Cel mai infricosator pod din lume este facut din sticla. Cel mai infricosator pod din lume a fost inaugurat recent, in localitatea Yueyang din provincia chineza Hunan. Podul pietonal suspendat este construit partial din sticla si ii inspaimanta pe cei care au rau de inaltime si nu numai. Cu o inaltime de 180 de metri, podul pietonal traverseaza o vale lata de 300 de metri. Inginerii chinezi au proiectat o portiune din sticla, chiar in mijlocul podului, care permite turistilor sa admire valea adanca de sub picioarele lor. Daca turistii intra in panica si paralizeaza de frica in mijlocul podului sunt ajutati sa termine traversarea de angajati pregatiti special pentru situatii de acest fel, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A primit o factura de 70.000 de lei la mobil. Cu ce si-a incarcat o tanara factura. O femeie s-a trezit cu o factura de-a dreptul uriasa dupa ce si-a folosit telefonul si a descarcat de pe internet doua episoade ale unui sitcom, in timp ce era in vacanta. Patricia Al, 23 de ani, din Londra, a primit acasa o factura de 12.500 de lire sterline (aproximativ 70.000 de lei) dupa ce a descarcat doar doua episoade din sitcomul "My Family", difuzat de BBC, relateaza Daily Mail. Tanara era in vacanta, in Turcia, si a utilizat reteaua Wifi a hotelului pentru a descarca episoadele de pe iTunes pe laptopul ei. Numai ca reteaua Wifi s-a intrerupt in timpul descarcarii, iar telefonul s-a conectat la reteaua de internet din Marea Britanie, anuntaStirileProtv.ro.

Cea mai frumoasa poveste de dragoste! Sunt casatoriti de 83 de ani si inca se tin de mana. Intr-o lume in care dragostea "dureaza trei ani" si mariajul chiar si mai putin de atat, un cuplu din China da o lectie de viata si de iubire. Xiaoqiu Shi, in varsta de 99 de ani, si alesul ei, Yuzhi Jin, de 98 de ani, sunt casatoriti de 83 de ani si, dupa atatea decenii de convietuit impreuna, inca se iubesc enorm si nu si-au pierdut respectul unul fata de celalalt. Cuplul are impreuna 7 copii, cinci baieti si doua fete. Shi si Yuzhi s-au cunoscut in copilarie, cand ea avea sase ani si el cinci, iar de atunci au fost de nedespartit, la bine, si la greu. Dupa atatea decenii in care s-au iubit neconditionat, cei doi inca au grija unul de celalalt si inca isi impart gesturi de afectiune: se tin de mana in parc sau se saruta de parca ar fi doi adolescenti, informeazaLibertatea.

Si-a taiat singur limba sa scape de sforait. Premiera mondiala! Medicul chinez Zhang Xiangmin si-a operat singur limba pentru a scapa de sforait! El a recurs la aceasta interventie chirurgicala din disperare ca sotia il trezea toata noaptea. De ani de zile nu a mai avut nici o noapte linistita! Doctorul Zhang Xiangmin din Changsha, provincia Hunan, era trezit mereu de sotie, care nu mai suporta sforaitul sau. Femeia ii striga mereu sa se intoarca pe o parte, ca sa nu "mai faca precum tractorul"! Il certa si il ameninta ca, daca nu face ceva, se duce sa doarma in alta camera. In ultima vreme, femeia incepuse chiar sa-i spuna ca va divorta de el, daca nu se opereaza sa scape de sforait. Incapatanat, chinezul nu a conceput sa-si dea corpul pe mana altui medic, scrieClick.

Vrei sa lucrezi pentru Regina Marii Britanii? Uite ce trebuie sa faci! Se pare ca Regina Elisabeta a Marii Britanii se confrunta cu o mare problema la palatul Holyrood, una dintre proprietatie monarhiei: guma de mestecat aruncata pe jos de vizitatori. Asa ca suverana s-a gandit sa angajeze menajere care sa dezlipeasca bucatile de guma. Salariul este extrem de atragator, aproximativ 20.000 de euro pe an, avand in vedere ca job-ul este unul part-time: 20 de ore pe saptamana. Palatul, amplasat in Edinburgh, este in acelasi timp resedinta oficiala din Scotia a suveranei britanice, dar si principala atractie turistica din zona, fiind vizitat in medie de 250.000 de persoane in fiecare an. Primul care a detectat acest anunt de angajare insolit, tabloidul The Sun, a stat de vorba cu o sursa care are legatura cu casa regala si care a cerut sa i se protejeze anonimatul: "Nu v-ati astepta ca oamenii sa mestece guma in timpul vizitei in castel si cu atat mai putin sa lipeasca apoi acea guma de mestecat pe antichitati nepretuite sau pe parchet", anuntaLibertatea.