Arata ca un bebelus de 9 luni, dar este mult mai mare! Nu o sa crezi ce varsta are de fapt. Ajifa are 19 ani, dar arata ca un bebelus. Mama ei, Apila Khatun, din India, spune ca micuta s-a nascut ca un copil normal in mai 1994. Ba chiar a inceput foarte repede sa mearga si sa vorbeasca. Ajifa a incetat sa mai creasca dupa ce a implinit varsta de doi ani. La 19 ani, cantareste numai 7,6 kilograme. Un caz similar exista in Brazilia. Nascuta la 7 mai 1981, Maria Audete do Nascimento are 30 de ani, dar arata ca un bebelus de noua luni, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Regina Marii Britanii a saracit. Are mai putini bani decat cel mai bogat roman. Informatii recente furnizate de membrii parlamentului britanic, date publicitatii, arata ca averea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ajuns la un "minimum istoric". Conform New York Post, averea reginei a scazut vertiginos, de la 35 de milioane de lire sterline, cat era in 2001, la numai un milion de lire sterline (aproximativ 1,6 milioane de doalari), cat inregistreaza astazi. Comparata cu averea celui mai bogat roman, Ioan Niculae - estimata, conform Top Capital 300, la 1,76 miliarde de euro - regina Elisabeta este SARACA. "Consideram ca trezoreria are datoria sa se implice activ in reviziurea cheltuielilor de intretinere si regandirea unui alt plan financiar si de management - insa a esuat", a sugerat Margaret Hodge, membra a Partidului Laburist, anuntaLibertatea.

Un barbat a ramas socat cand a vazut ce a nascut sotia lui! "Nu e posibil asa ceva". Doi tineri de culoare din Marea Britanie asteptau cu sufletul la gura momentul in care vor deveni parinti. Cand in sfarsit tanara a adus pe lume mult asteptatul copil, toata lumea a ramas socata de ce a iesit din burta ei. Poate parea incredibil, insa femeia a adus pe lume o fetita sanatoasa, blonda si cu ochi albastri, asta desi nimeni din familiile lor nu avea aceste trasaturi. Totul este cu atat mai ciudat cu cat ceilalti copii ai lor sunt cat se poate de normali. Barbatul a marturisit ca a ramas socat la vederea micutei, si spune ca a luat in calcul o infidelitate a sotiei. Din fericire cei doi au trecut peste aceste mici probleme si acum se bucura de minunea lor, informeaza KanalD.

Fenomen bizar in SUA: Bulgari de zapada ciudati care se rostogolesc singuri. Un fenomen ciudat si rar a aparut peste noapte in estul SUA - bulgari bizari de zapada, in forma unor gogosi sau unor tuburi, au fost descoperiti de localnici in mai multe zone ale tarii. Formatiunile delicate sunt extrem de usoare si de fragile, imprastiindu-se peste tot atunci cand sunt atinse, insa o parte din ele sunt suficient de inghetate pentru a te putea juca cu ele. Retelele de socializare au fost invadate, luni, cu imagini si filmulete ale acestui fenomen. Potrivit National Weather Service, fenomenul denumit "snow rollers" are nevoie de o combinatie perfecta de lumina, zapada lipicioasa, vant puternic si temperaturi rece pentru a se forma, scrieRTV.

M-ai parasit? Da-mi inapoi rinichiul! Dragostea cere sacrificii! Samantha Lamba a simtit-o pe pielea ei, incat si-ar fi dat viata sa-si salveze sotul. Dar isi vrea inapoi rinichiul dupa ce iubitul a parasit-o. Pentru Samantha Lamb din Devon, Marea Britanie, dragostea pentru sotul ei a fost mai presus de orice, incat i-a daruit un rinichi ca sa-i salveze viata. Operatia de transplant a fost un succes, dar dupa 3 ani de certuri, barbatul a rasplatit-o... plecand de acasa. Ziua in care a aflat ca Andy (45 de ani) o paraseste pentru cea mai buna prietena a sa a fost cea mai neagra din viata ei. Dezamagita de infidelitatea sotului, Samantha s-a hotarat sa divorteze si sa-i ceara inapoi rinichiul donat acestuia, pentru a-l oferi apoi altei persoane, anuntaClick.