Marcel Pavel a ramas fara bijuterii de 3.000 de euro pe aeroport. Marcel Pavel le-a facut, fara sa vrea, un cadou de Sarbatori angajatilor companiei Tarom, cu care a zburat, ieri, de la Bucuresti la Chisinau, unde mergea la ziua de nastere a dirijorului Nicolae Botgros. El a ramas fara bijuterii in valoare de 3.000 de euro, pe care le avea in bagajele din cala. "Regret ca nu am pus obiectele in bagajul de mana, dar nu mi-am inchipuit ca se va preta cineva la asa ceva", ne-a spus, suparat, interpretul. Se pare ca a devenit un obicei pentru angajatii diverselor companii aeriene "sa controleze" bagajele calatorilor, mai multe vedete reclamand, in ultima perioada, ca au ramas fara diverse bunuri, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Actorul Owen Wilson: "Cainele meu stie ce gandesc". Faimosul actor american a dat cateva declaratii cel putin bizare intr-un recent interviu, ajungand astfel pe paginile tabloidelor interntionale. Owen a incercat sa se sinucida in 2007 si a recunoscut recent ca este un pesimist in ciuda faptului ca a devenit faimos tocmai pentru rolurile pe care le-a interpretat in comedii de succes, de cele mai multe ori alaturi de Ben Stiller. Declaratiile care l-au adus pe Owen din nou in atentia tabloidelor fac referire de data aceasta la cainele lui. "Am un caine care se numeste Garcia. Cred ca uneori stie exact ce gandesc. Este cu adevarat simpatic. Sunt sigur ca toata lumea simte aceleasi lucruri, pe care le simt eu fata de Garcia, fata de animalele de companie" a declarat actorul, citat de Click.

Fosta sotie a lui Viorel Lis acuza: "Ma batea si mi-a schimbat somniferele". Fosta sotie a lui Viorel Lis, Tudora Gheorghe, a facut declaratii socante cu privire la comportamentul fostului edil in caminul conjugal. Potrivit femeii, Lis era un om foarte violent, o insela des si a fost la un pas sa o omoare. In cadrul emisiunii "Acces Direct", Tudora a scos la iveala lucruri incredibile despre mariajul de aproape 16 ani cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Era batuta crunt dupa ce isi prindea sotul ca o insala si a fost nevoita sa-si scoata certificat medico-legal. Mai mult, femeia a socat afirmand ca Lis a vrut s-o interneze intr-un ospiciu dupa ce a vrut sa o omoare, precizeaza Cancan.

Pamela de Romania: "Lazuran e buna, dar nu o ajuta fata". Actuala si fosta asistenta de la OTV sunt la cutite! Simona Trasca, cea supranumita Pamela de Romania, sare la gatul Ramona Lazuran si nu face economie de "vorbe dulci". O prezenta feminina in orice platou de televiziune este obligatorie! O femeie sexy, cu sanii mari, joviala si cu un corp de invidiat, atrage telespectatorii ca un magnet. Claudiu Bogdan si Cristina Coca, matinalii de la OTV, s-au aliniat si ei acestei mode aducatoare de audienta si si-au tras o asistenta sexy, precizeaza Click.

Monica Columbeanu vine din SUA sa fie cu socrul, de ziua lui. Monica Columbeanu revine azi din Statele Unite, dar nu pentru ca ar vrea neaparat sa fie de Sarbatori cu sotul ei, Irinel. Moni isi doreste sa-l serbeze asa cum trebuie pe socrul ei, Ion, care de Craciun face 85 de ani. Monica Columbeanu se intoarce astazi in tara, dar nu singura, ci insotita de mama si de fetita sa, precum si de sora ei, Ramona Gabor. Unul dintre motivele vizitei il constituie ziua socrului sau, nascut chiar de Craciun, pe 25 decembrie. "Socrul meu este nascut chiar de Craciun. Probabil de aceea este o persoana asa speciala", a spus sotia lui Irinel Columbeanu, mentioneaza Libertatea.

Gabriela Firea e hotarata: la anul face o fetita. Vedeta Antenei 1 Gabriela Firea a impartit ieri cadouri copiilor de la cea mai noua gradinita construita in Voluntari de sotul sau, primarul Florentin Pandele. Printre prichindei, Gabi Firea a recunoscut ca spera ca noul an sa le aduca un copilas. Gabriela Vranceanu Firea i-a tinut locul ieri primarului Florentin Pandele, la serbarea de sfarsit de an a gradinitei din Voluntari pe care sotul ei a construit-o. Nerabdatoare sa fie din nou mamica, vedeta TV nu s-a dezlipit nicio clipa de micutii de cinci si sase ani care au cantat colinde, au recitat poezii si au spus Plugusorul sau Sorcova. "Vestea buna nu a venit inca. Poate dupa concediul de Craciun, pentru ca si eu, si Florin ne dorim foarte mult sa aducem pe lume un copilas, daca se poate fetita. Prietenii nostri ne tachineaza insa ca vom avea gemene, la cat de mult ne dorim", i-a marturisit frumoasa prezentatoare reporterului CANCAN. Faptul ca cei doi, care au avut nunta in aceasta vara, isi doresc atat de mult o fata se poate explica simplu prin faptul ca, desi au copii, toti sunt baieti. Gabriela are un baiat, Tudor, din casatoria cu fostul ei sot, Rasvan, in timp ce primarul Pandele are la randul sau doi baieti mai mari, din casatoria anterioara. La finalul spectacolului sustinut de "pitici" in fata educatoarelor, parintilor si bunicilor, vedeta le-a daruit tuturor copiilor din sala cate o plasa cu dulciuri si carti, informeaza Cancan.

Alexandra: "Jos textila sa-ti vad vanataile", Alina: "Probabil mi-am scos si certificat medico-legal". Reporterul Click!, Alina Eremia, si fosta sotie a lui Andrei Tirdea, Alexandra Badescu, si-au continuat rafuiala de la Bellagio la emisiunea "Un show pacatos". Pentru a nu se lua din nou la paruiala, reporterul Click!, Alina Eremia, si fosta sotie a lui Andrei Tardea, Alexandra, au preferat sa se aseze fiecare la capatul celalalt al canapelei, despartite fiind de asistentul lui Capatos, relateaza Click.

"Naty" ca la 20 de ani, fara griji si "full" de bani. Weekendul trecut, Natalia Mateut si-a sarbatorit cu mare fast, intr-un club din Capitala, implinirea celor 20 de ani. Tanara bruneta a atras in primul rand atentia invitatilor de la petrecere prin coafura si un machiaj deosebit, care ar fi costat-o pe fiica lui Dorin Mateut nu mai putin de 250 de euro. Momentul culminant al serii s-a petrecut cand sarbatoritei i-au fost aduse sampaniile insotite de artificii, plus tortul, modelat in culoarea preferata a vedetei: mov, scrie Cancan.