Transformare uimitoare! Dintr-o grasana de 115 kg a ajuns un fotomodel ce frange inimi. Tatyana Rybakova, o tanara din Rusia, este un exemplu clar al faptului ca un trup perfect depinde, in mare masura, de ambitia fiecaruia dintre noi. In adolescenta, tanara ajunsese sa cantareasca 115 kilograme, iar mancarea era una dintre placerile ei cele mai mari. Rusinata de trupul ei, Tatyana nu iesea in oras cu prietenii, preferand sa stea singura in casa, unde nu o vedea nimeni. Dupa liceu, fata a fost admisa la facultate si a realizat ca, daca vrea sa fie fericita, va trebui sa faca ceva cu aspectul ei fizic. Astfel, cu ajutorul unui antrenor de fitness, Tatyana a slabit pana la 51 de kilograme, aratand acum impecabil, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un pom fructifer a socat oradenii. Corcodusul care rodeste prune si caise. Patru feluri de fructe pot fi culese dintr-un corcodus sadit de un oradean pe strada Stefan cel Mare. In schimb, in pomul fructifer nu se gaseste nicio corcodusa. Uimiti, oradenii isi fac cruce si se minuneaza cand vad pomul fructifer incarcat de piersici, caise, nectarine si prune. Minunea se datoreaza oradeanului Gheorghe Tanca (43 de ani), care a altoit pomul in urma cu cinci ani, iar in ultimii trei ani copacul a facut patru feluri de fructe, anunta Cancan.

Record mondial! A mancat 61 de greieri in 60 de secunde. Il cheama Richie Magic, are 57 de ani si este de profesie magician. Americanul a reusit recent sap intre in Cartea Recordurilor dupa ce a mancat in timp record 61 de greieri. Pentru savurarea insectelor nu i-au trebuit decat 60 de secunde. El l-a devansat astfel pe Don Wilson, care in 2009 a reusit doar 37 in acelasi interval de timp. Magic mai detine un titlu mondial: in 2011 a stins pe limba, in 60 de secunde, nu mai putin de 70 de tigari, informeaza Click.

Vezi cu cine isi ia limba in gura un sofer de autobuz. Situatie cel putin inedita intr-o rezervatie naturala din Arizona. Un sofer de autobuz, care transporta turisti s-a trezit brusc pupat printr-o fereastra deschisa. Cea de la care si-a luat sarutul cu pricina nu este o femeie, ci o girafa. Cum autobuzul era parcat, girafa s-a apropiat de geamul deschis sI nici una-nici doua si-a bagatul capul pe fereastra sI, cu limba scoata, s-a dus direct spre sofer, pe care l-a luat la pupat, spre amuzamentul calatorilor, scrie Cancan.

Reactia elevilor de la o scoala din Brazilia, cand au vazut fundul dansatoarelor, de nepretuit. O petrecere desfasurata la o scoala din Brazilia a devenit un adevarat motiv de bucurie pentru elevi, care si-au implinit visul de a vedea si altceva in afara de colegele lor deloc sexy. Mai exact, in timpul unei coregrafii spectaculoase, dansatoarele le-au aratat fundul copiilor. Scena i-a lasat pe baieti cu gura cascata la propriu, informeaza Click.