Monica si Irinel pleaca impreuna la Hollywood. Monica Columbeanu nu glumea cand promitea ca le va face tuturor o mare surpriza. Conform unor surse ale ziarului Libertatea, Moni si Irinel, insotiti de fiica lor, Irina, si-au luat, miercuri, viza pentru SUA, unde vor pleca in curand, spre satisfactia carcotasilor ce sustin ca s-au saturat de familia Columbeanu. Monica Columbeanu e decisa sa aiba succes ca actrita in “Cetatea filmului american”, Hollywood. Doar ca nu va merge in America singura, ci impreuna cu sotul ei, Irinel, si cu fiica lor, Irina. Toti trei au fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti pentru a-si ridica vizele in vederea plecarii dincolo de Ocean, noteaza Libertatea.

Miliardarul Catarama, in club cu o "prospatura". Adela Surugiu decidea in urma cu doua saptamani sa mai dea o sansa relatiei cu omul de afaceri Viorel Catarama dupa ce aflase din revista Ciao! de aventurile amoroase ale acestuia. Se pare insa ca afaceristul nu se poate abtine sa nu iasa cu alte femei, chiar daca risca sa o piarda definitiv pe Adela, fiind fotografiat joi noaptea in compania unei tinere sexy, scrie Cancan.

Nepoata lui Ilie Nastase: «M-au dat afara de la Antena 1 pentru ca am salon erotic». Statutul de vedeta are si dezavantaje. O simte pe pielea ei si Alice Martinov, nepoata lui Ilie Nastase. Aceasta a fost concediata de la Antena 1, unde lucra ca dansatoare la „Acces Direct". Motivul? Dupa ce Click! a anuntat ca bruneta isi deschide salon de masaj erotic, sefii au decis sa o puna pe liber.

Pulhac si Torje: «Laurette ne-a propus sa facem sex in grup». Laurette spune ca dinamovistii i-au propus sex in grup. Pulhac si Torje sustin contrariul. Mulatra Laurette a declarat pentru Fanatik ca fotbalistii dinamovisti Cristi Pulhac si Gabi Torje i-au propus, nici mai mult nici mai putin, decat sex in grup. Propunerea indecenta s-ar fi consumat la emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV. Mulatra Laurette a declarat ca a fost invitata la Laurette a negat, ieri, ca le-a facut propuneri indecente fotbalistilorun “menage à trois” de Pulhac si de Gabi Torje. “Eram in culise, Pulhac a venit la mine si m-a intrebat daca merg sa-i vad apartamentul. La misto, am zis sa-i aduca si pe colegii lui de la Dinamo. El mi-a raspuns ca vine si Torje si ca ar vrea sa o facem in trei. Am ramas socata”, a afirmat manechinul in saptamanalul citat, scrie Libertatea.

Andreea Mantea, pacalita la bani de fostul iubit. Cantaretul, pagubit si el, a dezvaluit ca fosta lui colega de prezentare nu a fost remunerata de firma lui Andrei Tardea pentru cele noua saptamani de difuzare a emisiunii "Tombola castigatorilor". Fostul iubit al Andreei Mantea revine in forta in atentia presei, dar nu cu un nou episod amoros, ci cu o noua teapa financiara. De aceasta data, printre "victimele" lui Andrei Tardea se afla, culmea, chiar fosta lui partenera, care, potrivit dezvaluirilor facute de Aurelian Temisan, nu si-a primit nici ea onorariul de prezentatoare a emisiunii "Tombola castigatorilor" de la TVR 2, realizata de Casa de productie Oxygen Company a lui Andrei, scrie Cancan.

Voicu si Laurette in «Avatar» de Dambovita. Ce face un machiaj reusit? Poate sa transforme niste manechine obisnuite, in personaje de film. Laurette si Voicu Panzar au adus, pentru o seara, lumea mirifica din celebrul film "Avatar", pe podium. In focul pregatirilor pentru Oscar, "Avatar" a ajuns, joi seara, si pe malurile Dambovitei! Mai precis, in clubul "Princess" din Regie, unde cei prezenti au retrait atmosfera de vis din pelicula cu un buget de peste 500 de milioane de dolari, scrie Click.

Bote ii face haine Micului Print. Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei i-au propus designerului sa creeze tinuta de botez a baietelului lor. Au inceput pregatirile pentru cel mai important eveniment al anului: botezul Altetei Sale Regale (ASR) Printul Carol Ferdinand al Romaniei. Desi ar fi putut sa comande hainute de la cele mai cunoscute case de moda din lume, parintii, Printul Paul si Printesa Lia, isi doresc ca baietelul lor sa fie crestinat intr-o tinuta realizata de un designer roman. Alegerea lor: Catalin Botezatu, noteaza Libertatea.

Sylvia s-a antrenat 200 de ore ca sa pozeze goala. Sylvia a pozat dezbracata pentru coperta noului material discografic, intr-o postura extrem de senzuala. Insa pentru a ajunge sa renunte la haine si sa fie in forma maxima, artista a apelat, asemenea vedetelor de la Hollywood, la un antrenor personal. Acesta i-a facut in ultimele trei saptamani un program infernal, ca de armata: a scos-o dis-de-dimineata in parc pentru a alerga timp de o ora si jumatate, i-a organizat un regim alimentar bazat pe produse naturale si a invatat-o cum sa isi tonifice corpul prin exercitii de gimnastica pe care trebuia sa le faca zilnic, scrie Cancan.