Daniela Crudu i-a aratat chilotii roz lui Stoian. Mircea N. Stoian a vrut sa verifice in direct daca noua achizitie de la "Un show pacatos", Daniela Crudu, are sau nu celulita. Pentru ca in ultima perioada au aparut zvonuri ca Simona Sensual, reporter special la showul lui Capatos, are celulita, Stoian a vrut sa verifice daca nu cumva si Cruduta are aceeasi problema. Spre deliciul celor care au urmarit momentul in care Stoian o verifica pe Daniela, asistenta pacatoasa si-a ridicat picioarele un pic mai sus si si-a aratat chilotii roz. Verdictul a fost ca Daniela nu are celulita, dar deja nu mai conta, scrie Cancan.​

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu: Siscanu, eu nu-i cer iubitului bani de tampoane! Bianca face ce face si atrage scandalurile ca un magnet. Deranjata ca i-a jignit job-ul de asistenta, vedeta a luat-o in colimator pe Cristina Siscanu, pe care o acuza ca traieste pe spinarea lui Madalin Ionescu. Nu au avut de impartit vreun barbat, nici nu s-au "batut" pentru vreo emisiune, si, cu toate acestea, exista o rivalitate intre Cristina Siscanu si Bianca Dragusanu. Iubita lui Madalin a atacat-o pe asistenta lui Capatos in emisiunea "Drept la tinta" (Kanal D), spunand ca e rusinos sa fii asistenta la varsta de 28 de ani, fapt care a scos-o din sarite pe Bianca: "Eu nu sunt doar asistenta. Sunt si coprezentator, reporter, manechin, fotomodel, actrita. Eu ma intretin singura si imi ajut si familia in fiecare luna. Cristina ce a facut pana la varsta asta? Ca nu stiu. Eu nu-i cer bani iubitului pentru tampoane si pentru biscuiti. Eu ma intretin singura", ne-a spus Bianca, anunta Click.

O noua ipoteza in cazul Michael Jackson: artistul a intentionat sa se sinucida? O actiune constienta facuta de Michael Jackson a fost sa ia o sticla de Propofol- un calmant puternic care i-ar fi adus moartea. Aceasta este varianta expusa de avocatii apararii, angajati de Conrad Murray. Aceasta ipoteza va sprijini cauza apararii, avocatii lui Murray dorind sa il scoata nevinovat pe medic, acesta fiind acuzat de ucidere din culpa. "Michael Jackson era dependent de propofol si il bea ca pe lapte", declara medicul personal al megastarului, informeaza Cancan.

Sanziana Buruiana a primit inelul de logodna. Sanziana Buruiana, este hotarata, ce-i drept pentru a doua oara, sa renunte la viata de "pitipoanca". Blonda sexy vrea sa devina fata de casa dupa ce iubitul ei, Bobby Constantinescu, i-a daruit inelul de logodna. Desi poarta bijuteria pe mana, Sanziana Buruiana sustine ca nu se va casatori inainte de treizeci de ani, varsta la care si-a planuit sa spuna "da" in fata altarului. "Da, mi-a daruit inelul. Nu vreau insa sa ma marit inainte de 30 de ani", a declarat blonda pentru KanalD. De dragul iubitului ei, vedeta renunta sa mearga la toate prezentarile de moda, preferand sa stea acasa si sa gateasca, scrie Libertatea.

Laurette: "Imi doresc sani mai mari". Mulatra a precizat pentru "Happy Hour" de marti ca de la inceput si-a dorit sani mai mari decat cei pe care ii poseda in prezent, dar a urmat calea sigura catre imbunatatirea bustului. "Imi doresc sani mai mari si acum. Mi-am dorit mai mari de la inceput, dar am tinut cont de sfatul medicului", a spus Laurette. "Iubitul nu a fost de acord ca sa-mi pun silicoane de nicio culoare", a mai precizat mulatra care isi alinta iubitul cu apelativul "Cocosel". Ea este strigata "Maimutica", anunta Click.

Maria Radu nu ar refuza un barbat mai putin dotat: "Astept sa vad ce alte talente ascunse mai are". Maria Radu a povestit cate ceva despre ce observa prima data la un barbat care o curteaza si ce pasi urmeaza atunci cand incepe o relatie. Cantareata spune ca apreciaza foarte mult posteriorul unui barbat dar ca prima data se uita la ochii si la mainile lui. "Ma uit in ochii omului prima data, apoi la mainile lui si apoi il astept sa se intoarca si cu spatele. E vorba de un tot, poate sa nu fie neaparat frumos, dar sa fie carismatic si sa aiba umor. Ma simt mai confortabil in prezenta unui barbat imbracat casual, dar, daca are un costum cu o croiala potrivita, il consider si asa destul de sexy. Nu conteaza portofelul, conteaza omul, chiar daca suna a cliseu", a declarat Maria Radu, informeaza Cancan.

Dj Harra: "Daca nu am sarcina extrauterina, voi pastra copilul". Dj Harra alias Dana Neacsu incearca sa se reculeaga si sa se calmeze dupa ce a aflat ca e posibil sa aiba o sarcina extrauterina si de aceea a plecat la mama ei, la Craiova. Totusi, vedeta a intrat in legatura telefonica la Acces Direct sa spuna cum se simte si ce va face in continuare. "Nu ma simt excelent. Am frisoane am dureri abdominale destul de puternice si vomit. (...) O zi voiam copilul apoi nu il mai voiam. Ieri m-am hotarat ca il vreau, dar m-am simtit rau si m-am dus la doctor si mi s-a zis ca e sarcina extrauterina" a spus dezamagita Dana Neacsu. "Mama e afectata, pentru ca isi dorea un nepotel. Chiar si in conditiile acestea", a mai adaugat Harra, scrie Libertatea.

Rihanna intr-o noua postura compromitatoare! Rihanna este din nou tinta tabloidelor dupa ce a mai aparut o poza in care cantareata isi arata fundul. Dupa ce saptamana trecuta a aparut o poza in care Rihanna se dezgolea in oglinda, pentru a fi vazuta ulterior de iubitul ei de atunci, acum cantareata a mai aparut intr-o ipostaza indecenta. RiRi isi facuse o poza in care i se vedea fundul pentru a i-o trimite iubitului in lipsa timpului necesar intalnirii cu acesta. In fotografie, Rihanna apare cu spatele, imbracata intr-o tinuta neagra, cu lenjerie intima alba si cu fundul acoperit doar de o plasa, anunta Cancan.