​Barbatul de 203 kg s-a ingrasat sa transporte droguri in colacii de la burta! Incredibil! Americanul Christopher Mitchell, de 42 de ani, a fost arestat de politisti pentru ca transporta droguri in faldurile de pe burta. Barbatul cantareste 203 kilograme. El s-a ingrasat special pentru a putea face trafic cu stupefiante. Era convins ca politistii nu si-ar putea imagina ca cineva si-ar ascunde drogurile in colacii de pe burta. Numai ca un caine al oamenilor legii i-a depistat cu usurinta taina, iar barbatul a fost arestat, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care un barbat a tinut un cal pe balcon! Un barbat din Polonia a reusit sa convinga un cal sa stea pe balconul sau, iar explicatia sa este una de-a dreptul halucinanta: Borys Kozlowski, din Grajewo, Polonia, a imprumutat animalul de la un prieten si, pentru ca nimeni sa nu il fure, a decis sa il pastreze, pana la intoarcerea prietenului, pe cal pe balcon. Barbatul din Polonia a folosit calul (care se numeste Dolina) la munca in gospodarie, dar pentru ca stapanul acestuia nu s-a intors la timp, polonezul a condus calul pe balcon, unde l-a tinut pana la inapoierea stapanului, potrivit realitatea.net. Un trecator amuzat a surprins animalul pe balcon, explicatia polonezului fiind una simpla: "N-am vrut sa il fure cineva. M-a ajutat sa tund peluza si nu as lasa nici aparatul de tuns iarba sa stea nesupravegheat", anuntaLibertatea.

Imagini spectaculoase de la eruptia celui mai mare vulcan al Europei. Muntele Etna, situat in Sicilia, Italia, ascunde cel mai inalt si cel mai activ vulcan al Europei. Acesta masoara aproximativ 3.340 de metri si aria de actiune a craterului este de peste 1250 km2. Aceasta arie impresionanta se datoreaza distrugerii partiale a conului vulcanic, cauzate de eruptiile repetate. Astfel, pe sufrafata vulcanului s-au creat peste 400 de cratere secundare ce produc eruptii mici, dar dese. O eruptie de mare intensitate, filmata noaptea, ne ofera imagini spectaculoase cu ceea ce e capabila natura sa creeze. Acesta ultima eruptie s-a produs in apropierea aeroportului din orasul italian, Catania, din fericire neinregistrandu-se victime sau pagube materiale importante. Localnicii sustin ca ultima eruptie majora s-a produs in 1992, de atunci, vulcanul fiind practic adormit, informeazaClick.

Cea mai perversa mama! Uite ce a facut de fata cu baietelul ei. Multe femei perverse si nebune exista pe lumea asta! Bruneta din imagine este mama, insa pozele pe care le face sunt demne nu de un parinte. Nici prostituatele de pe centura nu poarta astfel de haine. Multe femei perverse si nebune exista pe lumea asta! Bruneta din imagine este mama, insa pozele pe care le face ne fac sa ne dam seama cam care este profesia ei. Nici nu este greu de intuit, este cea mai veche, poate si cea mai cunoscuta, din lume. Femeia asta s-a imbracat precum ultima centurista: cu o tinuta transparenta care nu ascunde nimic! Dar chiar nimic, scrieKanalD.

Ninge in Estonia, in plina vara! S-a mai intamplat acum 32 de ani. Ninsori s-au inregistrat, marti, in Estonia, un fenomen rar care s-a mai petrecut in urma cu exact 32 de ani, pe 17 iunie 1982. "Ultima data cand a mai nins in iunie a fost exact acum 32 de ani, pe 17 iunie 1982", a declarat Helve Meitern, un reprezentant al Serviciului meteorologic eston, potrivit realitatea.net. "Noaptea trecuta, temperaturile au scazut sub zero grade Celsius. Acest gen de anomalie este cauzat de schimbarile climatice, dar nu putem fi siguri", a adaugat Meitern. Valul de frig din Estonia intervine dupa temperaturi de 30 de grade Celsius inregistrate in mai in acest stat baltic, anuntaLibertatea.

Anglia a ramas fara cocaina pe perioada Campionatului Mondial din Brazilia. Cum fotbalul este singurul lucru care este mai iubit de englezi decat cocaina, calculele iubitorilor au fost date peste cap de raidurile politiei. Acest lucru a dus la o adevarata criza pe piata neagra din Regatul Unit. Potrivit vice.com, politistii englezi si-au luat job-ul in serios si au curatat strazile Angliei de cocaina. Acest lucru a dus la o adevarata seceta, preturile crescand vazand cu ochii, iar puritatea produsului avand de suferit. Iubitori de fotbal, cocaina si bere, tinerii din Marea Britanie sunt foarte dezamagiti de faptul ca nu pot intampina acest Campionat Mondial conform planurilor. Nici echipa nationala nu-i ajuta pe acestia. In primul meci, Gerrard si compania au fost invinsi de Italia lui Pirlo si Ballotelli, infrangere greu de digerat de huliganii englezi, fara cocaina cea de toate zilele, informeazaClick.