Noi imagini superhot cu Inna! Uite ce fund si ce forme are bruneta! Inna a devenit rapid una dintre cele mai apreciate artiste din intreaga lume. Statura ei miniona si formele ei de invidiat au facut-o sa urce imediat si in topurile celor mai sexy femei. Inna a pozat pentru FHM, iar imaginile de la making-of-ul sedintei foto aprinde imediat imaginatia barbatilor si nu numai. Ea le-a transmis si un mesaj fanilor sai, dar a spus si ca nu vrea sa fie numita vedeta, pentru ca aceasta titulatura o deranjeaza, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu si-a scazut tariful pentru striptease. Repetitia e mama invataturii, iar Daniela Crudu o stie cel mai bine. Asistenta lui Dan Capatos se tot dezbraca de vreo patru ani, pe unde apuca, asa ca show-ul sexy de pe "Vaporul Iubirii" n-a fost o problema pentru ea. Singura diferenta este ca acum o face pe bani mai putini. O cam deranjau hainele, inca de pe la 17 ani, asa ca fasneata brunetica scapa de ele repede, cu deosebit talent si pentru bani multi. Fotografiile publicate in exclusivitate de Click!, cu minora Daniela Crudu prestand de zor la petreceri private, ne-au convins ca tanara si-ar putea da doctoratul in show-uri erotice. De fapt, cu asemenea aptitudini si cu silicoanele din dotare, Cruduta ajungea sa castige si 600 de euro pe seara, adica salariul ei lunar pe vremea cand era asistenta matinalilor Razvan si Dani, anunta Click.

Eva Longoria, in sanii goi pe un cal alb. Eva Longoria a participat zilele trecute la o sedinta foto inedita, in timp ce se afla in vacanta in Miami, alaturi dei ubitul ei, Eduardo Cruz. Actrita din serialul "Neveste Disperate" a pozat fara sutien, intinsa pe spinarea unui cal alb. Initial imbacata cu o bluza de un rosu provocator si o fusta alba, lunga, Eva a renuntat la partea de sus a vestimentatiei, ramanand in sanii goi. Spre dezamagirea fanilor ei de gen masculin, frumoasa bruneta si-a tinut o mana peste bust, astfel incat nu s-a vazut nimic indecent, informeaza Libertatea.

Nicoleta Luciu este insarcinata cu tripleti! Nicoleta Luciu a aflat ca va avea tripleti, conform Acasa Tv. Ea s-a declarat foarte fericita ca va avea multi copii. Nicoleta este insarcinata in luna a patra si isi petrece majoritatea timpului in pat, din cauza ametelilor si greturilor. Actrita din "Iubire si onoare" este nerabdatoare sa devina din nou mamica. Ea este de parere ca secretul unei familii fericite se datoreaza copiilor, urmati de iubire, respect si intelegere. Nicoleta a declarat ca a preferat sa nu spuna nimic despre sarcina, pana la trei luni, pentru a se asigura ca totul este in regula, scrie Cancan.

Miley Cyrus, foarte sexy in bikini pe plaja. Faimoasa vedeta sta de cateva zile in atentia tabloidelor internationale avand in vedere ca este la inceputul unui turneu mondial care a debutat incendiar in Chile. Dupa concertul de debut, Miley, cunoscuta pana nu demult ca o "cumintica" a socat publicul prin tinuta ei provocatoare si prin dansurile cat se poate de sensuale din timpul prestatiei, ajungand sa fie luata la ochi de critici. Se pare insa ca Miley are un mesaj clar de transmis si ca vrea sa se remarce din ce in ce mai mult ca femeie, scapand astfel de eticheta de fetita cuminte pe care a avut-o pana acum, anunta Click.

Lady Gaga si Madonna sunt verisoare. Cantaretele Lady Gaga si Madonna sunt verisoare de gradul al noualea. Descoperirea a fost facuta de Chris Child, un expert in genealogia vedetelor de la Hollywood, care, dupa cercetari amanuntite, a prezentat presei americane o serie de dovezi in sprijinul afirmatiilor sale. Se pare ca Lady Gaga, in varsta de 25 de ani, si Madonna, in varsta de 52 de ani, ar avea ca stramos comun o familie de fermieri care au parasit Franta si s-au stabilit in provincia Quebec din Canada in anii 1600. "Cand am vazut ca Lady Gaga are stramosi canadieni de origine franceza, m-am gandit ca ar putea fi ceva interesant acolo. Sunt verisoare de gradul al noualea", a declarat Chris Child, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu si-a muscat de san o prietena. Bianca a luat-o razna de cand relatia ei cu "Printul" s-a destramat. Roscata se comporta ciudat pe strada si pare ca nu-i pasa de ochii lumii. Sambata spre duminica, mult dupa ora 00.00. Bianca Dragusanu nu are somn. Andrei Cristea a ramas in sufletul ei, iar ruptura dintre cei doi a facut-o pe frumoasa asistenta a lui Dan Capatos sa calce strazile Bucurestiului. Si-a luat o prietena cu ea, a apasat adanc pedala bolidului X6 si a ajuns, cat ai clipi, in fata unui club. S-a razgandit. Si-a lasat doar prietena acolo. Ea a plecat, de una singura. Pe drum, a "racolat" doua cunostinte feminine, alaturi de care avea sa faca show. Dupa ce a testat un magazin alimentar, de unde nu si-a cumparat insa nimic, Bianca a inceput dezmatul. Pe una dintre insotitoare a muscat-o, brusc, de unul dintre sani, scrie Cancan.