A fost creat cosciugul-discoteca. Producatorul american de cosciuge Robert Nogoy vrea neaparat sa-si socheze clientii. El a inventat un sicriu prevazut cu instalatie de karaoke pentru amatorii de senzatii tari la petreceri. Clientii nu au intarziat sa apara, ei gasind ca este o experienta de neuitat sa te distrezi cu un cosciug-discoteca la petrecerea de Halloween. Au fost insa si multi critici, care cred ca inventia lui Negoy e o gluma proasta, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Moartea poate fi amuzanta! Tragedii bizare, care par glume proaste ale destinului. Acum 29 de ani, in Buenos Aires, un caine a cazut de la geam, de la etajul 13 al unei cladiri. Ce a urmat pare dintr-un film. Animalul a cazut pe o femeie de 75 de ani pe care a ucis-o pe loc. Un barbat care a vazut intreaga scena si a ramas mut de uimire, pe trecerea de pietoni, a fost accidentat mortal de un autobuz, iar un altul, care a fost si el martorul scenei ciudate a facut infarct si a decedat pe loc. Un pitic pe nume Od, care lucra la un circ din Thailanda, a murit in timpul unei acrobatii. El a sarit pe o plasa elastica si fiind foarte usor a zburat mai mult decat isi propusese... direct in gura unui hipopotam care tocmai casca. Pentru ca aceste animale inghit obiecte mari din reflex, hipopotamul la inghitit si pe Od, care a murit, anunta Libertatea.

Ea ii bate la fundul gol pe cei mai tari directori americani. Viseaza sa joace intr-un film la Hollywood, are 23 de ani si a absolvit colegiul. Insa pana atunci se "multumeste" sa castige peste 300.000 de dolari pe an, batandu-i la fundul gol pe directorii de pe Wall Street, pe bancheri si pe presedintii multinationalelor. "Am incercat sa ma angajez ca bucatar la unul dintre restaurantele din New York. Insa nu m-a angajat nimeni. In schimb, unul dintre bucatarii pe care ii vedem la televizor mi-a propus sa il... bat si sa il umilesc.L-am refuzat initial si timp de sase luni m-am dat peste cap sa ma angajez. Apoi, am cedat si mi-am zis ca a venit vremea sa fac niste bani", a declarat Nia pentru NY Mag. "Am trei porci. Putred de bogati toti trei si extrem de darnici. Ii bat de le suna apa in cap, ii umilesc si ii violez. Pe Tim, de exemplu, care conduce un fond de investitii de top din SUA, il pun chiar sa se violeze singur anal. Iar in ceea ce priveste banii, nu e nici o problema: ii storc efectiv", a povestit Nia, sub protectia anonimatului, informeaza Click.

Astea sunt cele mai animalice frizuri pe care le-ai vazut vreodata! Cine si-a dorit macar o data sa iasa in evidenta are toate sansele sa o faca daca ar adopta una dintre aceste coafuri animalice prezentate mai jos. FIX banc, lider in produse de par in Filipine, a creat o linie de produse de coafura, care a uimit inca de la prima aparitie. Stilistul Mark Anthony Sumaray a facut niste tunsori incredibile care imita doua animale. Prima dintre acestea este un paianjen si reuseste sa raspandeasca groaza printre privitori. Cea de-a doua frizura este o soparla gecko care sta cuminte pe capul puratorului. Campania se adreseaza tinerilor nonconformisti care vor sa se faca remarcati oriunde ar aparea, scrie Libertatea.

Cel mai mare sutien din lume, vandut cu 4.481 de euro. Cel mai mare sutien din lume, creat pentru a promova o campanie de prevenire a cancerului mamar, denumita "Wear It Pink", a fost vandut la licitatie cu suma de 4.481 de euro. Proprietarii site-ului GoldenPalace.com au cumparat acest articol de lenjerie intima urias, participand la licitatia organizata pe eBay. Sutienul roz fosforescent, lung de 30 de metri, se adauga astfel colectiei detinute de aceasta companie, care cumpara tot felul de obiecte ciudate din lumea intreaga, anunta Click.