Violeta, marea castigatoare de la emisiunea "Burlacul": "I-as face un copil lui Bote". Violeta Babliuc este "noua blonda a lui Bote". Frumoasa timisoreanca de 24 de ani a castigat, saptamana trecuta, finala primei editii a emisiunii "Burlacul", de la Antena 1. Ea ne-a povestit, in exclusivitate, cum a reusit sa cucereasca inima lui Catalin Botezatu si mai ales cum decurge relatia dintre ei, in spatele camerelor de filmat. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Dana Iguana, noua iubita a lui Liviu Varciu, isi tine bijuteriile in banca. Despre Diana Stefanescu, noua iubita a lui Liviu Varciu, se stie ca are o situatie financiara foarte buna. Atat de buna incat nu-si permite sa tina obiectele de valoare in casa, de teama hotilor. Cu trei ani in urma, Diana Stefanescu, poreclita Iguana, din cauza unui tatuaj cu aceasta reptila, pe care-l poarta cu mandrie pe brat, marturisea, intr-un reportaj difuzat de Acasa TV, ca parintii si prietenii sunt singurele surse de venit pe care le are. Pe de alta parte, tot ea spunea ca e obisnuita sa cheltuiasca sume exorbitante la cumparaturi. Integral in Libertatea.

Alexandru Arsinel: "Bendeac are multe calitati, dar se exprima grotesc" Se recomanda ca fiind unul dintre cei pe care publicul l-a iubit intotdeauna. Stie sa transforme un banal interviu intr-o poveste. Este omul care iubeste scena asa cum isi iubeste viata. Alexandru Arsinel. L-am intalnit pe Maestrul Arsinel in biroul de director al Teatrului de Revista Constantin Tanase. Sobru la inceput, dar prietenos pe parcursul discutiei, managerul Alexandru Arsinel a dialogat cu Libertatea.ro despre noua generatie de actori si "exprimarea grotesca a lui Bendeac", despre duetul cu Stela Popescu, cel care i-a adus celebritatea dar si despre statutul de bunic, rolul pe care il joaca cu drag zi de zi. Integral in Libertatea.

Mutu se desparte de sotie? Adrian Mutu a venit la Bucuresti fara Consuelo pentru a boteza copilul bunului sau prieten Rica Neaga. "Briliantul" a petrecut de doua ori, fiindu-i si nas de cununie fostului sau coleg de la FC Arges. In absenta sotiei, ramasa in Italia, atacantul Fiorentinei a facut "cuplu" cu sora sa, Laura. Inca suspendat in cazul "Sibutramina", Adrian Mutu a reusit sa se invoiasca de la Fiorentina si a dat o fuga la Bucuresti pentru a-i nasi cel de-al doilea copil al lui Adrian Neaga. Integral in Click.

Inna cu sfarcurile la vedere. Inna si-a ascuns in zadar sanii in pictorialul pentru FHM, caci acum au iesit la iveala cateva fotografii care-i dezvaluie, in totalitate, bustul apetisant. Solista are cu ce se mandri, cu atat mai mult cu cat nu a facut nici o vizita la medicul estetician. Mereu sexy si provocatoare, Inna stie ca imaginea vinde. De altfel, solista a si fost protagonista unui pictorial incendiar, in revista FHM, dar pudica din fire, nu a lasat chiar totul la vedere. In ciuda straduintelor de a pastra misterul asupra formelor sale, iata ca acum Inna a avut parte de o surpriza de proportii. Fara acordul ei, site-ul american egotastic.com a publicat cateva fotografii care ii arata sanii, in toata splendoarea. Integral in Click.

Gabriela Vranceanu Firea, ceruta de sotie de primarul orasului Voluntari. Gabriela Vranceanu Firea (38 de ani) a fost ceruta in casatorie de primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele (49 de ani), vedeta Antenei 3 declarand ca se simte onorata de solicitarea edilului. Firea a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, ca asteapta sa vada ce-i rezerva viitorul. Reporterii CANCAN au aflat ieri o informatie potrivit careia Firea ar urma sa se marite cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele, iar pentru a verifica acest lucru au contactat-o pe vedeta Antenei 3. Gabriela Vranceanu Firea a confirmat: "Am fost ceruta in casatorie. Vom vedea ce imi rezerva viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliti din cauza bolii grave a sotului meu, pe care il regret enorm, si noua luni de doliu. Poate Dumnezeu imi pregateste si un "anotimp" mai insorit. Daca nu doar pentru mine, macar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate si ocrotire".

Ce modesta este Simona Gherghe! Desi a petrecut aproape 10 ani pe sticla, Simona Gherghe este una dintre putinele vedete care si-au pastrat modestia, reusind sa se tina departe de tentatiile desarte ale luxului de parada. Fosta stirista de la Antena 1, actualmente prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", locuieste singura intr-un apartament dintr-un bloc modest, din zona Pajura, desi, odata cu trecerea timpului si ancorarea ei ca imagine in memoria publicului, ar fi putut emite mai multe pretentii, asa cum fac cele mai multe vedete de televiziune. Dar in loc sa-si cumpere un apartament intr-o zona mai buna a Bucurestiului sau intr-un bloc mai nou, Simona a preferat sa calatoreasca sau sa se bucure de micile placeri ale vietii, o masa in oras cu prietenele, sa vizioneze un spectacol sau un film bun sau sa citeasca o carte. Integral in Cancan.

Badea si topmodela, fitness periculos pe stadion. Mircea Badea si Carmen Bruma se pot lauda cu siluete de invidiat. Cei doi au decis sa faca un antrenament hardcore pentru a le arata amatorilor o serie de exercitii foarte eficiente, dar si periculoase. "Eeeei, dar pe stadion si-a facut aparitia nepoata mea, zisa Alba ca Zapada sau Rontzi sau Rontzilul sau Ciumpilica sau Mobli (de la Mowgli din Cartea Junglei) si lista poate continua pana seara. Rontzilul a parut foarte interesat de chinuielile noastre, intervenind energic in momente cheie", scrie antenistul pe blog. Integral in Click.