Ea este femeia care a murit de la prea mult sex! O studenta de 28 de ani din Germania a fost omorata de partenerul ei suedez, de 31 de ani, in timpul unei partide de sex masochist. Acum, barbatul raspunde in fata legii pentru faptele lui. Folosind un bat de lemn masiv, barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a lovit-o pe studenta germana, de 123 de ori, dupa ce i-a umplut gura cu carpe sa nu tipe. Cei doi se cunoscusera la facultate in Suedia, cand tanara se afla acolo pentru un schimb de experienta. Dupa ce ea s-a intors acasa, cei doi au continuat relatia. In octombrie, ea si-a vizitat iubitul. 9 zile mai tarziu, era moarta! El a spus ca fata s-a transformat in sclava lui sexuala de bunavoie, dar cuvintele pe care ea le-a scris in jurnal, spun altceva: "Sunt supusa lui, dar nu sunt masochista". Acum, barbatul este acuzat de omor si procesul pentru stabilirea vinovatiei lui va incepe saptamana viitoare, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Penis de doi metri, asezat in fata Procuraturii din Chisinau. Un moldovean a amplasat in fata Procuraturii din Chisinau, in semn de protest, un penis inalt de doi metri, pe care era lipit chipul unui politician moldovean. Potrivit unimedia.info, Matasaru si-a exprimat astfel nemultumirea fata de coruptia care persista in institutiile de drept. "Pentru procurorii corupti care ne fac viata insuportabila am facut acest protest elictibil. Acest trandafir de doi metri reprezinta democratia din Republica Moldova. Intr-un mod alegoric am ales fabula "Gaza". Ori, unde nu s-ar afla procurorii, le este bine si le este indiferent de soarta altora. Acest mesaj il transmite si fabula "Gaza", a subliniat Matasaru. Penisul inalt de doi metri a fost luat, in cursul zilei de astazi, de autoritati, anunta Libertatea.

Va vine sa credeti? Turbanul asta cantareste 76 kg. Baba Mastana, un barbat de 48 de ani din Punjab, India, cara in cap un ditamai turban ce cantareste 76 de kilograme. Turbanul de peste un metru inaltime este facut din 182 de metri de material. "Este mesajul meu catre lume. Cu ajutorul lui spun oamenilor sa renunte la violenta si sa duca o viata de pace", explica gurul indian. In fiecare noapte, discipolii sai desfac turbanul si dimineata i-l infasoara la loc. Barbatul planuieste sa faca un turneu in zonele afectate de terorism din Afganistan si Pakistan pentru a duce mesajul sau de pace, informeaza Click.

Prostituata Lola are 71 de ani! Uite cum isi face reclama. Sygun Liebhart e o femeie de 71 de ani din Connecticut, care se prostitua sub numele Lola. Ea a fost arestata recent, dupa ce autoritatile au descoperit cu ce se ocupa batrana. "Gaina batrana face supa mai buna. O frumusete care s-a conservat foarte bine. Sunt naturala si cu bustul mare (38DD). Sexy, in forma si prietenoasa." Asa suna anuntul prin care Lola, prostituata de 71 de ani, isi atragea clientii pe un site de matrimoniale. Si, daca ai crede ca femeia nu prea ar fi avut clienti din cauza varstei inaintate, te inseli. Sygun Liebhart avea o gramada de clienti, motivul principal fiind, potrivit autoritatilor, pretul pe care il practica. Femeia cerea 150 de euro pentru o partida de amor ca la carte, toata noaptea, spre deosebire de mai tinerele ei colege, care cereau circa 300 de euro, scrie Libertatea.

Moare daca nu mananca par de pisica. "Sunt dependenta de parul de mata", sustine Lisa, o femeie de 43 de ani din Detroit, SUA. Pana acum, aceasta zice ca a inghitit peste 3.200 de ghemotoace de par de pisica. Lisei ii place la nebunie si sa linga blana felinei ei. O spala cu limba precum animalul face cu puii sai, dar niciodata nu o atinge in zona fundului, precizeaza femeia, care sustine ca dependenta ei de par de pisica a inceput in urma cu 15 ani, anunta Click.

Dintr-o tanara grasuna s-a transformat intr-o finalista la Miss Anglia. Nadina Knight, Miss Northampton, s-a transformat dintr-o tanara cu greutate intr-una din cele mai frumoase fete din Anglia. Acum, fata dezvaluie cum a reusit acest lucru. Nadina ajunsese sa cantareasca 100 de kilograme, indopandu-se cu produse fast food si cu alcool. Tanara a realizat cat de mult s-a ingrasat abia dupa ce a vazut mai multe fotografii cu ea pe Facebook si dupa ce mama sa i-a atras atentia. "Mama era ingrijorata, intrucat ea are diabet si ii era frica pentru sanatatea mea. Atunci mi-am dat seama ca are dreptate. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut pe Google sfaturi despre traiul sanatos", povesteste Nadina. "Nu am vrut sa tin dieta ca prietenele mele, am vrut doar sa pierd greutate intr-o maniera sanatoasa", mai spune tanara, informeaza RTV.