Razvan Ciobanu poarta pantofi cu toc! Nonconformistul designer Razvan Ciobanu socheaza din nou! Dupa ce in trecut a inscriptionat tricouri cu sloganul "Alup igus", Ciobanu a aparut marti seara, la Premiile VIP, desfasurate la piscina Ambasad' Or, incaltat cu pantofi cu platforme de aproape zece centimetri. Ciobanu a atras ca un magnet toate privirile, mai ales ca a afisat un mers de felina atunci cand s-a suit pe scena ca sa-si ridice premiul pentru "Cel mai bun designer", anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Beatrice, presupusa iubita a lui Pepe, locuieste intr-o casa de peste un milion de euro. Beatrice Tican, despre care presa a scris ca ar fi noua cucerire a lui Pepe, este o rasfatata a sortii. Frumoasa bruneta locuieste cu parintii intr-o vila de un milion de euro. In livingul casei stau atarnate candelabre cu cristale Swarovski, iar mobilierul este facut pe comanda, in Italia, de unde au venit si corpurile de iluminat. "Mobilierul este facut pe comnada, e din Italia. Candelabrele sunt tot din Italia, sunt cu cristale Swaroswki", a declarat Beatrice, pentru emisiunea Povestiri de noapte, scrie Libertatea.

Pamela de Romania, pipaita pe fund de stilistul Hentz! De cand l-a parasit pe regizorul George Ciubotaru, in jurul Pamelei de Romania roiesc admiratorii. Ultima ei "victima" este chiar stilistul Florin Hentz, care are mai nou grija nu doar de podoaba ei capilara. Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click! harjonindu-se in plina strada. Astfel, cand Pamela s-a aplecat sa ia ceva din portbagajul masinii, Hentz a profitat de ocazie si, atras de formele apetisante ale blondei, a pipait-o fara jena pe posterior in vazul lumii, informeaza Click.

Vantul, bata-l vina! Taylor Swift a ramas in chiloti pe scena. In timpul concertelor, artistii au parte de multe ori de cele mai bizare situatii. Intr-o postura stanjenitoare a fost pusa si Taylor Swift intr-un show in State cand vantul i-a ridicat fusta chiar in fata fanilor. Taylor Swift a avut de furca cu vantul la un concert din Statele Unite. In timp ce canta melodia "You belong to me", vantul i-a ridicat rochia artistei si fanii s-au putut bucura de o priveliste incantatoare: chilotii preferatei lor. Vedeta a facut fata cu brio peste momentul delicat si si-a continuat recitalul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Integral in Libertatea.

"Printul" o insala pe Bianca! Adrian Cristea s-a combinat cu Lesu. Fotbalistul lui U Cluj se intalneste pe ascuns de cateva saptamani cu o bruneta focoasa, care a trecut si prin patul lui Costi Ionita. Adrian Cristea este un tip imprevizibil si in afara gazonului. Desi s-a impacat cu Bianca Dragusanu si parea fericit alaturi de asistenta de la Antena 1, "Printul" nu a incetat sa se uite la femeile din jur. De curand, fotbalistului i-a cazut cu tronc Olivia Lesu, o femeie cu forme la fel de generoase ca ale Biancai, si a trecut la atac. Surse din anturajul jucatorului de la U Cluj sustin ca acesta s-a intalnit in secret cu Olivia de mai multe ori si cei doi s-ar fi combinat, scrie Cancan.

Uite-o pe Lady Gaga in sanii goi! Solista te lasa in coada de peste, deoarece initial ai impresia ca o sa-i admiri sanii in toata splendoarea, iar mai apoi iti dai seama ca de fapt, vedeta poarta un costum ce are culoarea pielii. Pe de alta parte. in cateva secvente, Gaga este goala, doar ca isi tine mana peste sani, astfel incat nici atunci nu ai noroc sa o vezi mai dezbracata, informeaza Libertatea.

Ce palat si-a ridicat Dan Voiculescu! Senatorul Dan Voiculescu si-a construit in Corbeanca o vila cu design futurist, dar care arata ca un buncar. Domeniul este imprejmuit cu garduri de beton, inalte de 2 metri, la poarta sunt tot timpul agenti de paza, iar casa are pereti masivi placati cu granit. Vila nu este, insa, trecuta pe numele "mogulului". Dan Voiculescu are impreuna cu familia circa 180 de milioane de euro, potrivit Forbes, 500 Miliardari. In urma cu patru ani, acesta a inceput constructia vilei din Corbeanca, in mijlocul padurii, anunta Click.

Oana, femeia cu sanii ca pepenii, nu se bazeaza doar pe atuurile fizice. Cancan a descoperit cine este fata cu cei mai mari sani naturali din Romania! O cheama Oana, are 23 de ani si este din Busteni. Din pacate pentru multi, este casatorita, nunta ei cu Daniel avand loc anul trecut, in septembrie. Pentru ca are un bust atat de generos, a primit oferte de a promova diverse produse, dar a refuzat. Motivul? Nu vrea sa reuseasca ceva datorita sanilor. Dupa Oanase intorc toate privirile, mai ales daca poarta bluze mulate care ii scot si mai mult in evidenta bustul generos. Chiar daca nu par, sanii ei sunt suta la suta naturali. "Multi cred ca am silicon, dar nu am. Asa sunt ei. Nu m-am gandit niciodata sa imi fac o operatie de micsorare. Multi ma intreaba daca ma doare spatele din cauza greutatii lor. Nu ma doare, nu am nicio problema. De fapt, singura mea problema este ca nu vreau sa ma ajute sanii sa reusesc ceva in viata, relateaza Cancan.

Daniela Crudu trage tare să dea burta jos. Daniela Crudu a început să-i ia în serios pe cei care o critică pentru faptul că în ultima perioadă a cam căpătat forme. Aşa se face că bruneta de la Antena 1 a început să tragă tare pentru a da jos burtica. De o lună a trecut la regim şi se antrenează aproape zilnic, într-un parc din Bucureşti. Daniela se trezeşte în fiecare dimineaţă foarte devreme, cu toate că acesta e unul dintre lucrurile pe care Cruduţa le urăşte foarte tare, şi fuge în parc. Aici o aşteaptă antrenoarea sa personală, care, de altfel, i-a şi recomandat mişcarea în aer liber în loc de cea în spaţii închise. Intregal in Libertatea.