Buzele tale, doua sandale! Video-ul asta te va face sa mori cand o sa intelegi ca alea chiar sunt buzele lui. Un exemplu cert este omul din imagine ale carui pierce-uri in buze au lasat masca omenirea. Un reportaj realizat in acele locuri de catre un post tv de specialitate a scos la iveala aceste realitati. Omul si-a bagat in buze doua vase de lemn pe care le foloseste pe post de buze. Din pacate, aceasta "fita" ii face foarte greu traiul, iar barbatul intampina dificultati pana si la a bea apa, relateaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un papagal care plecase de acasa le-a spus politistilor adresa stapanei sale. Pasarea a zburat duminica dimineata din locuinta aflata in orasul Sagamihara si a fost prinsa de un japonez care l-a dus la politie. In prezenta autoritatilor pasarea a repetat de trei ori numele orasului si adresa locuintei stapanei. Proprietara il invatase pe animalul sau de companie adresa pentru ca a mai pierdut in trercut un papagal si nu vroia sa se repete povestea, scrie Libertatea.

Trage 1,6 tone cu pleoapele. Se intrec in sporturi extreme care par foarte dureroase. Trag tone de fier cu urechile, pleoapele sau chiar cu penisul. Daca ar exista mai multi ca ei, firmele care se ocupa cu tractari auto ar da, cu siguranta, faliment. Yang Guanghe este un chinez de 35 de ani cu un talent cel putin bizar: trage masinile cu pleoapele. La Festivalul Florilor de Cires din Guangzhou, China, barbatul a facut o demonstratie, tragand masina de 1,6 tone legata de pleoapele sale. Integral in Click.

Rusii construiesc o baza pe Luna in 2030. Agentia spatiala rusa a anuntat, recent, ca in 2030 va incepe constructia unei baze pe Luna, primele zboruri spre satelitul natural al Pamantului urmand sa fie facute apoi peste numai doi ani. Pentru inceput, rusii vor lansa niste sonde care sa determine pozitia cea mai buna pentru aselenizare si apoi alte sonde care sa cartografieze, sa aduca probe si abia dupa aceea sa inceapa sa trimita echipamente pentru constructia propriu-zisa. Agentia spatiala rusa ar vrea insa un aliat in demersul sau, propunandu-le o colaborare atat americanilor, cat si chinezilor, informeaza Libertatea.

El este barbatul care satisface toate femeile din familie. Si nici una nu se supara. Joe Darger are 43 de ani si 3 neveste: surorile gemene Vicki si Valerie Darger si verisoara lor, Alina. Sunt mormoni fundamentalisti din Salt Lake City, Utah. Barbatul locuieste impreuna cu toate cele trei neveste si cu cei 24 de copii ai lor. De 22 de ani, Joe are propria-i firma de constructii. Destoinicul Joe avea 18 ani cand a inceput sa sa intalneasca, simultan, cu Vicki si cu verisoara ei, Alina, relateaza Libertatea.