazarus si-a «cumparat» un luptator K1. Luis Lazarus investeste. Dar nu in case, masini sau bijuterii, ci intr-un luptator K1, despre care crede ca va ajunge un mare campion. La meciuri, luptatorul Mihai Barbu va purta pe tricou numele vedetei tv. "M-a impresionat foarte mult povestea lui: un tanar de 23 de ani, cu sotie si un copil de un an, care face eforturi imense pentru a deveni un mare sportiv. Din pacate, are foarte putini bani, de aceea am decis sa il sponsorizez. La urmatoarele campionate, va purta pe tricou, pe spate, numele meu", a declarat Lazarus pentru Click.

Lindsay Lohan s-a luat la bataie cu iubita ei. Potrivit Hollyscoop, cuplul se afla la Saptamana Modei si fetele pareau ca se iubesc mai mult ca niciodata, asta pana cand Lindsay a avut un exces de furie si a aruncat cu o tava in Sam. Aceasta s-a ferit, iar tava a lovit pe cine nu trebuia, motiv pentru care tanara actrita a fost data afara din hotel. Martorii acestui eveniment neplacut au spus ca Li Lo bause ceva si era foarte agitata, ceea ce i-a si provocat agresivitatea, scrie Libertatea.