Nicoleta Luciu gravida cu trei copii! S-a ingrasat enorm!Asa cum era de asteptat Nicoleta s-a ingrasat foarte mult, mai ales ca fiecare bebelus cantareste 1,5 kilograme. Vedeta Acasa TV a aflat acest lucru cand a fost la ecograf, insotita de o echipa a "PoveStirilor adevarate".

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

VIDEO Cancan prezinta imagini in exclusivitate cu Simona Gherghe si Dana Mladin in vacanta in Grecia! "Ce este asa anormal sa te duci in vacanta cu o prietena?" a reactionat Simona. Cele doua au plecat impreuna in concediu in Grecia si au fost foarte apropiate, subiect prezentat in exclusivitate in revista CIAO!. Din informatiile pe care le au paparazzii nostri, Simona si Dana au impartit aceeasi camera.

Inna, sexy intr-o rochie mulata la un show in Germania! Uite ce fund bombat are! Artista a participat recent la cateva show-uri in Germania, iar pe covorul rosu a pasit intr-o rochie mulata pe fund. Inna a ales sa se afiseze in pantofi marca Jimmy Choo si o rochie splendida Herve Leger. Rochia vedetei se mula perfect pe posteriorul ei bombat, care seamana cu fundul legendar deja al lui Kylie Minogue.

Lui Botezatu i s-a facut sila de romani!Catalin Botezatu e profund suparat pe societatea in care traieste, pentru ca nu este deschisa catre orientarile sexuale diferite de cele considerate normale. "Mi-e sila si mi-e scarba de societatea in care traiesc. Ne e rusine sa recunoastem ca ne plac femeile care fac dragoste in fata noastra", a spus Botezatu la CANCAN TV. Catalin Botezatu a reactionat vehement la ideea ca Simona Gherghe are o relatie cu o femeie, dar e sigur ca e treaba fiecaruia ce face in dormitor si cu cine.

Claudia Pavel, cu sanii la vedere! Uite ce sutien "animal print" are! "Mana sus cine mai vrea sa fie vara! :-)", a scris Claudia Pavel pe pagina sa de pe reteaua de socializare. Claudia a postat o fotografie in care apare cu un san la vedere, acoperit putin de un sutien cu imprimeu tip leopard, ca orice vedeta care se respecta si nu vrea sa isi arate "din prima" toate farmecele.

Beatrice Tican a incaput pe brate puternice! S-a cuplat cu un fost boxer de la Dinamo. Nici nu a incheiat bine idila pe care a avut-o cu Pepe, ca Beatrice Tican s-a aruncat in alta. De aceasta data, barbatul care i-a sucit mintile brunetei de 19 ani, putred de bogat, este Daniel Neacsu, un fost boxer de performanta legitimat la clubul Dinamo.

Marioara Zavoranu isi povesteste viata sexuala! Vezi aici detalii uluitoare despre prima ei noapte de amor! Desi se stiau de mici, timp de doi ani, Marioara si sotul ei au impartit doar sentimente. "Felul lui de a fi era deosebit. M-a iubit foarte mult, venea seara si ma lua de la liceu, ne indragostiseram, ne plimbam prin parcuri. Nu stateam impreuna, eram tot fata mare si m-a dus la un prieten de-al lui, in Floreasca", a povestit ea la CANCAN TV.