"Vocea de aur" de la "Romanii au talent" are iubita: "Cand l-am auzit, mi-au dat lacrimile". Desi colegii de la Liceul de Arta din Bacau inca il tachineaza pe Narcis Iustin Ianau (16 ani), dupa prestatia de la show-ul "Romanii au talent", el are un sprijin de nadejde in iubita lui, Madalina, care ii este si colega de banca. Narcis, baiatul cu "vocea de aur", cum a fost denumit dupa aparitia sa la show-ul PRO TV, s-a intors ieri la scoala. Unii colegi l-au intampinat cu admiratie, altii, cu invidie. Cei mai carcotasi isi modulau vocea pe holurile liceului, incercand sa il imite, iar altii l-au luat peste picior: "Ai ajuns vedeta, Narcis?", i-a spus un baiat, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Dragos Dolanescu: "La 15 ani mi-am bagat cutitul in burta". Mezinul regretatului solist Ion Dolanescu a planuit, la 15 ani, sa-si incheie socotelile cu viata, in urma umilintelor la care era supus de mama tatalui sau. "De suparare ca bunica ma marginaliza, intr-un moment de tristete, mi-am bagat un cutit in burta. Eu eram atunci un pusti de 15-16 ani, prins intr-o incurcatura sentimentala, eram indragostit, fata imi daduse papucii, am crezut ca mi se inchide toata viata... Asta, cumulata cu purtarea bunicii fata de mine, m-a adus intr-o stare de depresie", a rememorat Dragos, citat de Click.

Bianca si Daniela l-au calarit pe Irinel Columbeanu! Vezi ce le-a urat sotul Monicai Columbeanu. Bianca si Cruduta au dat peste Irinel Columbeanu in club care i-a transmis un salut calduros lui Dan Capatos. "Ii urez sanatate copilului lui Dan si lui de asemenea. Si voua fetelor va urez si voua sanatate copiilor vostri", a spus Irinel, citat de Cancan.

Fiul lui Iurie Darie da vina pe Pandrea pentru pozele porno. Au trecut aproape cinci luni de cand Iurie Darie si Anca Pandrea s-au lasat fotografiati goi, in pat, mimand un preludiu sexual, iar ecoul acelui gest nu s-a stins nici acum. Fiul actorului, regizorul Ducu Darie, a rabufnit iar si face acuzatii grave in revista VIP. Toti romanii au privit, cu ochii cat cepele, pozele sexy cu Iurie Darie si Anca Pandrea in patul conjugal, realizatorii TV au disecat subiectul cu pofta, iar fanii celor doi actori au fost de-a dreptul socati, scrie Click!.

Ce a imbatranit Mama Natura! Tenul Roxanei Ionescu este invadat de riduri. Desi are doar 26 de ani, Mama Natura nu mai afiseaza aceeasi imagine cu care facea ravagii in Playboy sau in diversele emisiuni TV in care a aparut de-a lungul timpului. Invitata, vineri seara, in clubul Princess din Capitala, pentru a o inlocui pe Bianca Dragusanu care trebuia sa debuteze ca designer vestimentar, Roxana Ionescu a afisat o imagine schimbata. Desi s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a fost in centrul atentiei cand a defilat in sexy-politista, afisand un trup fara cusur, nu putem sa nu remarcam ca, la doar 26 de primaveri, Roxana are numeroase riduri, lucru dovedit de fotografiile facute acesteia in culise, relateaza Libertatea.

Alexandra Dinu: "Am fost doar un copil cand m-am casatorit, dar nu regret". Fosta sotie a lui Adrian Mutu a declarat ca nu regreta casatoria cu fotbalistul, chiar daca a fost o experienta dureroasa. Alexandra este foarte fericita in Italia alaturi de fiul ei, Mario, si de logodnicul ei, magnatul italian Andreea Rizzoli, relateaza Click.

Delfinii au inotat cu Oana Roman in ocean! Uite cum saruta un delfin mult mai mic decat ea si cum i s-au urcat papagalii la cap. Oana Roman a petercut o vacanta de vis intr-o statiune de la malul Marii Caraibelor, unde a fost impreuna cu mai multe prietene si nu cu iubitul ei secret. Fiica lui Petre Roman a fost foarte incantata de peisaj, dar cel mai mult au impresionat-o delfinii alaturi de care a inotat, informeaza Cancan.

Care vedeta e cea mai sexy la sala de fitness? Pentru a se mentine suple si frumoase, vedetele frecventeaza des sala de fitness. Pe unele dintre ele, le-am surprins in timp ce se antrenau de zor. Alergau pe banda, pedalau sau lucrau cu greutati pentru a avea un trup armonios si pentru a scapa de celulita si alte mici imperfectiuni care le-ar afecta imaginea. Care dintre ele ti se pare mai sexy imbracata in pantalonii stramti de sport in timp ce munceste de zor? Cititi in Libertatea.

Andreea Popescu: "Am facut videochat din teribilism! Imi e rusine mai ales de parintii mei, dar nu am omorat pe nimeni". Andreea Popescu marturiseste ca ii este rusine din cauza ca a facut videochat pe cand avea 19 ani. Dupa ce Cancan a dezvaluit in exclusivitate ca dansatoarea Deliei a facut videochat, aceasta spune ca a recurs la acest gest din teribilism deoarece era la varsta la care experimenta mai multe lucruri. "A fost o perioada din viata mea. Am facut-o din teribilism, aveam 19 ani, experimentam o gramada de lucruri. Imi e rusine oarecum, dar nu e un capat de tara pentru ca nu am omorat pe nimeni. Imi e rusine de parintii mei, dar ei ma sustin", a spus Andreea Popescu, citata de Cancan.