Irinel Columbeanu a cerut conditii speciale pentru a-si plati impozitele: Nu a vrut sa stea la rand. Tot mai discret ca aparitii in ultima vreme, milionarul Irinel Columbeanu stie totusi sa-si exploateze foarte bine capitalul de imagine atunci cand are nevoie. Asa s-a intamplat saptamana trecuta, cand omul de afaceri s-a dus personal sa-si plateasca impozitele la Directia Generala de Impozite si Taxe Locale (D.G.I.T.L.) din zona Amzei din Bucuresti. Nervos inca de cand s-a dat jos din masina, pentru ca nu a fost lasat sa parcheze in curtea institutiei, ceea ce l-a obligat sa mearga pe jos cateva zeci de metri cu o servieta uriasa in mana, Irinel a cedat complet in momentul in care a vazut cozile interminabile de la ghisee. Iritat, el a cerut imediat unei functionare sa-i inlesneasca discutia cu cineva din conducerea institutiei, dorinta care i-a fost indeplinita. Potrivit informatiilor noastre, milionarul i-a cerut reprezentantei D.G.I.T.L. sa gaseasca o solutie prin care sa plateasca impozitele fara sa stea la rand cu multimea, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Pamela Anderson vine in Romania insotita de cei mai renumiti Iepurasi. Click! a aflat lista superbelor vedete Playboy care ii vor incanta pe barbatii romani, la petrecerea din 17 septembrie, de la Palatul Snagov. Romancele Oana Bercaru si Andreea Mantea vor avea concurenta serioasa: "iepurasi" din Rusia si Ucraina, care au facut furori pe copetile revistelor pentru barbati. Olga Uliyanova a facut furori pe coperta Playboy, revista fiind vanduta in timp record. Roscata este unul dintre cei mai de succes "Iepurasi"Playboy si cu siguranta va face victime si in tara noastra. Lera Rozova este o bruneta superba, posesoare a unor dimensiuni corporale de invidiat. Odata cu aparitia in revista iepurasului cu papion, Lera si-a castigat mii de fani. Pana si femeile, carcotase de fel, au recunoscut ca fata are valoare.

Nicole "Coco" Austin si-a asigurat fundul pe 10.000.000 de dolari. Cand a vazut cate vizualizari are propriul site, actrita americana Nicole 'Coco' Austin a decis sa-si asigure fundul, pe care ea il considera cea mai pretioasa parte a corpului sau. "Fundul m-a facut celebra si atunci trebuie sa am grija de el", a spus vedeta, care va primi 10.000.000 de dolari in cazul in care posteriorul ei va pati ceva. De asemenea, Coco, care este sotia rapperului Ice-T, a inceput sa apara din ce in ce mai des in pictoriale incendiare, iar banii sa curga. Starleta se opereaza ca sa-si ridice fesele, scrie Libertatea.

U2, concert rusesc cu arestari, restrictii si discutii despre mersul omenirii. Primul concert sustinut de trupa irlandeza U2 in Rusia a fost umbrit de seria de arestari efectuate de politia moscovita. Mai multi activisti ai grupului militant pentru drepturile omului Amnesty International au fost retinuti, aseara, inaintea megaconcertului care a avut loc la Moscova, scrie BBC. Potrivit unui purtator de cuvant al politiei moscovite, militantilor nu li s-a acordat permisiunea de a imparti fluturasi in cadrul evenimentului. Cu toate acestea, directorul rus al Amnesty International, Sergei Nikitin, a precizat ca reprezentantii trupei U2 i-au asigurat ca au fost obtinute toate autorizatiile necesare, inclusiv pentru distribuire de fluturasi inainte de concert. Toti cei arestati au fost eliberati in cursul zilei de azi, mai arata sursa citata, scrie evz.ro.

Pink Si-a aratat chilotii la benzinarie. Surpriza. Caldura mare zilele acestea in sudul Californiei, unde locuieste cantareata americana Pink, in varsta de 30 de ani. Probabil ca acesta este motivul pentru care artista a ales pentru un drum cu masina la benzinarie o vaporoasa rochita alba, cam scurta si cam transparenta, care lasa sa i se vada divei nu doar lenjeria intima, ci si tatuajele de pe fund, scrie Cancan.

Julio Iglesias s-a insurat la 66 de ani!. Starul spaniol Julio Iglesias, 66 de ani, s-a casatorit marti la Marbella (sudul Spaniei) cu Miranda Rijnsburger, partenera sa de viata alaturi de care are 5 copii, conform unui comunicat de presa receptionat joi de AFP. "Julio Iglesias si Miranda s-au casatorit la 24 august, in cadrul unei ceremonii private, in prezenta celor cinci copii ai lor, in parohia Virgen del Carmen din Marbella (...) Ceremonia religioasa a fost sustinuta de preotul Luis de Lezama, alaturi de preotii Juan Mari Laboa si Roberto Rojo", citeaza Click

Diana Dumitrescu apare goala in telenovele cu acordul sotului. Diana Dumitrescu, blonda sexy care a facut senzatie in 'Regina', va fi o fata rea in noua telenovela de la Acasa, "Iubire si onoare". Cu putin noroc, poate o vom vedea din nou in scene fierbinti! Diana arata "beton", oricine vede asta. Poate acesta e si motivul pentru care producatorii o tot dezbraca. A aparut goala in "Razboiul sexelor", a laturi de Papadopol, apoi a filmat o scena de sex in "Iubire ca in filme", cu Cabral, si una in "Aniela", cu Emil Mandanac. A aparut in scene fierbint\u001Di s\u001Ci in 'Aniela', cu Emil MandanacCe parere are Ducu Ion, so\u001Ful ei, despre asta? "Ducu nu e gelos c\u001End filmez scene de sex. E m\u001Eandru de mine si ma sustine in tot ce fac", ne-a marturisit Diana, scrie Libertatea.