Dansatoarei Deliei i-a placut viata de mica. Andreea Popescu (27 de ani), dansatoarea Deliei, a tras din greu inca din tinerete pentru a ajunge vedeta. Ca orice star in devenire, a muncit mult pana sa ajunga in fata unei camere video profesionale, expunandu-se la inceput pe videochat, acolo unde incingea internetul. "Pitica", asa cum i se mai spune Andreei, a devenit cunoscuta dupa relatia cu Liviu Varciu, fiind apreciata in prezent pentru multiplele ei calitati. Cele de dansatoare, dar, deloc de neglijat si cele fizice, "Pitica" dezgolindu-si sanii intr-un pictorial care a aparut in presa. Cancan a intrat in posesia unor fotografii din care reiese ca dansatoarea Deliei facuse inca de acum cativa ani, atunci cand nu era cunoscuta, o pasiune din a-si arata formele apetisante. In pozele respective "Pitica" se joaca pe videochat, expunandu-si in fata camerei web fesele bombate si nu numai. Spre bucuria barbatilor, care se jucau si ei, inspirati de provocatoarea domnisoara, care era blonda pe atunci. "Pitica" talentata avea miscarile la ea, cabrandu-se in fata camerei cu foarte mult talent si dedicatie, scrie Cancan.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fernando de la Caransebes vrea sa fie manechin pentru Bote. Fernando de la Caransebes are visuri mari: vrea sa intre in moda si, mai mult decat atat sa defileze pentru cel mai 'galonat' designer roman, Catalin Botezatu. Lansat pe YouTube cu piesa "Mi-am luat barbat tampit", care a starnit hohote de ras, dar i-a adus celebritatea dorita, Fernando de la Caransebes si-a facut intrarea, timid, in showbiz. Iar acum, ca orice vedeta in devenire, retinteste tot mai sus, a pus ochii pe lumea modei si pe designerul roman cu cea mai mare popularitate in acest domeniu: Bote. Fernando e sigur ca ar putea face senzatie si in moda, asa cum a facut in muzica, si spera ca Botezatu sa-i dea o sansa sa-i arate ca poate fi un manechin de top. "Mie imi plac chilotii facuti de Catalin Botezatu, se asaza bine pe mine. Mi-ar placea sa merg cu el la prezentari, sa facem show. Daca vrea, pot sa si cant cand lanseaza vreo colectie", a spus el, citat de Libertatea.

Ea vrea sa-i ia locul lui Crudu la "Neatza". Sute de fete s-au inghesuit la preselectie, de indata ce Daniela Crudu si-a luat zborul de la "Neatza", visand ca sanii din dotare sunt cheia succesului. Surpriza, insa! In finala au ramas mai mult siliconate, asa cum a fost si Daniela. Ba chiar, una dintre ele, Andreea Necula, a pozat si in Playboy. Pana la 1 martie, cei doi "matinali" de la Antena 1 trebuie sa se decida cu privire la noua lor vecina. Ce-i drept, au o misiune grea, caci doritoarele care au dat probe in emisiune sunt, toate, una si una: sani siliconati, picioare pana-n gat, forme apetisante pe care sunt dispuse sa si le afiseze ostentativ. Fetele consacrate insa s-au cam temut sa se inscrie la competitie pentru a o inlocui pe Daniela Crudu. Una dintre cele care si-au luat totusi, inima in dinti, este Andreea Necula, fost iepuras Playboy si pilot de raliu, scrie Click.

Cruduta a "calarit" un "pursange" arab. Clubul Princess a gazduit miercuri seara o petrecere de pomina, care a avut-o drept protagonista, inca o data, pe "pacatoasa" Daniela Crudu.Asistenta lui Capatos a oferit, alaturi de Hamude, un adevarat show privitorilor, cu dedicatie speciala pentru Marwan, patronul discotecii din Regie, care isi sarbatorea ziua de nastere. Mai intai, stripperul Hamude a defilat pe scena intr-un costum de cadana, un cadou-surpriza gustat din plin de catre sarbatorit, pentru ca apoi la rampa sa iasa Cruduta. Bruneta l-a dezbracat pe Hamude de hainele femeiesti, dupa care a sarit la propriu pe acesta. Obisnuit ca el sa "calareasca" femeile in show-urile sale, Hamude nu a putut stavili "uraganul" din Ferentari, care l-a udat din cap pana in picioare cu sampanie, scrie Cancan.

