Este vorba despre Joseph Minala, camerunezul care sustine ca are 17 ani si evolueaza la juniorii lui Lazio, dar care arata mult mai in varsta decat pretinde. Minala a reusit sa marcheze in Primavera TIM Cup, prilej de noi glume savuroase facute de suporteri pe seama varstei sale:

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "A condus autobuzul scolar pe care il frecventa Javier Zanetti"
  • "Am 17 ani. Jur pe viata nepotilor mei!"
  • "Are mai multi ani decit toti coechipierii sai de la juniori"
  • "Demonstreaza mai multa experienta decit orice jucator de virsta sa. E o adevarata promisiune pentru 2098"
  • "A dedicat golurile fiului sau, care implineste azi 45 de ani"

vezi toate glumele pe Gsp.ro.

Varsta mai multor jucatori de fotbal africani transferati la echipe din Europa a fost pusa sub semnul intrebarii de catre specialisti care sustin ca varsta lor este modificata in acte de catre impresari care-i declara mai tineri pentru a le putea gasi angajamente cat mai bune. De cele mai multe ori, verificarea veridicitatii actelor de identitate este foarte dificila din cauza regimului generalizat de coruptie din tarile de origine, se plang managerii cluburilor europene de fotbal.

Zilele trecute, antrenorul Jose Mourinho a fost inregistrat glumind pe seama varstei atacantului sau de la Chelsea, Eto'o, despre care spune ca nu stie exact ce varsta are. "Problema la Chelsea e ca imi lipseste un golgeter. Il am pe Eto'o, dar are 32 de ani. Sau vreo 35, cine stie?", a declarat antrenorul londonezilor.

Nici Romania nu a fost scutita de astfel de cazuri, existand mai multe discutii asupra varstei reale a fundasului transferat de Steaua de la Vaslui, Fernando Varela.