Fostul iubit al Evei Kent se dezbraca pentru Bianca. Spiritele s-au incins la filmarile pentru "Burlacita": Andrei Jilavu, fostul iubit al Evei Kent, dovedeste ca e dispus sa faca orice pentru a o cuceri pe Bianca. Tanarul i-a oferit vedetei, chiar la prima intanire, un dans lasciv, in timpul caruia si-a dat camasa jos, aratandu-i pectoralii bine lucrati, in speranta ca astfel va reusi sa o impresioneze din start. Cei 20 de participanti la show-ul "Burlacita", care se va difuza incepand cu data de 7 iulie, la Antena 1, trebuie sa parcurga un drum lung si anevoios pentru a-i intra in gratii Biancai Dragusanu. Stilistul Andrei Jilavu, fostul iubit al actritei porno Eva Kent, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai indrazneti, caci inca de la prima intalnire i-a oferit vedetei un cadou pe masura: o reprezentatie de striptease ca la carte. Imbracat la patru ace, Jilavu si-a dat jos sacoul, apoi a descheiat rand pe rand nasturii camasii, pe ritmurile muzicii, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Tonciu, ti-ai rupt genunchii de la sex? Andreea s-a laudat adesea ca ii place sa-si loveasca fruntea de buricul lui Mitea, in fiecare seara. Andreea Tonciu are picioarele ciuruite, dar tot in fusta scurta umbla, de parca ar vrea sa atraga compasiunea prietenelor. Nu a batut-o iubitul ei, Nicolae Mitea, asa cum s-a mai intamplat, ci probabil s-a julit cand a ingenuncheat in fata fotbalistului, in timpul unei partide de sex. Daca chipul ii radia de fericire, picioarele ei aratau ca dupa razboi, caci era plina de julituri si vanatai. La intrebarile insistente ale prietenilor, ea a inceput sa rada zgomotos: "Am cazut pe scarile unui club, cand am fost la ziua Sanzianei Buruiana", ne-a declarat ea. Nimeni nu i-a dat insa crezare, mai ales ca fosta asistenta tv s-a laudat, in luna mai, la "Un show pacatos", ca ii place sa ingenuncheze in fata lui Mitea: "Ii lovesc buricul lui Nicky cu fruntea, aproape in fiecare seara. Imi place". Probabil ca tot in urma unei nopti de amor fierbinte cu el au fost dobandite si semnele ce-i brazdeaza acum picioarele. Tonciu s-a batut de multe ori cu pumnul in piept ca ea si Nicky se iubesc atat de mult incat nu le ajung patru numere de sex, pe noapte: "Cum credeti ca obtin eu un asa corp?", a declarat ea pentru Click.

Mariana Moculescu, atacata in mod barbar: "m-a tarat de par, m-a muscat de mani si de san". Scandalul dintre Mariana Moculescu si Cristi, fostul ei iubit, este departe de a se fi incheiat. Certuri, batai, amenintari si, mai nou, urmariri in toiul noptii, tot acest tablou de groaza a convins-o pe Moculeasca sa apeleze inca o data la politie. Ea spera sa-l vada pe Cristi dupa gratii, dar s-ar multumi si ca acesta sa fie pedepsit macar cu o amenda. Cearta monstruoasa din club, cand s-au injurat si s-au batut, nu numai ca nu a pus punct conflictului dintre Mariana si Cristi, ba chiar l-a amplificat. Vedeta nu a uitat momentele in care a fost batuta de Cristi, iar zilele trecute s-a dus din nou la politie, in speranta ca acesta va fi pedepsit: "Am depus o noua plangere la Sectia 13. Nu mai pot sa stau cu mainile in san. Mi-a dat cu pumnii in cap, m-a scuipat pe fata, m-a tarat de par, m-a muscat de mani si de san. Eu m-am speriat, ca mama a murit de cancer la san, iar o vanataie poate crea multe probleme. As vrea sa faca inchisoare, dar si o amenda daca ar lua ar fi bine", a mai spus Mariana, citata de Cancan.

Uite cum se indoapa Oana Lis. Risca sa nu mai incapa in rochia de mireasa. Oana Lis nu-si face probleme ca ar putea lua proportii chiar inainte de nunta ei cu Viorel, care este programata peste doar doua saptamani, mai precis pe 10 iulie. Vedeta a fost surprinsa indopandu-se cu dulciuri intr-o cafenea situata in Mall Baneasa. Dupa o zi istovitoare, Oana s-a rasfatat cu mai multe prajituri delicioase, pe care le-a devorat in doar cateva minute. De-a lungul timpului, Oana a tinut mai multe diete, dar nici una nu a dat rezultatul scontat. "Lis ma place mai degraba grasa", a declarat vedeta in nenumarate randuri, scrie Click.

Brigitte Sfat si Ilie Nastase se pregatesc de nunta. Brigitte Sfat si Ilie Nastase sunt invitati la nunta Printului Albert de Moncao. Brigitte va purta la eveniment una dintre cele trei rochii primite de la Ilie Nastase cu ocazia implinirii unui an de relatie. "Ma simt confortabil, rochia am ales-o special pentru asta. Palaria asta nu prea vrea sa stea", spus Brigitte Sfat. "Nunta va incepe maine, pe 30 iunie, cu un concert rock'n'roll, dupa aceea cununia civila si cea religioasa, unde noi vom purta tinutele de seara. Cred ca petrecerea va tine trei zile. Albert este foarte dragut, nu este o persoana care are un zid in fata lui, mai ales cu Ilie, pentru ca sunt prieteni. Nu avem emotii pentru ca este un om extraordinar. La nunta noastra nu mai vrem sa ne gandim, pentru ca s-au tot gandit altii pentru noi", a mai spus Brigitte, citata de Cancan.