Noua Nicoleta Luciu, se numeste de fapt Ciuciu. Adina Barbu, nu se numeste de fapt astfel. Ea a recunocut in studio la Dan Capatos ca numele ei de familie este Ciuciu. "Mi-am ales numele Barbu pentru scena pentru ca mi-a placut cum suna. Am depus actele ca sa-mi schimb numele si a durat 8 luni. Ciuciu nu este chiar un nume..asa..". a spus Adina, la "Un Show Pacatos". Totodata ea a vorbit si despre acuzatiile care i-au fost aduse, potrivit carora si-a abandonat copilul in maternitate, fiind minora. Adina a negat vehement zvonurile lansate de fostul ei iubit, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca l-a dus pe Cristea la un bors de peste. Acest privilegiu i-a fost oferit chiar de partenera lui, care a decis sa nu se mai desparta de el nici macar in seara rezervata iesirilor intre fete. Asadar, marti seara, mica lor gasca a mai primit un membru, chiar daca noul venit nu are... sani si joaca fotbal la Dinamo. Ca de obicei, Bianca si-a dat intalnire cu fetele la un restaurant din Capitala. Potrivit planului initial, acestea incearca in fiecare saptamana un fel de mancare nou intr-un loc inedit. De data aceasta a venit randul borsului de peste, iar locul ales a fost Million Dollars, o carciuma din zona Muncii, recunoscut pentru petrecerile cu manelisti. Asistenta lui Capatos, care a ajuns printre primele la intalnire, l-a invitat si pe Cristea sa manance cu ele. Complet nepoliticos, fotbalistul a intarziat la intalnire, lasandu-le pe Bianca si pe una dintre prietenele ei sa inghete de frig in fata restaurantului, anunta Cancan.

Anca Pandrea s-a dezbracat din nou. Iurie si Anca au creat, saptamana trecuta, un imens scandal, cand au fost protagonistii unui pictorial porno. Acesta le-a adus insa si noi oferte, cum este aceea de a deveni imaginea unui salon de infrumusetare. Cei doi actori au acceptat cu bucurie oferta patroanei si au participat, ieri, la o sedinta de infrumusetare. "Obisnuiesc sa merg des la salonul de infrumusetare, dar nu de putine ori am avut surprize neplacute. De acum inainte voi veni doar aici", a declarat Anca pentru Libertatea. In afara de un masaj cu parafina, Pandrea si-a facut parul si s-a pensat. Si Iurie Darie s-a simtit excelent la salon, el facandu-si manichiura si apeland la serviciile hair-stylistului de la salon, informeaza Libertatea.

Tonciu si-a aratat chilotii rosii in public! Fosta "pupaza a lui Bahmu" nu se dezminte! Prezenta, luni seara, la o petrecere a postului de televiziune Kanal D, bruneta a facut un gest menit sa lase cu gura cascata pe toata lumea. Pentru ca organizatorii evenimentului au cerut ca toti invitatii sa poarte un obiect de imbracaminte de culoare rosie, Andreea a avut o idee mai indrazneata si a optat pentru lenjerie intima de culoarea focului. Lipsita de orice fel de inhibitii, bruneta si-a desfacut la un moment dat picioarele larg, in vazul lumii, lasand la vedere ceea ce prietenul ei, fotbalistul Nicolae Mitea admira in fiecare seara in dormitor. Andreea Tonciu nu este singura careia ii place sa-si arate chilotii pe la mondenitati, caci si alte vedete de la noi au fost surprinse in astfel de ipostaze indecente, scrie Click.

Italianul Simonei Sensual - executat in stil mafiot. Giuseppe Criniti (41 de ani), care a incercat sa se infiltreze in fotbalul romanesc si a vrut sa cumpere echipele de fotbal Bistrita, Tricolorul Breaza si FC Bihor, a fost impuscat in cap, vineri, la Roma, intr-o reglare de conturi. La inceputul acestui an, Criniti a fost implicat intr-un scandal in Romania, dupa ce Simona Sensual a lasat sa se inteleaga faptul ca italianul i-ar fi facut ochi dulci. "Nu ne-am cunoscut decat pe Facebook. Nu pot spune ca imi displace omul, dimpotriva arata bine, dar nu sunt iubita lui. Cine stie, poate in viitor, se pot intampla multe", declara Sensuala. Dupa ce a lansat "bomba", blonda si-a atras furia italianului plus cateva amenintari de razbunare. "O sa vin in Romania ca sa explic ce mincinoasa esti. Nu te-am cunoscut si nu am vorbit niciodata cu tine. Tu si declaratiile tale m-au facut sa ma despart de partenera mea", spunea Criniti. "Eu am zis ca e un italian pe urmele mele, dar ulterior am retractat", a fost reactia Simonei, anunta Cancan.

Jenny McCarthy s-a trezit din anestezie in timpul operatiei la sani. Frumoasa Jenny McCarthy, 38 de ani, fosta iubita a actorului Jim Carrey, a facut, recent, dezvaluiri socante intr-un interviu acordat unei televiziuni. Actrita a marturisit ca, in urma cu cativa ani, cand a vrut sa-si puna primele implanturi cu silicon in sani, s-a trezit din anestezie in mijlocul operatiei. "Simteam o durere imensa si vedeam in acelasi timp cum medicul imi intorcea sanii pe toate partile. Cum nu mai avea ce sa faca, doctorul a oprit operatia, iar eu a trebuit sa mai suport alte interventii pentru a-mi repara sanii", a povestit Jenny, informeaza Libertatea.

Tila Tequila: Fac orgie de ziua mea! Tila Tequila va implini duminica 29 de ani si e gata s-o faca lata. Ea a anuntat pe o pagina de internet ca va angaja 29 de stripperi cu aceasta ocazie. Invitate vor fi doar cateva prietene foarte apropiate ale vedetei care se vor bucura la maximum de trupurile dansatorilor. "Vom face un show adevarat. Desi amicele mele m-au rugat sa chem si stripteuze, am refuzat categoric. Vreau sa profitam numai noi de armasari", scrie Click.