Nadine se mandreste ca a mai slabit: "Nu mai sunt cat casa, acum sunt cat dulapul". Fosta cantareata Nadine a reusit sa dea jos cateva kilograme acumulate in timpul sarcinii insa tot nu este multumita de felul cum arata. Fotografiata pentru prima data gravida de paparazzii Spy, cantareata a aparut cu o silueta total modificata. Sarcina se pare ca a lasat urme vizibile pe corpul sau, fapt care o impiedica sa se relanseze in muzica. "Nu pot sa ma relansez in muzica pana nu arat cum vreau eu, asa cum ar fi bine. Am slabit, dar nu destul, caci inainte eram cat casa, iar acum sunt cat dulapul. Nu ma mai incap hainele deloc. Nu am timp sa ajung nici la croitor. Ar trebui sa-mi fac si eu o salopeta pe comanda, insa nu reusesc. Am o bona, dar sunt usor dependenta de copil", a marturisit Nadine, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Iubita lui Marculescu da sanul la muscat altor barbati. Ogica, Marculescu si Crina, fosta iubita a lui Ogica si actuala a lui Marculescu, au fost invitati in emisiune la Dan Capatos. Ogica a vorbit despre bataia pe care a luat-o intr-un club din Bucuresti. El a infirmat faptul ca Nicu Gheara a fost implicat in scandal. "Eu cu Nicu ma cunosc de 20 de ani. El nu are nicio vina dar este un pic suparat pentru ca cineva din anturajul lui a fost implicat in incident. Politia lucreaza la ancheta" a spus Stelian Ogica. Marculescu Crina si Ogica s-au tachinat lejer pana cand Dan a difuzat o serie de imagini care o surprind pe Crina in bratele unui alt barbat, moment in care Marculescu a cam inghitit in sec. Dupa ce in cadrul emisiunii au fost publicate imagini de imagini care-l aratau pe Ogica imediat dupa bataie, Crina a marturisit ca l-a vizitat pe Stelian dupa ce acesta a fost batut, anunta Click.

Dana Savuica pozeaza iar goala! La 40 de ani! La 40 de ani impliniti, Dana Savuica e intr-o forma fizica de invidiat, lucru remarcat si de barbatii prezenti, luni seara, la o petrecere organizata cu ocazia lansarii emisiunii "Drept la tinta" (Kanal D). Intrebata de toata lumea daca nu ar avea curaj sa repete isprava de acum aproape 11 ani, cand a pozat in primul numar al revistei Playboy Romania, Dana a dat un raspuns care a starnit discutii aprinse: "In decembrie va asteapta o mare surpriza!". Vedeta nu a vrut sa dea mai multe detalii, dar a lasat sa se inteleaga ca anul acesta nu se va incheia pana cand nu-i vom admira iar nurii intr-o revista pentru barbati, informeaza Libertatea.

Andra nu va poza goala insarcinata. Andra nu va ingrosa numarul vedetelor care si-au expus burtica in pictoriale nud sau seminud. "Eu sunt Andra si nu profit ca sunt insarcinata ca sa ma promovez. Eu profit de ceea ce fac, de muzica mea, ca lucrez la un album nou", a spus cantareata la Acasa TV. Aflata in a patra luna de sarcina, sotia lui Catalin Maruta a filmat recent un videoclip la piesa "Something New", demonstrand astfel ca nu isi neglijeaza cariera, scrie Cancan.

Fetele de la Spice Girls se pregatesc sa revina pe scena! Sunteti fani Spice Girls si va era dor sa le vedeti impreuna pe fete? Daca da, aflti ca Simon Fuller, managerul trupei, a venit cu ideea ca Geri, Mel C, Mel B, Victoria si Emma sa se reuneasca cu prilejul festivitatii ce marcheaza deschiderea Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra din anul 2012. "In mod oficial nu se stie inca nimic, insa este o idee geniala. Ar fi extraordinar pentru noi sa aparem la un astfel de eveniment si sunt sigura ca si celelalte fete sunt de acord. Haideti sa facem o petitie pentru ca Spice Girls sa cante la Olimpiada", declara Mel C, anunta Click.

Adina Barbu "se ia in piept" pe podium cu Gina Pistol. Frumoasa Adina Barbu, femeia cu cel mai mare bust siliconat de la noi din tara si Gina Pistol merg joi la "Angel Fashion Night", o petrecere dedicata copilariei. Evenimentul va cuprinde si prezentarea colectiei Andrei Turcanu, "Lollipops" by LouLou Boutique, care va marca debutul in lumea modei a Adinei Barbu, denumita de presa "noua Nicoleta Luciu", datorita dimensiunilor impresionante ale bustului siliconat. Ea va defila pentru pentru prima data in cadrul unui eveniment de moda, alaturi de Gina Pistol, mireasa colectiei, care va reprezenta "ingerasul cu coronita" al prezentarii, dar in acelasi timp se va "duela" cu un manechin cu vechime, Carmen Vlad, posesoarea unor sani la fel de mari, dar naturali. In colectia dedicata copilariei vor mai defila Denisa Nechifor, Alexandra Enachescu, Ramona Lazuran, Sanziana Negru, Alexandra Voda (trupa Dolls), Laura Huma si Alexandra Avram, informeaza Libertatea.

Inna se bate cu Enrique Iglesias pentru un premiu! "Visul frumos" al Innei continua. Aceasta a ajuns sa aiba un succes extraordinar atat in tara dar mai ales in afara. Cantareata este nominalizata la MTV Europe Music 2010, pentru Best European Act, unde il are contracandidat pe celebrul Enrique Iglesias. Premiul pentru Best Romanian Act a fost deja adjudecat de Inna iar acum asteapta cu nerabdare sa vada daca ii va sufla trofeul lui Iglesias. Este stiut faptul ca atunci cand ne-a vizitat tara, cantaretul a facut o pasiune pentru Diana Munteanu, actualmente Niculescu asa ca ne intrebam ce parere va avea si despre frumoasa Inna, scrie Cancan.