Alina Crisan a pus mana pe masina de 60.000 de euro a "socrului". Ba formeaza un cuplu, ba nu. Relatia dintre Codin Maticiuc si Alina Crisan este una complicata, e adevarat, dar e clar ca intre cei doi exista ceva. Un "ceva" demn de bagat in seama. Nu orice barbat ii imprumuta masina iubitei sale. Si nu orice barbat o imprumuta pe cea a tatalui sau. Ei bine, nici Codin Maticiuc nu este orice barbat de vreme ce isi permite sa-i dea unei foste iubite masina pe care, pana nu demult, o conducea tatal lui. Mai ales ca este vorba despre una de 50-60 de mii de euro, scrie Cancan.

Marina Dina si-a aratat gratis noii sani! Interventia chirurgicala de marire a sanilor, pe care a facut-o la jumatatea lunii ianuarie, i-a dat mari batai de cap Marinei Dina. „M-am simtit foarte rau in ziua operatiei. Nu ma asteptam, dar am organismul slabit, din cauza problemelor cu glanda tiroida", a declarat vedeta, pentru Click.

Daniela Györfi a mai pierdut o sarcina. La mai bine de un an de cand Daniela Gyorfi si iubitul ei, George Tal, anuntau cu o imensa tristete ca nu vor mai fi parinti, iata ca ghinionul celor doi se repeta. Zilele trecute, Daniela s-a simtit rau si a fost internata in spital. In urma cu mai bine de doua luni, Daniela Györfi (40 de ani) era extrem de bucuroasa: aflase ca e din nou gravida. Despre aceasta noua sarcina au stiut doar cateva persoane apropiate, printre care si viitorul tatic, George Tal (41 de ani), iubitul si impresarul ei. Avand in vedere experienta prin care au trecut, cei doi nu au vrut sa anunte fericitul eveniment prea curand, scrie Libertatea.

Puya a cantat pentru fetele din ASE. Miercuri noapte, clubul Dumars a organizat o petrecere de pomina al carei invitat special a fost Puya. Intitulat "Puya canta pentru fetele din ASE", party-ul a fost un real succes. Clubul Dumars din Capitala a "duduit" pe ritmurile hip-hop ale lui Puya, pe care fanele extaziate nu l-au mai lasat sa coboare de pe scena. Artistul a facut senzatie cu prestatia sa din seara zilei de 3 februarie. Concertul pe care l-a sustinut Puya in club a inceput tarziu, in jurul orei 02.00, dar a fost prelungit pana spre dimineata, caci insistentele fetelor care umpleau locatia pana la refuz l-au facut pe Puya sa cante fara incetare timp de cateva ore, scrie Cancan.

Fostul medic al lui Michael Jackson se pregateste sa se predea. Cel din urma medic al lui Michael Jackson se pregateste sa se predea autoritatilor de la Los Angeles, a anuntat joi avocatul sau, in conditiile in care se pare ca justitia americana ar fi pe punctul de a-l inculpa pentru moartea starului pop, decedat la 25 iunie in urma unei supradoze de medicamente. "Suntem pe cale sa negociem cu biroul procurorului predarea doctorului Murray. Detaliile nu au fost inca validate de cele doua parti", precizeaza intr-un comunicat Ed Chernoff, avocatul lui Conrad Murray, scrie Click.

S-a despartit Vandici de Marica? In iubire, de cele mai multe ori distantele creeaza probleme. De la aceasta regula se pare ca nici cuplul Ilinca Vandici - Ciprian Marica nu face exceptie. Cei doi traiesc de ceva vreme o poveste de dragoste, insa pentru ca Ciprian este plecat din tara, iar Ilinca a ramas in Romania, unde isi vede de cariera ei in televiziune, zvonurile conform carora cei doi s-au despartit au si aparut. La baza acestui fapt sta gelozia fotbalistului, care ar fi luat foc cand a aflat ca Ilinca se mai intalneste si cu fostul iubit Alin Cocos. Desi relatiile dintre cei doi par sa se fi mai racit, Ilinca a infirmat zvonurile, noteaza Libertatea.

Andrei Tirdea plange pe Facebook dupa Andreea Mantea! Andrei Tirdea nu poate sa o uite pe Andreea Mantea, ba chiar mai mult, a devenit depresiv. Trist si singur, Andrei a postat pe pagina sa de Facebook cateva texte siropoase care ar putea sa o sensibilizeze pe Andreea Mantea. Poate ca Andrei este foarte sensibil si nicidecum un "fatalau", asa cum l-a numit Alexandra, fosta sa sotie. "Iubirea... iubirea adevarata este un mare dar al vietii, cu care nu ne intalnim la tot pasul, nu se repeta des si, mai ales, nu se repeta la aceeasi intensitate, cu aceeasi profunzime sau cu aceeasi frumusete", scrie Tirdea, noteaza Cancan.

Luminita: «Voi slabi 7 kg pentru Eurovision!» Luminita Anghel a inceput deja pregatirile pentru finala Eurovision. Pe langa repetitiile istovitoare, solista urameaza si un regim draconic de slabire, bazat pe carne la gratar si salate, cu ajutorul caruia vrea sa dea jos 7 kg. La varsta de 41 de ani, Luminita Anghel are o silueta invidiata de multe soliste abia trecute de pragul majoratului. Mereu exigenta si pretentioasa, cantareata stie ca imaginea vinde, astfel ca s-a pus serios pe slabit. Nu de alta, dar vrea sa arate perfect la finala Eurovision, de pe 6 martie, unde participa cu piesa „Save their lives", cantata cu Tony Tomas si Adrian Piper, noteaza Click.