Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national. In unele judete ale patriei, doar 30% dintre candidati reusesc sa obtina permisul de conducere din prima incercare. Printre cei mai nepriceputi soferi se numara cei din Harghita si Covasna, Giurgiu si Olt. Candidatii din Harghita pica cel mai mult la examenul de condus. Un procent de peste 67% dintre harghiteni nu au reusit sa ia permisul auto din prima incercare. Ei sunt urmati de cei din judetul Giurgiu (66,47%) si Covasna, cu 66,44% de picati. Rezultate rusinoase au obtinut si oltenii, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto. Toata lumea viseaza sa se imbogateasca peste noapte. Iar cel mai simplu mod de a deveni milionar cat ai clipi este sa joci la Loto. Multi completeaza biletele in care-si pun toate sperantele, insa putini sunt aceia carora chiar le surade norocul. Iata ce pasi ar trebui sa urmezi ca sa pui mana pe cele 7 milioane de euro! Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane,te invata ce sa faci ca sa pui mana pe potul cel mare, scrie Click.

Cinci lucruri ciudate pe care le poti cumpara de pe Amazon. Daca esti in pana de idei in materie de cadouri pentru iubit sau iubita, arunca un ochi pe oferta de ciudatenii disponibila pe Amazon. Vei gasi cu siguranta ceva potrivit... Urina de lup. Aparent exista o piata pentru asa ceva iar principalii cumparatori sunt cei care au probleme cu daunatorii. Daunatori reprezentati aici de cerbi, capre salbatice sau iepuri. Aparent "solutia" comercializata de compania Deerbuster face o treaba minunata in a-i tine la distanta pe Bamby, Bugs Bunny si restul prietenilor lor dragalasi din padure, scrie Libertatea.

"I Will Always Love You", motivul pentru care o femeie a fost data jos din avion. Un pilot de la compania aeriana "American Airlines" a fost fortat sa faca o aterizare de urgenta, dupa ce o pasagera de la bordul aeronavei a refuzat sa nu mai cante hitul "I Will Always Love You" al cunoscutei interprete Whitney Houston, potrivit publicatiei Daily Mail. Reprezentatia solo a inceput in timpul zborului Los Angeles - New York, efectuat joia trecuta, si a devenit rapid greu de suportat, atat pentru pasageri, cat si pentru personalul de zbor, scrie Adevarul.

Atentatorul din Boston, idolul adolescentelor: "Imi e dor de el". Un numar tot mai mare de tinere isi exprima solidaritatea fata de Djohar Tsarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena responsabili pentru atentatul din Boston. Pe retelele de socializare, adolescentele se declara indragostite de tanarul de 19 ani si cer chiar eliberarea lui. Djohar Tsarnaev este comparat cu Justin Bieber, potrivit Daily Mail, iar fenomenul a ingrijorat autoritatile. Pe Twitter a fost creat un cont, FreeJahar97, care pledeaza pentru Djohar Tarnaev, iar pe Facebook exista un grup denumit "Djohar Tarnaev este nevinovat". Sustinatorii vor sa stranga bani pentru acesta si sa ii cumpere carti si mancare, scrie EVZ.

Le-au cusut buzunarele ca sa nu mai ia spaga! Medicii de la un spital privat din Iasi au primit uniforme antibacsis. Exista oare vreun roman care sa nu fi dat spaga la medicii sau asistentele din spitale? Ei bine, nu! Ca sa elimine aceasta practica, reprezentantii unei clinici private din Iasi au venit cu o metoda ingenioasa: au cusut buzunarele personalului medical. "Doamne fereste sa ajungi in spital, mai ales daca nu ai bani pusi deoparte!" Asta spune tot romanul, obisnuit ca daca nu da spaga, de la medici si pana la infirmiere, nimeni nu se uita la el. Pentru a descuraja pacientii sa bage "mici atentii" in buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iasi a luat o masura ingenioasa: a cusut toate buzunarele echipamentelor, scrie Click.

Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la "Doamna cu coasa"! Cultul "Sfintei Morti" ia amploare si deranjeaza Vaticanul! Un ciudat cult al Sfintei Morti are din ce in ce mai multi adoratori in Mexic, iar biserica catolica a luat atitudine, speriata de amploarea fenomenului. Presedintele Consiliului Pontifical pentru Cultura de la Vatican, cardinalul Gianfranco Ravasi, a spus ca inchinarea la Sfanta Moarte este "o degradare a religiei". De asemenea, inaltul prelat a acuzat ca aceasta practica este anti-religioasa. "Religia celebreaza viata, insa aici, la voi, este vorba de moarte. Este o blasfemie la adresa religiei", scrie Libertatea.

La un pas de dezastru. Cum arata cele mai periculoase aeroporturi din lume. Cine a calatorit cel putin odata cu avionul stie ca decolarea si aterizarea sunt cele mai delicate momente ale unui zbor, cand putini sunt pasagerii care nu-si amintesc despre dezastrele aeriene vazute in documentarele TV. Si nu doar pasagerii sunt cei care considera decolarile si aterizarile cele mai periculoase momente ale unui zbor, ci si majoritatea pilotilor, scrie EVZ.