Vedete care au picioarele perfecte. Unele femei reusesc sa fie perfecte din cap pana in picioare, iar vedetele se inadreaza deseori la aceasta categorie. Ce-i drept, cand vine vorba despre picioare, problemele nu se rezolva la fel de usor cum e in cazul sanilor, a buzelor sau a tenului, astfel incat unele dintre ele stau prost la aceasta categorie. Pe de alta parte, exista si celebritati cu picioare de-a dreptul perfecte. Valentina Pelinel are o multime de atuuri fizice, insa picioarele sunt, fara doar si poate, punctul ei forte. Ea este o femeie inalta si chiar daca nu poarta tocuri, picioarele ei lungi nu trec neobservate. Andreea Raicu e frumoasa din cap pana-n... picioare! Diva are o silueta perfecta, iar picioarele frumoase sunt o calitate fizica evidenta. Andreea Banica este o femeie cu forme, iar picioarele sunt atragatoare, cu pulpe perfect definite, scrie Libertatea.

Simona, cine te-a facut zdrente? I-am surprins chilotii si "gogosica" la un eveniment monden. A fost rupta-n fund si mai nou se si desira! Simona Sensual ne-a mai dat o lectie de cum trebuie sa ne imbracam, mai bine zis, dezbracam atunci cand luam interviuri pe la evenimentele mondene. Daca data trecuta a venit cu o rochie de seara cu imprimeu leopard, atat de mulata pe formele ei rubensiene de i s-a rupt fix in fund si cu sanii pe afara, acum blonda a ales o alta tinuta de senzatie, scrie Click.

Torje a rupt lesa cu o bruneta de 1,90 metri. Fotbalistul Gabriel Torje a petrecut noaptea cu o tanara care se pare ca lucreaza in domeniul "relatiilor cu clientii" intr-un hotel din Capitala. Gabriel Torje a "inscris" primul sau gol din noul an. Nu este vorba despre o reusita pe plan fotbalistic, deoarece campionatul inca nu a inceput, ci in cel amoros. Dupa cateva saptamani chinuitoare in cantonamentul din Antalya, jucatorul a izbutit in sfarsit sa se elibereze de stres. Mijlocasul a fost fotografiat joi dimineata de paparazzii Cancan, in compania unei domnisoare cu forme apetisante si o inaltime de aproximativ 1,90 metri. Micutul Torje si cucerirea lui, ale carei picioare pareau ca nu se mai termina, au petrecut noaptea impreuna, in casa dinamovistului, si se pare ca au "lucrat" din rasputeri pentru ca abstinenta la care a fost supus fotbalistul aproximativ o luna sa devina o amintire, scrie Cancan.

Stramba lui Dodel s-a maritat de Valentine's Day. Diana Guresoaie s-a maritat de Ziua Indragostitilor, cu Mario, un tanar om de afaceri din Bucuresti, cu care si-a petrecut timpul dupa ce s-a despartit de fotbalistul Cristi Tanase. Inconjurati de prieteni, casatoria a fost oficiata de Daniela Crudu si doar pentru 24 de ore. Ei nu au fost singurul cuplu care s-a amuzat in acest sens, Andreea Popescu spunand "da" lui Lucian, fostul iubit al Oanei Roman. Si pentru ca atmosfera sa fie una romantica, asistenta lui Capatos a oferit invitatilor cadouri sexy: catuse cu puf, lenjerie intima sexy, inimioare, dulciuri, jucarii si vibratoare, scrie Click.

Botezatu si-a abandonat iubitele din lipsa de timp: "Pentru Simona Gherghe mi-as face timp". Designerul Catalin Botezatu a declarat la emisiunea "Un show pacatos" ca nu are timp de o relatie in acest moment, insa pentru prezentatoarea TV, Simona Gherghe si-ar gasi. "Nu am timp de o relatie acum. Bianca mi-a reprosat ca nu am timp suficient pentru ea, dar cred ca as fi avut pentru Simona Gherghe daca ar fi raspuns la avansuri. Ea este o femeie frumoasa, are o emisiune de succes, de ce nu?!, a spus Catalin Botezatu. Referitor la ultima sa iubita, Violeta, Botezatu a recunoscut ca s-au despartit fara sa vorbeasca, scrie Click.